Jump to content
BulForum.com

Какво мислите за човека над вас?

Recommended Posts

Доста често пише в тази тема. Явно обича да говорят за него. Съмнява ме да го прави за това да разберат хората какво мисли за тях. :)

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

картинките и от аватара и от подписа мисля че съм ги виждал на някой в профила, преди доооста време... не помня кой обаче. Което ме навежда на мисълта, че това ще е някой завърнал се от миналото (а те всички са пичове :) )

Мисля си че е луд фен на VW :) Май караше Голфче ;)

За едното си прав :) Но вече не карам голфче... ;(

Странна личност е .

Според мен лафа му върви перфектно .

И сигурно е точен .

п.п. Не го познавам лично .

:laughing:

голямо момче в буквалният смисъл зарибява се по различни спортове най-вече бойните и май даже спортуваше някой , имаше и хубава татуйровка , имам много високо мнение за него през целият ми форумен престой

Васко тотално се е покрил, ни в заведението сме ходили, ни идва на събиране, пазарува мощно и не се сеща да почерпи :devil

Ще има наказания ми се струва. Особено АТВ като вземе

Един от хората, с които бих искал да се запозная :)

Струва ми се готин , до сега не ме е дразнил с постовете си и се надявам и занапред да не е така , пък и до колкото съм забелязал слуша готина музика :)

хах Томахаукс учи в Механото :D следователно е точен и най-важното Умен. :lol:

съжалявам ги хората който влизат в това даскало, колко гърч има :bgrin: , но поне е за добро :)

едит: той бил ТомахаВкс :lol:

Готин пичага, слуша ориенталска музика... И той "поспамваше" в началото, но сега е ок :bgrin:

оф добре че съкрати ника че в началото беше малко бамбашка докато го прочета :D

Една от първите с номинация за бъдещия мис Форум.. кой я номинира? Той си знае. Тя също сигурно си знае.

:huh: :hmmm: :dry: Я пак? Ти си модератора,който ми изкарва ангелите,ей това си :wir

Аз освен Мис Интенс друга не съм...даже нямам дълги крака като миските :laughing:

Най-накрая да драсна и аз нещо за него , понякога ме дразни адски много , но понякога ми оправя настроението с някой от постовете му , все е на някоя от двете граници :) Като цяло нямам лошо мнение за него , но нямам и добро , средно положение :) (тва е за овърмен)

За intense - Ми нямам конкретно впечатление , но щом е от дамите , които са се задържали дълго време във форума определено е готина :)

Интересна личност :D Абе ако не се луйа имаше един като теб Томахолк в play.evrocom.net ама нз дали си ти :D

ника му не ме кефи как е написан ма иначе е пич

Васко тотално се е покрил, ни в заведението сме ходили, ни идва на събиране, пазарува мощно и не се сеща да почерпи :devil

Ще има наказания ми се струва. Особено АТВ като вземе

все 1 съм се покрил , аз за заведението го казвам за стотен път , организирайте се и заповядайте когато пожелаете почти всяка вечер съм там , само се обаждате да изпека свински ушички :lol:

а за съниране никой не ме е викал , затва викам в неделята ако е екстра времето един картинг с бира да направим :punk

Съдейки по мненията му ми се струва готин. Обича фитнеса, татусите и часовниците! :) Много ми се издигна в очите като видях, че си е сложил "Мустафата" в заведението! :) Едно само не ми харесва - аватара му. :)

аватара ми е най-якия в историята на форума.

май харесва да свири , което на мене не ми допада лично понеже не обичам музикантите но пък има други качества които ми допадат така че е екстра

Готин пич , който трябва да явява по-често на сбирките, а не да пие сам някъде :devil

ОФФ: кучето ти как мрази мангалите не е истина с :pirate

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...