Jump to content
BulForum.com

Какво мислите за човека над вас?

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply
Някъв искуфял джамбазин :D

Моля?

Да не излезе offtopic - не го познавам , нито знам кога се е появил във форума , ама определено не се съобразява как и с кой говори.

Но не ти мисля злото споко.

Мисленето, правописа, образованието, културата и доста други работи са проблем при този индивид. Не съм очарован от присъствието му във форума....

нов във форума , скоро предполагам ще му се наложи да прочете правилата , най-вероятно след като го сложат на модерат мод :D

Василе подлежиш на ред групови наказания :devil

Сума ти време не си се обаждал, а и на събирането не дойде, много черни точки ти стават момче :punk

бачкам кво да правя , имам една бутилка джони за изпиване така че може тия дни да е пийнем :P

по темата

има ебати яката масичка , остава само да го навия да ми я продаде за 50 кинта

Не знам как ще се оправи с отглеждането на каракачанката и ранното ставане за извеждане на разходка...кой кого ще води е въпросът :bgrin:

аз си я гледам в двора зад единият магазин , такова куче в къщи не :D

не можахме да се запознаем на събирането , комшия е на раптор

нека му потрагне като по вода с билярдния клуб :punk

и го чакам с нетарпение на следващото събиране, трябва да покаже на какво е способен с яденето и пиенето :music

Стоян е чудесен пич :punk

Стабилен и на място. Може да се разчита на него. Заедно със Сашо най-много ми помогна при събирането.

Василе Сашо ми е много повече от комшия и между другото - не ми е комшия :devil

Обича винаги последната дума в споровете да е неговата и някой път прекалява с това, ама иначе си личи, че е човек на място :beerchug

Ъъъ, май сме запознавали и на живо...На някъв опен фест май беше, в ПУ.Абе свестен тип си е :) И помага на ламетата в линкуса. :D

Има 127 поста в темата за Евроком и там води убедително. Последният му ник е твърде дълъг, а предходният му бе трибуквен. По едно време прекаляваше с активността във форума, но сега се поспря. Предполагам и на него му е поомръзнало да пише като на мен.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...