Psihara^^ Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 Моя любим зоофил... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 И за четиримата човека по-горе не мога да кажа лоша дума, имам удоволствието да ги познавам лично Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 Всичките пет броя отгоре много ги харесвам, но единия направо обичам да си го гуша (Пфу, дано не прозвучи като едни други постове на една друга....) Момчета, моля ви не се променяйте! Винаги си останете купонджии и се забавлявайте така както само вие си го умеете, каквото и да се случи Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 Novo(sravnitelno) jensko popalnenie v nashto forum4e! Zvu4i inteligentno momi4e, oba4 vse o6t ne e pisala v temata "ka4ete si snimki da vi vidim mutrite". Nqma da se izvinqvam za latinicata, za6toto mi pisna! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 Май е от Каршака или се бъркам.. абе все тая готин пич с музика се занимава май.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 Не знаеш как да търсиш, Сандмане! [Edit] За да не съм off topic, Белов изглежда малко нещо чревоугодник, ама лошо няма! [/Edit] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 Една от най-кулоритните личности във форума Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 Pfum, kvo li ne sam govoril za nego...I kvo li ne sam mislil.Abe majnata mu na mejdunarodnoto polojenie, sega kato ste mi daleche, vsichki ste mi mili i dragi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 Май е от Каршака или се бъркам.. абе все тая готин пич с музика се занимава май.. Ot karshiaka sym da. Da ne sme kom6ii? Не знаеш как да търсиш, Сандмане! [Edit] За да не съм off topic, Белов изглежда малко нещо чревоугодник, ама лошо няма! [/Edit] Curunir samo se skatava i o6te ne e pokazal na kakvo e sposobna MIDI klaviaturata mu! Samo v na4aloto pusna 2 kratki i do tam! /edit: sega vidqh, 4e Grimjaur e posleden - Nadqvam se kato se varne ot Saiuza ( ) da donese nqkoq dobra vod4ica i nie da opitame! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 Сандман само знае да ме обвинява, а той самия още не е пуснал пукнато музикално клипче! П.С. В момента дрънча интрото на , (само дето на мен акордите от лявата ръка ми се губят ) довечера може да запиша и да пусна Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 За известен период от време мислех, че си голяма льохма, друже и съм бил прав донякъде. Но никак не съвсем. Очудващо за мен е, колко малко сме останали rock kids на такава възраст и дори и само за това трябва много да те уважавам. А пък то и освен това се явяваш от по-интелигентните членове наоколо и няма как и за това ще те уважавам... Ех, това даскало бе...то бива, бива носталгия, ама чак пък толкова... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 Ot karshiaka sym da. Da ne sme kom6ii? Мдам с/у Санкт-Петербург живея А ти ? GeorgiK ми се вижда възпитан и въздържан пич. Кофти че мрази чалгата ама шанс Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 Пичага...винаги с готини аватари и подписи Но старият му ник повече ме радваше Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 Свеж човечец и голям фен . Кефат ме мненията му , кратки и ясни . Това ми е направило впечетление за него . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harlem Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 Абе един такъв като него пак съм виждал в play.evrocom.net ама и него не го знам дали е същия Ако е същия ме кефи а и да не е пак ме кефи Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 Като се замисля (така хубаво да се замисля) се сещам за теб от плейя пак . Същият съм като ония ... тоест аз съм си . Само трябва да си сменя паролата , че един мой приятел влизал да си излее душата и щях да го убия после . п.с. Аз от много време не съм влизал там . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harlem Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 Мен питаш ли ме аз едвам се сетих как се пишеше сайта Втори такъв форум като ония няма да идва с толкова "всестранно развит народ формулиран главно от флудари"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 Абе не разбирам защо подписа му твърди, че доставчика ми е различен от Евроком :D тоя месец пак на тях снесох Пише "Inter-Bg-Com Ltd", освен еврокома така да се казва?Не съм запознат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 Васко тотално се е покрил, ни в заведението сме ходили, ни идва на събиране, пазарува мощно и не се сеща да почерпи Ще има наказания ми се струва. Особено АТВ като вземе Голям пич е, ама с тоя Кими кво ше го правим не знам Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 ми само за ферари се сещам като му видя ника Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 Е, Смирнов едно време беше един от пионерите на warez футбола, а пък сигурно има и 3-4 години да не съм те виждал... Рано се отказа ти, рано... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 Голям пич е, ама с тоя Кими кво ше го правим не знам Чефо нищо бе приятелю - просто ще се радвате че Кими е във Ферари И ще пием бири по време на стартовете... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 много слаб на картинг , но пък голям късметлия и все ме хваща когато не ми е ден , иначе е екстра човек само дето като се напие човек не може да взема думата , мидекс и питбул могат да потвърдят Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 Васко бе то почти всеки ден на пистата май не ти е ден.... Особено пък на еър-хокея ден никога нямаш За другото - те си знаят момчетата че приказвам повече като пия Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted March 28, 2008 Share Posted March 28, 2008 Васко бе то почти всеки ден на пистата май не ти е ден.... Особено пък на еър-хокея ден никога нямаш За другото - те си знаят момчетата че приказвам повече като пия Прекрасен ЧОВЕК , който се радвам че го познавам . Също и много други момчета и момичета от по-горните постове. Бъдете все така истински Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.