sandman Posted March 24, 2008 Share Posted March 24, 2008 Доста често пише в тази тема. Явно обича да говорят за него. Съмнява ме да го прави за това да разберат хората какво мисли за тях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted March 24, 2008 Share Posted March 24, 2008 С добри впечатления съм останал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted March 24, 2008 Share Posted March 24, 2008 картинките и от аватара и от подписа мисля че съм ги виждал на някой в профила, преди доооста време... не помня кой обаче. Което ме навежда на мисълта, че това ще е някой завърнал се от миналото (а те всички са пичове ) Мисля си че е луд фен на VW Май караше Голфче За едното си прав Но вече не карам голфче... ;( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harlem Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 Човека над мен може би вече не кара голф и сега е на Seat или се бъркам? Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 Уха, дух-форма, или както беше Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 Странна личност е . Според мен лафа му върви перфектно . И сигурно е точен . п.п. Не го познавам лично . Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 зарибяваше се да рисува някви вълци и е фен на игралните конзоли Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 интересно ми стана, има заведение, шъ ида да го навестя като се върна... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 голямо момче в буквалният смисъл зарибява се по различни спортове най-вече бойните и май даже спортуваше някой , имаше и хубава татуйровка , имам много високо мнение за него през целият ми форумен престой Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 Васко тотално се е покрил, ни в заведението сме ходили, ни идва на събиране, пазарува мощно и не се сеща да почерпи Ще има наказания ми се струва. Особено АТВ като вземе Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 Един от хората, с които бих искал да се запозная Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 Един от хората, с които бих искал да се запозная Струва ми се готин , до сега не ме е дразнил с постовете си и се надявам и занапред да не е така , пък и до колкото съм забелязал слуша готина музика Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 хах Томахаукс учи в Механото следователно е точен и най-важното Умен. съжалявам ги хората който влизат в това даскало, колко гърч има , но поне е за добро едит: той бил ТомахаВкс Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 Готин пичага, слуша ориенталска музика... И той "поспамваше" в началото, но сега е ок оф добре че съкрати ника че в началото беше малко бамбашка докато го прочета Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 Фен на Форума Ей,момченце,много бира,много жени...внимавай WTF :O Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 Една от първите с номинация за бъдещия мис Форум.. кой я номинира? Той си знае. Тя също сигурно си знае. Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 Една от първите с номинация за бъдещия мис Форум.. кой я номинира? Той си знае. Тя също сигурно си знае. Я пак? Ти си модератора,който ми изкарва ангелите,ей това си Аз освен Мис Интенс друга не съм...даже нямам дълги крака като миските Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 Най-накрая да драсна и аз нещо за него , понякога ме дразни адски много , но понякога ми оправя настроението с някой от постовете му , все е на някоя от двете граници Като цяло нямам лошо мнение за него , но нямам и добро , средно положение (тва е за овърмен) За intense - Ми нямам конкретно впечатление , но щом е от дамите , които са се задържали дълго време във форума определено е готина Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harlem Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 Интересна личност Абе ако не се луйа имаше един като теб Томахолк в play.evrocom.net ама нз дали си ти Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 ника му не ме кефи как е написан ма иначе е пич Васко тотално се е покрил, ни в заведението сме ходили, ни идва на събиране, пазарува мощно и не се сеща да почерпи Ще има наказания ми се струва. Особено АТВ като вземе все 1 съм се покрил , аз за заведението го казвам за стотен път , организирайте се и заповядайте когато пожелаете почти всяка вечер съм там , само се обаждате да изпека свински ушички а за съниране никой не ме е викал , затва викам в неделята ако е екстра времето един картинг с бира да направим Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 Съдейки по мненията му ми се струва готин. Обича фитнеса, татусите и часовниците! Много ми се издигна в очите като видях, че си е сложил "Мустафата" в заведението! Едно само не ми харесва - аватара му. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 аватара ми е най-якия в историята на форума. май харесва да свири , което на мене не ми допада лично понеже не обичам музикантите но пък има други качества които ми допадат така че е екстра Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 Готин пич , който трябва да явява по-често на сбирките, а не да пие сам някъде ОФФ: кучето ти как мрази мангалите не е истина с Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 ...................... ЗЛАТНОТО МОМЧЕ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 Горд съм, че го познавам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.