PiTT BuLL Posted September 23, 2007 Share Posted September 23, 2007 доволен е от Symbian , следователно разбира от телефони Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 23, 2007 Share Posted September 23, 2007 Лесно чуплив.. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted September 23, 2007 Share Posted September 23, 2007 Лесно чуплив.. :) като ме бласна един ....... , където е карал с над 120 така става Бъдещ Оператор на състезание Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted September 23, 2007 Share Posted September 23, 2007 готина снимка в профила а и доста смислени постове праска за човек на 98 години Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted September 23, 2007 Share Posted September 23, 2007 Имал съм точно един контакт с него, той едва ли помни...точен пич Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted September 23, 2007 Share Posted September 23, 2007 аватара му е много готин, но само се питам няма ли кой да пръсне със Raid бубата дето лази в подписа му Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 23, 2007 Share Posted September 23, 2007 подписа му който ми отгатва ИП-то ме плаши , иначе е готин човек yorkie , аватара ми си е супер як Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted September 23, 2007 Share Posted September 23, 2007 Много ми е интересно малкия на аватара как не свали паласките след толкова кръшни действия в кръста иначе ,човек който дава правдоподбни и интересни мнения...малко му куца интериорния дизайн Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 23, 2007 Share Posted September 23, 2007 фен на валентино роси и май караше волво Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 мисля си ,че бях извън града и забравих да го информирам за една мазилка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 Питбула набира скорост яко във форума, но това е добре, трябва да има повечко хора, които да пишат по-често, иначе е скука! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 един от ветераните във форума Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 Евъъ, чак пък ветеран... Мисля си, че един такъв запален rpg-ист като него трябва да остави безбожния цикъл на online игрите и да си сложи един Morrowind/Oblivion/Gothic 2/Dark Messiah и да се отдаде на удовлетворяващи singleplayer rpg занимания, които са естетически по-добре издържани и оставят в играча едно много по-силно чувство за постижение за сметка на изминало (загубено?) време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 /офф на бас че никоя от изброените по-горе игри не тръгват на 64 битова карта и 1.5 процесор Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 И Morrowind, и Gothic 2 ще летят на това! А за теб си мисля, че си мислиш, че имаш стар компютър, а всъщност моя е по-зле Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 Затова хората са измислили Evergreen-ите: Heroes III, Diablo II LoD, Worms Armageddon (Мултиплеър ъфкорс). Ако искаш пробвай, да видим кога ще ти омръзнат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 Затова хората са измислили Evergreen-ите: Heroes III, Diablo II LoD, Worms Armageddon (Мултиплеър ъфкорс). Ако искаш пробвай, да видим кога ще ти омръзнат Пич ми се струва Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 Пекан и когато обича, обича докрай , а когато мрази, мрази докрай така че по-добре приятел в нета отколкото враг който иска да те хвърли от самолета Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 Свалиха му гипса и се утрепа от постове хахахахах Наздраве от мене Минавай процедурите, възстаноявявай се - пистата ни чака Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 български флаг за аватар - уважавам те за това Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 Свалиха му гипса и се утрепа от постове хахахахах Наздраве от мене Минавай процедурите, възстаноявявай се - пистата ни чака май само с щте си остана аз , скоро няма да мога да се кача на карт но за сметка на това ще съм на трубуната и ще викам газ газ гааааазззз __smirnoff__ харесва колите ,здрави за нашите пътища дано не пие smirnoff докато кара Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 __smirnoff__ Чудя се дали се е научил къде се паркира? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 почиства след купони Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 Не съм обърнал внимание на творчествата му, ама така като му гледам подписа и аватара, мяза на зарибено геймърче Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted September 29, 2007 Share Posted September 29, 2007 Откачен аватар. И ако не се лъжа смислени постове Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.