zlobil Posted November 6, 2007 Share Posted November 6, 2007 готин тип ама човечето от аватара ми прилича на някво гейче Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted November 7, 2007 Share Posted November 7, 2007 готин типама човечето от аватара ми прилича на някво гейче Голям човек е въпреки , че понякога се пали от няма нищо . Много ми харесват продуктивните хора и ще уважа заведението при първа възможност . И едно голямо Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted November 7, 2007 Share Posted November 7, 2007 готин пич е не бих отказал да седнем на по биричка Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted November 7, 2007 Share Posted November 7, 2007 С тоя аватар, пък на биричка би поседнал иначе колоритен тип - откроява се от масата (и на масата) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 7, 2007 Share Posted November 7, 2007 Умен, интелигентен, но много рязък и остър напоследък в коментарите си. И напоследък не е от вчера. Приятелю разгледай си постовете от 2003-та година да видиш какъв ведър и усмихнат си бил тогава. Кой с какво те е резсърдил не знам, но не бива така. И не - не съм срещу теб - макар да съм понякога срещу някои твои мнения и особено срещу начина, по който ги казваш. Това поне искам да разбереш и да не си вадиш грешни заключения. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted November 7, 2007 Share Posted November 7, 2007 недодялани опити за замазване на просташкото ти дъжане. иначе голям отворко, на много печен се прави, а аз подозирам, че нещо при него не е както трябва. нон стоп парадира с някаква финансова обезпеченост, изборява и допълва с картинен материал нещата, които си закупува, с което кара момчетата и момичетата на 15 години, които посещават форума да ахкат и охкат.вероятно това е и целта му. успех! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted November 7, 2007 Share Posted November 7, 2007 Последно време го засичам с доста хора да се заяжда иначе преди пишеше яки постове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted November 7, 2007 Share Posted November 7, 2007 Еми скейтър Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted November 7, 2007 Share Posted November 7, 2007 Еми скейтър Митака е пич , скоро не сме разцъквали баскетче с него.Трябва да го посгрея малко пак :Р :Р Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted November 7, 2007 Share Posted November 7, 2007 Точен пич. И той се дразни на тъпаци както и аз.. edit: Скорпионе всеки си има мнение! И моето че ти не ми отстъпваш по "простотии"! С твоите изцвилени философски постове по 92084209 реда ми бъркаш в г*за Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 7, 2007 Share Posted November 7, 2007 Точен пич. И той се дразни на тъпаци както и аз.. Уф, тоя само простотии ръси из форума...Дай му риба, лов и бира... Сори за прямотата, може да са предразсъдъци :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 7, 2007 Share Posted November 7, 2007 имам някви съмнения че това е небезизвестния дъ скорпион и си е сменил ника , старият повече ми харесваше а картинките му в подписа винаги са ме радвали макар и невинаги да съм разбирал какво значат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 Не сме се запознали още. Не ни е поканил на откриването на заведението му даже !! Не знам какво да си мисля за него Виден казва че е точен, така че предполагам е точен. И не мое да играе CS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 Свестен, нищо че е кофти модератор .Има як подпис...И трябва да го барна на CS някой път, гледам, хвали се Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 Свестен, нищо че е кофти модератор .Има як подпис...И трябва да го барна на CS някой път, гледам, хвали се Не го познавам лично , но ми се струва готин , от време на време ме разцепва от смях с постовете в темата за вицовете Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 Не го знам...Но неизменно се сещам за едно клипче с една ракета "Томахоук" Наскоро си е сменил аватара мисля че е повлиян от темата за върклаците И без това спамя много - не, аватарът не е от темата за върколаците.Изразът "Вълк в овча кожа" говори ли ти нещо? И смених не само аватара. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 Наскоро си е сменил аватара мисля че е повлиян от темата за върклаците Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 Точен пич. Мм май е фен на редмен хаха sk8er 10кс човече незнаех че го има във вбокса.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 Най-бесният подпис!!! Дайте манджаааа! Маце,искаш ли едно цунамиииии?! Аз владея му-са-ка! Имам много джапанкиии!!! Не искам да си ходя! Мастурбирайте за здраве!!! :Д Обичам боба,леба и да е*а! ... My Webpage Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 скейтър Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 злобил Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted November 23, 2007 Share Posted November 23, 2007 С една година по-голям от сестра ми Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted November 23, 2007 Share Posted November 23, 2007 Явно е луд хамстер. :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-sert Posted November 24, 2007 Share Posted November 24, 2007 Преди аватар ми го дразнеше Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted November 24, 2007 Share Posted November 24, 2007 Абре алооо. Направихте тема на г*з!!!! Как може даже и да не помислите! Какво мислите за човека над вас? Отг: Преди аватар ми го дразнеше Явно е луд хамстер. Най-бесният подпис!!! ...и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.