Jump to content
BulForum.com

Какво мислите за човека над вас?

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply
готин тип

ама човечето от аватара ми прилича на някво гейче :D

Голям човек е въпреки , че понякога се пали от няма нищо . Много ми харесват продуктивните хора и ще уважа заведението при първа възможност . И едно голямо :beerchug

Умен, интелигентен, но много рязък и остър напоследък в коментарите си. И напоследък не е от вчера.

Приятелю разгледай си постовете от 2003-та година да видиш какъв ведър и усмихнат си бил тогава. Кой с какво те е резсърдил не знам, но не бива така.

И не - не съм срещу теб - макар да съм понякога срещу някои твои мнения и особено срещу начина, по който ги казваш. Това поне искам да разбереш и да не си вадиш грешни заключения.

недодялани опити за замазване на просташкото ти дъжане.

иначе голям отворко, на много печен се прави, а аз подозирам, че нещо при него не е както трябва.

нон стоп парадира с някаква финансова обезпеченост, изборява и допълва с картинен материал нещата, които си закупува, с което кара момчетата и момичетата на 15 години, които посещават форума да ахкат и охкат.вероятно това е и целта му.

успех!

Последно време го засичам с доста хора да се заяжда иначе преди пишеше яки постове.

Еми скейтър :P

Митака е пич , скоро не сме разцъквали баскетче с него.Трябва да го посгрея малко пак :Р :Р

Точен пич. И той се дразни на тъпаци както и аз.. ;)

edit: Скорпионе всеки си има мнение! И моето че ти не ми отстъпваш по "простотии"! С твоите изцвилени философски постове по 92084209 реда ми бъркаш в г*за

Точен пич. И той се дразни на тъпаци както и аз.. ;)
Уф, тоя само простотии ръси из форума...

Дай му риба, лов и бира...

Сори за прямотата, може да са предразсъдъци :]

имам някви съмнения че това е небезизвестния дъ скорпион и си е сменил ника , старият повече ми харесваше а картинките му в подписа винаги са ме радвали макар и невинаги да съм разбирал какво значат

Не сме се запознали още. Не ни е поканил на откриването на заведението му даже !! Не знам какво да си мисля за него :) Виден казва че е точен, така че предполагам е точен. И не мое да играе CS.

Свестен, нищо че е кофти модератор :P .Има як подпис...И трябва да го барна на CS някой път, гледам, хвали се :)

Свестен, нищо че е кофти модератор :P .Има як подпис...И трябва да го барна на CS някой път, гледам, хвали се :)

Не го познавам лично , но ми се струва готин , от време на време ме разцепва от смях с постовете в темата за вицовете :)

Не го знам...Но неизменно се сещам за едно клипче с една ракета "Томахоук" :lol:

Наскоро си е сменил аватара мисля че е повлиян от темата за върклаците

И без това спамя много - не, аватарът не е от темата за върколаците.Изразът "Вълк в овча кожа" говори ли ти нещо? :) И смених не само аватара.

Най-бесният подпис!!! :lol: :lol:

Дайте манджаааа!

Маце,искаш ли едно цунамиииии?!

Аз владея му-са-ка!

Имам много джапанкиии!!!

Не искам да си ходя!

Мастурбирайте за здраве!!! :Д

Обичам боба,леба и да е*а!

...

My Webpage

• 2 weeks later...

Преди аватар ми го дразнеше :)

Абре алооо. Направихте тема на г*з!!!! Как може даже и да не помислите!

Какво мислите за човека над вас?

Отг:

Преди аватар ми го дразнеше
Явно е луд хамстер.
Най-бесният подпис!!!

...и т.н. :wacko: :unsure:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...