Jump to content
BulForum.com

Какво мислите за човека над вас?

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

И за четиримата човека по-горе не мога да кажа лоша дума, имам удоволствието да ги познавам лично

Всичките пет броя отгоре много ги харесвам, но единия направо обичам да си го гуша :love (Пфу, дано не прозвучи като едни други постове на една друга....)

Момчета, моля ви не се променяйте! Винаги си останете купонджии и се забавлявайте така както само вие си го умеете, каквото и да се случи :P

Novo(sravnitelno) jensko popalnenie v nashto forum4e! Zvu4i inteligentno momi4e, oba4 vse o6t ne e pisala v temata "ka4ete si snimki da vi vidim mutrite".

Nqma da se izvinqvam za latinicata, za6toto mi pisna! :P

Pfum, kvo li ne sam govoril za nego...I kvo li ne sam mislil.Abe majnata mu na mejdunarodnoto polojenie, sega kato ste mi daleche, vsichki ste mi mili i dragi. :tongue

Май е от Каршака или се бъркам.. абе все тая готин пич с музика се занимава май.. :bgrin:
Ot karshiaka sym da. Da ne sme kom6ii?
Не знаеш как да търсиш, Сандмане! :)

[Edit] За да не съм off topic, Белов изглежда малко нещо чревоугодник, ама лошо няма! :D [/Edit]

Curunir samo se skatava i o6te ne e pokazal na kakvo e sposobna MIDI klaviaturata mu! Samo v na4aloto pusna 2 kratki i do tam!

/edit: sega vidqh, 4e Grimjaur e posleden - Nadqvam se kato se varne ot Saiuza ( :) ) da donese nqkoq dobra vod4ica i nie da opitame!

Сандман само знае да ме обвинява, а той самия още не е пуснал пукнато музикално клипче! :)

П.С. В момента дрънча интрото на

, (само дето на мен акордите от лявата ръка ми се губят :P ) довечера може да запиша и да пусна :P

За известен период от време мислех, че си голяма льохма, друже и съм бил прав донякъде. Но никак не съвсем. Очудващо за мен е, колко малко сме останали rock kids на такава възраст и дори и само за това трябва много да те уважавам. А пък то и освен това се явяваш от по-интелигентните членове наоколо и няма как и за това ще те уважавам... Ех, това даскало бе...то бива, бива носталгия, ама чак пък толкова...

Ot karshiaka sym da. Da ne sme kom6ii?

Мдам с/у Санкт-Петербург живея ;) А ти ?

GeorgiK ми се вижда възпитан и въздържан пич. Кофти че мрази чалгата ама :) шанс

Свеж човечец и голям фен .

Кефат ме мненията му , кратки и ясни .

Това ми е направило впечетление за него .

:laughing:

Абе един такъв като него пак съм виждал в play.evrocom.net ама и него не го знам дали е същия :D Ако е същия ме кефи а и да не е пак ме кефи :P

Като се замисля (така хубаво да се замисля) се сещам за теб от плейя пак .

Същият съм като ония ... тоест аз съм си .

Само трябва да си сменя паролата , че един мой приятел влизал да си излее душата и щях да го убия после .

п.с. Аз от много време не съм влизал там .

:laughing:

Мен питаш ли ме аз едвам се сетих как се пишеше сайта :P :D Втори такъв форум като ония няма да идва с толкова "всестранно развит народ формулиран главно от флудари"...

Абе не разбирам защо подписа му твърди, че доставчика ми е различен от Евроком :D :D :D тоя месец пак на тях снесох :)

Пише "Inter-Bg-Com Ltd", освен еврокома така да се казва?Не съм запознат.

Васко тотално се е покрил, ни в заведението сме ходили, ни идва на събиране, пазарува мощно и не се сеща да почерпи :devil

Ще има наказания ми се струва. Особено АТВ като вземе

Голям пич е, ама с тоя Кими кво ше го правим не знам :P :D :D

Е, Смирнов едно време беше един от пионерите на warez футбола, а пък сигурно има и 3-4 години да не съм те виждал... Рано се отказа ти, рано...

Голям пич е, ама с тоя Кими кво ше го правим не знам :P :D :D

Чефо нищо бе приятелю - просто ще се радвате че Кими е във Ферари :punk

И ще пием бири по време на стартовете...

много слаб на картинг , но пък голям късметлия и все ме хваща когато не ми е ден , иначе е екстра човек само дето като се напие човек не може да взема думата , мидекс и питбул могат да потвърдят :D

Васко бе то почти всеки ден на пистата май не ти е ден.... :punk

Особено пък на еър-хокея ден никога нямаш

За другото - те си знаят момчетата че приказвам повече като пия :devil

Васко бе то почти всеки ден на пистата май не ти е ден.... :punk

Особено пък на еър-хокея ден никога нямаш

За другото - те си знаят момчетата че приказвам повече като пия :devil

Прекрасен ЧОВЕК , който се радвам че го познавам .

Също и много други момчета и момичета от по-горните постове.

Бъдете все така истински :beerchug

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...