Jump to content
BulForum.com

Какво мислите за човека над вас?

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply
много ма дразни мамка и

за трепане е

Пич, не за съседката от горния етаж :lol: :lol: Темата е за това какво мислиш за чоавека над твоя поуст...

Ем при това положение - неорентиран новобранец. И рогае :laughing:

едит: пфф, онзи ден в друг форум пак тази дума сбърках, то бива бива, ама :***:

Извисена в интересите и разбиранията си за живота и земна в отношенията си с хората. Спечелила е уважението ми и се надявам, че съм в списъка й с хора, на които има доверие и към които би се обърнала в случай на нужда.

Освен това съм й давал котка в торба :)

И съм изпил сумати ром при нея :D

някой път прави адски коментари които ме разсмиват адски

иначе определено е начетен човек и макар в началото на "кариерата" ми в тоя форум да го смятах за "прост метъл" в момента мнението ми е съвсем друго :P

Човек на място. Макар и понякога да стига до крайности във вижданията , граничещо с кон с капаци (разбира се по мое мнение) е човек с много точни морални ценности, които следва и отстоява.

Доста е умерен в постовете си - регистриран е 2004-та, а има под 1000 поста, за разлика от някои други(в това число и аз! :) )

Доста е умерен в постовете си - регистриран е 2004-та, а има под 1000 поста, за разлика от някои други(в това число и аз! :) )

много обича Металика, някъв срамежлив е според мен, затворен тип човек, но готин все пак :D

Някъв шаман кинг фен xD Няма лошо , няма :ph34r:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...