gerry^^ Posted September 29, 2007 Share Posted September 29, 2007 Ми не го познавам Beer lover .... супер! :Р и аз така nertootbg, май не се лъжеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 29, 2007 Share Posted September 29, 2007 Ми не го познавам Beer lover .... супер! :Р и аз така Сега като и видях ника се сетих за един момент от преди няколко години. Ако не се лъжа ставаше въпрос точно за gerry^^. furiozo режеше всички портове освен 80 на хората които имаха вируси. Тя имаше , и съответно не можеше да влиза в irc. Не знам как обаче се нави да си инсталира софтуер за отдалечена администрация. Даде ми достъп и ако не се лъжа успях да и помогна. Дано само да не бъркам човека... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 29, 2007 Share Posted September 29, 2007 махна ми 20% уорн , сега уорна ми липсва трябва да си изкарам още 20 от някъде Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted September 29, 2007 Share Posted September 29, 2007 Готин човек, много ме кефят поустовете му... а и ми навява спомени за старите времена когато и аз .... bodybuilding ед// ама сега бира след бира, тортичка след пастичка, ха и тамън се връщам от вечеря в Годзила... Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted September 29, 2007 Share Posted September 29, 2007 Че никога няма да му запомня ника Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted October 6, 2007 Share Posted October 6, 2007 Никой не се осмелява да каже нещо за Симбата Освен аз да се пробвам: във футболните теми доста се заяждаше преди време, ако се кажеше нещо срещу Милан. Сега пише по-рядко - предполагам се образова в ПУ или ТУ и няма време да си губи времето по форуми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted October 6, 2007 Share Posted October 6, 2007 Много много скъп приятел,който много много ценя. Very helpful! Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted October 6, 2007 Share Posted October 6, 2007 добро впечатление прави Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted October 21, 2007 Share Posted October 21, 2007 добро впечатление прави Тфа Seat Club Bulgaria съвпада със Scooter Club Bulgaria и в първия момент като видях знака си помислих-о още един зарибен.Ама нъцки-ти си бил зарибен по Сеат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 21, 2007 Share Posted October 21, 2007 Ламер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 21, 2007 Share Posted October 21, 2007 Млад и буен.... На последната картинг гонка правеше неприлични снимки на малолетна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 21, 2007 Share Posted October 21, 2007 Понякога привидно праволинеен и твърдоглав, но много умен и изключително начетен човек. Един истински патриот, и все пак човек с акъла си, човек, който гледа над максимата "юруш, пък после да му мислим"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 21, 2007 Share Posted October 21, 2007 Изключително интелигентен човек, но напоследък ми се струва че не е в настроение поради някакви причини и се притеснявам какво и колко пуши А да - "и някой кара колело" Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted October 21, 2007 Share Posted October 21, 2007 Като за човек, прехвърлил 30-те - веселяк... успял е някак да не се превърне в сухар. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 21, 2007 Share Posted October 21, 2007 ...Странна птица - непредсказуем, понякога съм бил обект на непредизвикана (според мен) агресия.Но иначе е доста интересен човек - интелигентен, с нестандартно мислене. Винаги ми е било интересно неговото мнение по различните дискусии тук. П.П. Рапторе - вика му се родилна дупка Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted October 21, 2007 Share Posted October 21, 2007 Странно е колко често може да се попадне на негови мнения ,ама този пик от подписа и аватара...хм...някакси странни ми се виждат( не в лошия смисъл ,по-скоро интригуващи ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 Три пъти е гризвал по 20% и нито един от тях не е бил от мен - бравос! Явно е свестен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 Три пъти е гризвал по 20% и нито един от тях не е бил от мен - бравос! Явно е свестен. Много интелигентен. Само хубави неща мога да кажа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 Лъже ни че е компютърен специалист... Фактически е таен американски агент хахахах Иване идвай си навреме да не пращам БТР да те взима в петък Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 А, не знам!Това е секретна информация! Свежарка е.Скоро ще се опознаем повече.(Хех, закъде без моето мнение... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 Точен е много и помага на хора в нужда и е някаф командос май Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 Странна птица Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 Страшна картинка за аватара Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 REBEL опа - за Сашо става въпрос Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted October 22, 2007 Share Posted October 22, 2007 "ЕКСТРЕМИСТ" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.