Jump to content
BulForum.com

Какво мислите за човека над вас?

Recommended Posts

Мрази интернет доставчика от аватара си .

:tongue

До колкото му следя постовете , в последно време се зарибява по някакво аниме :)

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply
Рисува много хубаво :)

Дължи ми реванш на билярд, но се прави на ударена :laughing:

На мен ми разправяше, че е гола вода на билярд ;) :P

Струва ми се готин тип , надявам се наистина да е така ;)

Васко имам много да го наказвам :devil

Не знам с какво шише ще трябва да пристигнеш на следващото събиране момче. С три черни точки си - смятай

Ол нийл бифор сайкозис!

Няма такъв! Борето е пич и половина. От типа хора, които ме карат нощем да спя спокойно, знаейки, че има и други, които не се страхуват от етикета "луд" и са себе си. И не се страхуват от дребните си странности, нито пък се свенят да ги крият.

Помня обаче, че покрай една своя предишна приятелка беше станал малко п*@!ка, по-скоро гаджето на едикояси, отколкото Борето :] Дано със сегашната си не е така.

И аз съм на същото мнение за Боренцето, относто being a BIATCH! Ама той си знае.. И ме обича.. :)

А иначе... Скорпиона е добро дете. Помна как преди няколко години, в ИРЦ, търсеше учебник по физика, за 9ти клас. Ииии така се запознахме... :)

Помня обаче, че покрай една своя предишна приятелка беше станал малко п*@!ка, по-скоро гаджето на едикояси, отколкото Борето :] Дано със сегашната си не е така.

Това някакви полуизказани завоалирани намеци ли са? :P

Психаря... е психар. Още помня за бирата, няма да се плашиш. Просто сега положението е малко квенч и нито има кога да излизам, нито има пари за бира и мезета. А вече дори не помня за какво имах да купувам бира. Май за някакъв музикален спор, в който излязох крив.

Наско започва да ме тревожи... Подмина 5к поста, взе да дига теми от 2004-та, самодокладва се за нарушения.....

Или пие нещо калпаво или е тотално BORED хахахах

Офф

С тая Русия съм се изпляскал, пък и напоследък го давам малко натоварено - карам един курс по психологическа подготовка :bgrin:

А иначе и Раптора е свестен...Сега вече реших - като домъкна водка "Калашников" ще се съберем да я изпием заедно :)

Джауре, и аз съм така към теб. Не съм съгласен с всичко за теб, малко имам чувството, че живееш в някаква постоянна война, ама си точен тип, интелигентен най-малкото.

Аз също мисля, че е готин, въпреки, че по едно време се беше разсърдил на целия форум и слагаше игнор на всички. :)

Тва беше щот му спряха бирата! :)

Аз мисля, че тва е единствения човек от форума, с изключение на скорпито и волф, с когото мога да разговарям на тема физика и да ми дава реални доводи. :)

Мм никога не съм го харесвал. :dry:

Ами твои мнения ме бяха подразнили + това съм те мяркал с някаква фанелка Psihara^^ и лично това мен ме дразни + шапката :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...