juji Posted November 27, 2007 Share Posted November 27, 2007 Преди май имаше аватар, на който една гъба придобиваше мускули Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herbye Posted November 27, 2007 Share Posted November 27, 2007 сигурно е фен на тая мадама от аватара му забравих и заглавието Krystal Forscutt (Жалко,не можах да и се насладя в играта поради чупения ми комп @juji : както Злобил обича : ЗА СИФТЕ ГО Чувам/ВИЖДАМ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted November 27, 2007 Share Posted November 27, 2007 Новичък, но оцелял до 200 мнения... това си е трудничко тука Може да излезеш късметлия, като ти гледам поредния No: 14444 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 27, 2007 Share Posted November 27, 2007 винаги съм ги бъркал с yorikkk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 28, 2007 Share Posted November 28, 2007 И с него трябва да се запознавам.Дано преди да замина, имам тоя шанс. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted November 28, 2007 Share Posted November 28, 2007 Помагал ми е на няколко пъти във форума, много начетен и интелигентен човек, евала. мрази шоколадовите, като мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herbye Posted November 28, 2007 Share Posted November 28, 2007 Тва с потребителския номер ся го забелязах...... @Eleutherios : Ми нищо не мисля...като не го знам мн. много Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted November 30, 2007 Share Posted November 30, 2007 ника му ми напомня на едно фолксвагенче от един филм Смърфчо. Всеки път ми иде така да ти прочета ника.Никакъв смирноффффф. Това е сигурно защото не пия П.С. Ама нали няма да ми се обидиш не, естествено, че няма да ти се обидя даже ми харесва, по-добре звучи от смирнофф п.п. и не пия, хора, не се залъгвайте по ника ми само по поводи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herbye Posted November 30, 2007 Share Posted November 30, 2007 @smirnoff То голям смях беше с ника ми,като гледах първия път филма "хърби" си помислих че се пише Herbye a He Herbie карай де поне стана по оригинално ....Болен ГОлфаджия ? и същевременно харесва Сеат ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 30, 2007 Share Posted November 30, 2007 Ами май още не съм му засякъл сериозно мнение... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herbye Posted November 30, 2007 Share Posted November 30, 2007 Стига..бе...че кво откачено съм постнал в темата за НФС ? Прилича ми на болен алкохолик като му гледам поствете в "Фонд за Алкохолици" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted December 1, 2007 Share Posted December 1, 2007 Ника му извиква в мене асоциации за нещо хърбаво Не знам що така.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted December 1, 2007 Share Posted December 1, 2007 един невероятен човек , който може би нощем пали въгленчетата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted December 1, 2007 Share Posted December 1, 2007 Пичага. Много ми харесваше цветното му писане, ГДЕ Е? Питам аз! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 1, 2007 Share Posted December 1, 2007 нямам идея как му се чете ника Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ*Sammy Posted December 2, 2007 Share Posted December 2, 2007 супер много се кефя че ще коментирам тоз образ над мен не го познавам ама аватара му е един от най-добрите за всички времена кърти от всякаде наистина много радва т'ва дебеличко циганче (дано не обидя някой с тея думи) дето се расцепва от кючеци Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted December 2, 2007 Share Posted December 2, 2007 Новобранец е така като го гледам,но не е от гадните флуудъри.Ще се задържи във форума. едит:Care Bears и South Park рулират! Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted December 8, 2007 Share Posted December 8, 2007 като става дума за аватари - на скейтъра аватара е много як, няква психо катерица, чакаща поредната си жертва Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 Несериозен алкохолик. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 Абе май го знам от нейде...Ама той ли беше, бъркам ли се.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 Първоначално си мислих, че е бил войник в парашутна бригада. После разбрах, че май още е военен. А сега вече не знам кво да мисля. Иначе има и точни мнения. Понякога малко се заяжда с форумягите, ама случва се. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harlem Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 Без да го познавам мисля че е дървен философ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 Фен на Шаман Кинг, но кофти начин за изписване на ник-а 7|-|1$ |<1|\|D 0Ph 7'/P1|\|9 $U><0r$! 1 L0\/3 p34|\|U7 bU773r j3LL'/! 574'/ 1|\| $(|-|00L 4|\|D d0|\|'7 d0 drU9$! p34(3 0U7! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLAIZER Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 Че обича животните Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 Мрази интернет доставчика от аватара си . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.