Jump to content
BulForum.com

Какво мислите за човека над вас?

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply
Ми не го познавам:) Beer lover .... супер! :Р и аз така:)

Сега като и видях ника се сетих за един момент от преди няколко години. Ако не се лъжа ставаше въпрос точно за gerry^^. furiozo режеше всички портове освен 80 на хората които имаха вируси. Тя имаше :D, и съответно не можеше да влиза в irc. Не знам как обаче се нави да си инсталира софтуер за отдалечена администрация. Даде ми достъп и ако не се лъжа успях да и помогна.

Дано само да не бъркам човека...

Готин човек, много ме кефят поустовете му... а и ми навява спомени за старите времена когато и аз .... bodybuilding :lol: ;)

ед// ама сега бира след бира, тортичка след пастичка, ха и тамън се връщам от вечеря в Годзила...

Никой не се осмелява да каже нещо за Симбата :) Освен аз да се пробвам: във футболните теми доста се заяждаше преди време, ако се кажеше нещо срещу Милан. Сега пише по-рядко - предполагам се образова в ПУ или ТУ и няма време да си губи времето по форуми.

• 2 weeks later...
добро впечатление прави :)

Тфа Seat Club Bulgaria съвпада със Scooter Club Bulgaria и в първия момент като видях знака си помислих-о още един зарибен.Ама нъцки-ти си бил зарибен по Сеат :D :P

Понякога привидно праволинеен и твърдоглав, но много умен и изключително начетен човек. Един истински патриот, и все пак човек с акъла си, човек, който гледа над максимата "юруш, пък после да му мислим"...

Изключително интелигентен човек, но напоследък ми се струва че не е в настроение поради някакви причини и се притеснявам какво и колко пуши :devil

А да - "и някой кара колело" :punk

...
Странна птица - непредсказуем, понякога съм бил обект на непредизвикана (според мен) агресия.

Но иначе е доста интересен човек - интелигентен, с нестандартно мислене. Винаги ми е било интересно неговото мнение по различните дискусии тук.

П.П. Рапторе - вика му се родилна дупка :)

Странно е колко често може да се попадне на негови мнения ,ама този пик от подписа и аватара...хм...някакси странни ми се виждат( не в лошия смисъл ,по-скоро интригуващи ).

Три пъти е гризвал по 20% и нито един от тях не е бил от мен - бравос! Явно е свестен.

Много интелигентен. Само хубави неща мога да кажа.

Лъже ни че е компютърен специалист... Фактически е таен американски агент :devil

хахахах

Иване идвай си навреме да не пращам БТР да те взима в петък :punk

А, не знам!Това е секретна информация! :lol:

Свежарка е.Скоро ще се опознаем повече.(Хех, закъде без моето мнение... :laughing: )

Страшна картинка за аватара :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...