Tomahawx Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 Канар , уважавам те Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 Някъв искуфял джамбазин Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 Някъв искуфял джамбазин Моля? Да не излезе offtopic - не го познавам , нито знам кога се е появил във форума , ама определено не се съобразява как и с кой говори. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 тва е на шега.И аз теб не те познавам.Но не ти мисля злото споко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 Но не ти мисля злото споко. Мисленето, правописа, образованието, културата и доста други работи са проблем при този индивид. Не съм очарован от присъствието му във форума.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 дразни (става въпрос за kotora) Raptora е пич Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 Бирата му е майката,наздраве! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted November 2, 2007 Share Posted November 2, 2007 Гледа South Park => значи е точен Link to comment Share on other sites More sharing options...
DemoniCNinjA Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 Igrae WOW...Narkoman Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 Пада си по японски неща и мацката от подписа му ме кефи много Link to comment Share on other sites More sharing options...
DemoniCNinjA Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 pozna gore dolu ^^ igrae CS...hmmm kvo o6te Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 нов във форума , скоро предполагам ще му се наложи да прочете правилата , най-вероятно след като го сложат на модерат мод Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 Василе подлежиш на ред групови наказания Сума ти време не си се обаждал, а и на събирането не дойде, много черни точки ти стават момче Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 бачкам кво да правя , имам една бутилка джони за изпиване така че може тия дни да е пийнем по темата има ебати яката масичка , остава само да го навия да ми я продаде за 50 кинта Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 Не знам как ще се оправи с отглеждането на каракачанката и ранното ставане за извеждане на разходка...кой кого ще води е въпросът Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 аз си я гледам в двора зад единият магазин , такова куче в къщи не не можахме да се запознаем на събирането , комшия е на раптор Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted November 6, 2007 Share Posted November 6, 2007 нека му потрагне като по вода с билярдния клуб и го чакам с нетарпение на следващото събиране, трябва да покаже на какво е способен с яденето и пиенето Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 6, 2007 Share Posted November 6, 2007 Стоян е чудесен пич Стабилен и на място. Може да се разчита на него. Заедно със Сашо най-много ми помогна при събирането. Василе Сашо ми е много повече от комшия и между другото - не ми е комшия Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted November 6, 2007 Share Posted November 6, 2007 Обича винаги последната дума в споровете да е неговата и някой път прекалява с това, ама иначе си личи, че е човек на място Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 6, 2007 Share Posted November 6, 2007 Ъъъ, май сме запознавали и на живо...На някъв опен фест май беше, в ПУ.Абе свестен тип си е И помага на ламетата в линкуса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted November 6, 2007 Share Posted November 6, 2007 ММм зарибен на военна тематика..точен е. Ама понякога има странни изказвания.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted November 6, 2007 Share Posted November 6, 2007 ми има бира на аватара... кво по-хубаво от това Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 6, 2007 Share Posted November 6, 2007 ми има бира на аватара... кво по-хубаво от това Бира и чипс Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted November 6, 2007 Share Posted November 6, 2007 Напомня ми за един приятел, запален на тема коли, да не говорим за формулата. А от поустовете му съм останал с добро впечетление - пичага. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted November 6, 2007 Share Posted November 6, 2007 Има 127 поста в темата за Евроком и там води убедително. Последният му ник е твърде дълъг, а предходният му бе трибуквен. По едно време прекаляваше с активността във форума, но сега се поспря. Предполагам и на него му е поомръзнало да пише като на мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.