RaptoR Posted September 18, 2007 Share Posted September 18, 2007 Една такава весела девойка Приятно изненадва и факта, че е умно момиче Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 18, 2007 Share Posted September 18, 2007 Една такава весела девойка Приятно изненадва и факта, че е умно момиче Обмислям как да го вкарам в чалга клуб. Мисля, че ще успея :ph34r:. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 18, 2007 Share Posted September 18, 2007 За тебе ще се прежаля приятелю Много трудно е да ме вкараш, но не невъзможно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 Шапката прасеееееееееееееееееееееееее! Много яка! Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 Е това момче е много симпатяга.Не че съм го виждала или го познавам добре,ама ми се струва доста умно лудо хамстерче Пък и някакви такива съвсем нормални мнения пише Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 Е това момче е много симпатяга.Не че съм го виждала или го познавам добре,ама ми се струва доста умно лудо хамстерче Пък и някакви такива съвсем нормални мнения пише Точна мадама. Все пак съм бил цяла седмица с нея в 1 клас кикикик Crazy_Hamster бъркаш..в Иконома съм учил Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 Май и той беше в Английската Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted September 20, 2007 Share Posted September 20, 2007 винаги като му видя профила и се сещам колко несериозно играех булфлийт преди време Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted September 22, 2007 Share Posted September 22, 2007 mature posts for __smirnoff__ ! Отдавнашен Леко упорит, ама т'ва е хубаво Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted September 22, 2007 Share Posted September 22, 2007 Yorkie e супер магаренцето.хохо винаги ме кефи да чета постовете му, много свеж! п.с. стария аватар беше многооо по-як,dude! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted September 22, 2007 Share Posted September 22, 2007 Любимият ми злодей... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted September 22, 2007 Share Posted September 22, 2007 По принцип доста умно и въздържано се изказва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted September 22, 2007 Share Posted September 22, 2007 Yorkie e супер магаренцето.хоховинаги ме кефи да чета постовете му, много свеж! п.с. стария аватар беше многооо по-як,dude! Какъв беше стария, не помня изобщо Няма нищо, ще изрова по-як EDIT: Магарето е Yory, аз съм отделен вид Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 23, 2007 Share Posted September 23, 2007 аватара с магарето беше по як Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 23, 2007 Share Posted September 23, 2007 аватара с магарето беше по як Готин пич е и току що му смъкнах 20% warn . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 23, 2007 Share Posted September 23, 2007 Един от любимите ми адаши! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 23, 2007 Share Posted September 23, 2007 Душица! Въпреки че вече не се виждаме толкова често, колкото в началото на познанството ни, смехът винаги е гарантиран! Имаме доста различни възгледи за някои основни положения в живота, ама това не пречи да муаме татарски кюфтета или други подобни шедьоври на модерното кулинарно изкуство А скоро очаквам да ме води да ядем мекици с мнооого пудра захар Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted September 23, 2007 Share Posted September 23, 2007 Обичам го Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 23, 2007 Share Posted September 23, 2007 Тъй като, в последно време, вървят комплект - ша ги коментирам и двамата... Психозис - Няма да ядем мекици. ;( Мекицата се оказа боклук. Ако ме разбираш... А ти ме разбираш! @копче Все още нищо не мисля. Отне ми Борето.. Така че - само лоши раоти.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 23, 2007 Share Posted September 23, 2007 Явно много обича да се заяжда с мен, но аз не му се връзвам, той си знае! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted September 23, 2007 Share Posted September 23, 2007 Дрънка готини работи Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 23, 2007 Share Posted September 23, 2007 Явно много обича да се заяжда с мен, но аз не му се връзвам, той си знае! WRC фен Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 23, 2007 Share Posted September 23, 2007 касетофончето му свърши идеална работа на един приятел , общителен човек поне с такова впечатление останах за малкото време в което говорихме Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted September 23, 2007 Share Posted September 23, 2007 касетофончето му свърши идеална работа на един приятел , общителен човек поне с такова впечатление останах за малкото време в което говорихме Праска готини коментарчета, а аватара му всеки път като го погледна почва да ми се повдига, брато, мани го тоя дребния, че ще се издрайфам вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.