Jump to content
BulForum.com

Какво мислите за човека над вас?

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Е****л съм го на един купон в Тракия.Шегичка. :lol: Амхм...непознат ми е, не съм му следил много постовете.

Националист със съмнително голям интерес към всичко военно. Бие към потенциален професионален асасин :)

Вече не го бъркам с другото "магаре" 36_1_60.gif

"Only myself lover" свалям ти шапка затова 36_1_11.gif36_1_12.gif

Един от "новобранците" във форума. Доста бързо направи 1000+ мнения...

Много разбран и компетентен човек...поне това са ми първите впечатления от съвместното ни ядене и пиене заедно с още няколко форумни люде :)

Националист със съмнително голям интерес към всичко военно. Бие към потенциален професионален асасин :)

Ако убиваш за пари си наемник.Ако убиваш за удоволствие се маниак.Ако убиваш и за двете - от нашата порода си...

А за Сашо...Май и с него трябваше да се запознавам на водопоите у Раптора.

Ако убиваш за пари си наемник.Ако убиваш за удоволствие се маниак.Ако убиваш и за двете - от нашата порода си...

А за Сашо...Май и с него трябваше да се запознавам на водопоите у Раптора.

Ако убиеш-1 ти си убиец.

Ако убиеш-100 ти си воин.

Ако убиеш-1000 ти си Бог.

Ако убиеш-10000 то ти си БЪЛГАРИН!

:rolleyes:

Точен тип с нужните познания по химия за разни работи с които да освободим място за истинските Българи :)

Въпреки, че всеки ден го виждам в билярда, още не е дошъл да му покажа как се играе :)

Смятам че е готин човек , който май има и доста музикални познания , което много ме радва :music

готин тип , слаб на картинга (ако не се е понаучил) :D , като гледам е голям фен на виното .....а прасенцето в аватара просто .... мммм

Току що стана -20% :tongue.

Един от малкото спокойни модератори :rolleyes: . Добри впечатления имам от него. Като цяло си мисля че е пич. ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...