Jump to content
BulForum.com

Какво мислите за човека над вас?

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply
Лесно чуплив.. :) :) :)

като ме бласна един ....... , където е карал с над 120 така става :(

Бъдещ Оператор на състезание :P

аватара му е много готин, но само се питам няма ли кой да пръсне със Raid бубата дето лази в подписа му :laughing:

Много ми е интересно малкия на аватара как не свали паласките след толкова кръшни действия в кръста :) иначе ,човек който дава правдоподбни и интересни мнения...малко му куца интериорния дизайн :)

Евъъ, чак пък ветеран...

Мисля си, че един такъв запален rpg-ист като него трябва да остави безбожния цикъл на online игрите и да си сложи един Morrowind/Oblivion/Gothic 2/Dark Messiah и да се отдаде на удовлетворяващи singleplayer rpg занимания, които са естетически по-добре издържани и оставят в играча едно много по-силно чувство за постижение за сметка на изминало (загубено?) време. :P

Затова хората са измислили Evergreen-ите: Heroes III, Diablo II LoD, Worms Armageddon :D (Мултиплеър ъфкорс). Ако искаш пробвай, да видим кога ще ти омръзнат ;)

Затова хората са измислили Evergreen-ите: Heroes III, Diablo II LoD, Worms Armageddon :D (Мултиплеър ъфкорс). Ако искаш пробвай, да видим кога ще ти омръзнат ;)

Пич ми се струва ;)

Пекан и когато обича, обича докрай , а когато мрази, мрази докрай :P

така че по-добре приятел в нета отколкото враг който иска да те хвърли от самолета :lol:

Свалиха му гипса и се утрепа от постове хахахахах

Наздраве от мене :beerchug

Минавай процедурите, възстаноявявай се - пистата ни чака

Свалиха му гипса и се утрепа от постове хахахахах

Наздраве от мене :beerchug

Минавай процедурите, възстаноявявай се - пистата ни чака

май само с :beerchug щте си остана аз , скоро няма да мога да се кача на карт :( но за сметка на това ще съм на трубуната и ще викам газ газ гааааазззз :lol:

__smirnoff__ харесва колите ,здрави за нашите пътища :gangstah: дано не пие smirnoff докато кара :P

Не съм обърнал внимание на творчествата му, ама така като му гледам подписа и аватара, мяза на зарибено геймърче :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...