sandman Posted March 21, 2008 Share Posted March 21, 2008 Обича да си пийва! Лошо няма! Също обича и чалгата(поне до колкото аз знам) - пак няма лошо! много обича Металика, някъв срамежлив е според мен, затворен тип човек, но готин все пак Благодаря ти за мнението! Най-после някой да забележи скромната и срамежливата ми натура! Само ако може да ми споделиш как стигна до този извод Link to comment Share on other sites More sharing options...
Earthwalker Posted March 21, 2008 Share Posted March 21, 2008 Обича да си пийва! Лошо няма! Също обича и чалгата(поне до колкото аз знам) - пак няма лошо! Оффтопик : Ба, без дори да видя човека, който "обсъждаш", ми стана ясно, че говориш за Белов :-Д Емблематична фигура, мадафака Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted March 22, 2008 Share Posted March 22, 2008 Еми за първи път го виждам, така че нямам точно мнение ^_^ Предполагам че е точен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harlem Posted March 22, 2008 Share Posted March 22, 2008 На някакъв "Черен пазител" се прави...страни хора по тоя свят Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 22, 2008 Share Posted March 22, 2008 едно време се подвизаваше в play.evrocom.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted March 22, 2008 Share Posted March 22, 2008 Кърти мивки с лафовете Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted March 23, 2008 Share Posted March 23, 2008 Просто Pazu Или Др. Хаус Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted March 23, 2008 Share Posted March 23, 2008 Като цяло точен, но се разбива от писане в тоя форум! От 4 януари до сега 500+ поста :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted March 23, 2008 Share Posted March 23, 2008 Бих искал да ми разясни в какво аджеба се изразява "като цяло точен"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLAIZER Posted March 23, 2008 Share Posted March 23, 2008 Някакъв тип, който сигурно слуша psy trance или се изявява като психолог Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harlem Posted March 23, 2008 Share Posted March 23, 2008 Може би човек изразяващ недоволството си от Visio.И аз на негово място бих постъпил така Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted March 23, 2008 Share Posted March 23, 2008 Бих искал да ми разясни в какво аджеба се изразява "като цяло точен"? Като цяло ми е направил добро впечатление с постовете си във форума и нямам нищо против него. Това достатъчно ли е ? ---- 7@L1B@N@ може да е свързан с Ал-Кайда :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted March 23, 2008 Share Posted March 23, 2008 Всеки път изскача с алкохолишки аватари и подписи С Powered by особено се разписа тоя път Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted March 23, 2008 Share Posted March 23, 2008 Всеки път изскача с алкохолишки аватари и подписи С Powered by особено се разписа тоя път От постовете му , които съм видял ми се струва пич Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted March 23, 2008 Share Posted March 23, 2008 От постовете му , които съм видял ми се струва пич Готин пич , който май се успокои малко и така ми харесва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted March 23, 2008 Share Posted March 23, 2008 Готин пич , който май се успокои малко и така ми харесва. От много време не съм го виждал. Трябва да се поправи това . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harlem Posted March 23, 2008 Share Posted March 23, 2008 Точно за човека над мен нз защото не го познавам но като гледам хората над мен ми се струва че са точни 'щото всичките са някви алкохолици Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted March 23, 2008 Share Posted March 23, 2008 Талибан Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harlem Posted March 23, 2008 Share Posted March 23, 2008 Талибан Май май си пада някакъв дефектен DJ Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted March 23, 2008 Share Posted March 23, 2008 докато му разчета ника минаха няколко месеца... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted March 23, 2008 Share Posted March 23, 2008 Мисля си че е луд фен на VW Май караше Голфче Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted March 24, 2008 Share Posted March 24, 2008 Ами ако е тоя стасио за който си мисля е голям пичага Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted March 24, 2008 Share Posted March 24, 2008 Ами ако е тоя стасио за който си мисля е голям пичага Пада си по разни игри. Част от ника му е като на един човек с който играехме преди време ЕТ. Току що и му смъкнах 20% . Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted March 24, 2008 Share Posted March 24, 2008 Добричък модератор смъква уорнове ей така Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted March 24, 2008 Share Posted March 24, 2008 В подписа има линк за най-забавните игрички Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.