Tomahawx Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 Мрази интернет доставчика от аватара си . До колкото му следя постовете , в последно време се зарибява по някакво аниме Link to comment Share on other sites More sharing options...
BelfordRoxo Posted December 19, 2007 Share Posted December 19, 2007 Един от по-отдавнашните членове на това форумче. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted December 19, 2007 Share Posted December 19, 2007 Явно пише доста рядко във форума, щом е регистриран '04 година, а има само 170 мнения. Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.T. Posted December 19, 2007 Share Posted December 19, 2007 Рисува много хубаво Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted December 19, 2007 Share Posted December 19, 2007 Рисува много хубаво Дължи ми реванш на билярд, но се прави на ударена Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 19, 2007 Share Posted December 19, 2007 На мен ми разправяше, че е гола вода на билярд Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted December 19, 2007 Share Posted December 19, 2007 На мен ми разправяше, че е гола вода на билярд Струва ми се готин тип , надявам се наистина да е така Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted December 19, 2007 Share Posted December 19, 2007 пише много често в тая тема Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted December 19, 2007 Share Posted December 19, 2007 Обича VW и е пиянде обича Смирноф Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 19, 2007 Share Posted December 19, 2007 в началото ме нервеше ма ся съм с друго мнение Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 20, 2007 Share Posted December 20, 2007 Васко имам много да го наказвам Не знам с какво шише ще трябва да пристигнеш на следващото събиране момче. С три черни точки си - смятай Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted December 20, 2007 Share Posted December 20, 2007 Винаги ме е озадачавал защо като пише, след всеки ред оставя един празен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 20, 2007 Share Posted December 20, 2007 Габана-фен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 20, 2007 Share Posted December 20, 2007 Ол нийл бифор сайкозис! Няма такъв! Борето е пич и половина. От типа хора, които ме карат нощем да спя спокойно, знаейки, че има и други, които не се страхуват от етикета "луд" и са себе си. И не се страхуват от дребните си странности, нито пък се свенят да ги крият. Помня обаче, че покрай една своя предишна приятелка беше станал малко п*@!ка, по-скоро гаджето на едикояси, отколкото Борето :] Дано със сегашната си не е така. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 20, 2007 Share Posted December 20, 2007 И аз съм на същото мнение за Боренцето, относто being a BIATCH! Ама той си знае.. И ме обича.. А иначе... Скорпиона е добро дете. Помна как преди няколко години, в ИРЦ, търсеше учебник по физика, за 9ти клас. Ииии така се запознахме... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted December 20, 2007 Share Posted December 20, 2007 Помня обаче, че покрай една своя предишна приятелка беше станал малко п*@!ка, по-скоро гаджето на едикояси, отколкото Борето :] Дано със сегашната си не е така. Това някакви полуизказани завоалирани намеци ли са? Психаря... е психар. Още помня за бирата, няма да се плашиш. Просто сега положението е малко квенч и нито има кога да излизам, нито има пари за бира и мезета. А вече дори не помня за какво имах да купувам бира. Май за някакъв музикален спор, в който излязох крив. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 20, 2007 Share Posted December 20, 2007 Curunir ме кефи определено.Въпреки, че спорим чат-пат, ме кефи.Готина опозиция Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 20, 2007 Share Posted December 20, 2007 Наско започва да ме тревожи... Подмина 5к поста, взе да дига теми от 2004-та, самодокладва се за нарушения..... Или пие нещо калпаво или е тотално BORED хахахах Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 20, 2007 Share Posted December 20, 2007 Офф С тая Русия съм се изпляскал, пък и напоследък го давам малко натоварено - карам един курс по психологическа подготовка А иначе и Раптора е свестен...Сега вече реших - като домъкна водка "Калашников" ще се съберем да я изпием заедно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted December 20, 2007 Share Posted December 20, 2007 Джауре, и аз съм така към теб. Не съм съгласен с всичко за теб, малко имам чувството, че живееш в някаква постоянна война, ама си точен тип, интелигентен най-малкото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted December 20, 2007 Share Posted December 20, 2007 Аз също мисля, че е готин, въпреки, че по едно време се беше разсърдил на целия форум и слагаше игнор на всички. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 20, 2007 Share Posted December 20, 2007 Тва беше щот му спряха бирата! Аз мисля, че тва е единствения човек от форума, с изключение на скорпито и волф, с когото мога да разговарям на тема физика и да ми дава реални доводи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted December 20, 2007 Share Posted December 20, 2007 Мм никога не съм го харесвал. Ами твои мнения ме бяха подразнили + това съм те мяркал с някаква фанелка Psihara^^ и лично това мен ме дразни + шапката Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 20, 2007 Share Posted December 20, 2007 Защо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted December 20, 2007 Share Posted December 20, 2007 Искам пак прасето Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.