Jump to content
BulForum.com

Какво мислите за човека над вас?

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply
ПсихУтроп! :lol:

Будно съвременно лице от мъжки пол с ясно изразени филологически познания, чести геймърски мании и редки пристъпи на спамеризъм (неизлечимо е съм чувал). Само ми е странно какво харесва чак толкова на сръбската музика, но това си е въпрос на вкус. :D

Как какво харесвам на сръбската музика! Ти само като чуеш как Сека атрикулира - "Кажеш ни сам добра, лю-ба-виииииии!" и вътре ти става едно... балканско! :lol:

Синсити - човека, който често върти аватари, но в мненията и постовете си е последователен! :D

[Edit] Психотроп, втори път ме сечеш така, ще се шляпаме! :ph34r: [/Edit]

Хъш литал бейбе, донт сей а уърд енд невърмайнд дат нойз ю хърд! :D

Sandman-а ми се види много готино момче, интелигентен, музикант на това отгоре, а аз много уважавам хора, които се занимават с музика на всички нива - професионално и любителски!

Психотроп, тва как си докарвам допълнителни доходи си е моя работа, не ми се бъркай! :lol:

Томахокса не знам защо ама ми се видеше по едно време леко спамър, пък накрая излиза, че имам повече постове от него! Мистерия!

Някакъв геймър ми се вижда :zzz

Интересни мнения има. Една от дамите в форума които пишат редовно, но без да се самозабравя... С изключително добри впечатления съм останал от мненията които е написала.

Много интересен човек, когото 'познавам' от форумните срещи, основен "support" на темата с вицовете (заедно с пиратката). Определено е интелигентен човек, без въобще да парадира или да го демонстрира, нещо достойно за уважение...

Редакция:

Вижда ми се много добър на CS.

http://store3.data.bg/lesath/LOL.JPG

Хахаха, това си беше чист късмет, а и играх срещу ботове. CS ми е досадна...

Много интересен човек, когото 'познавам' от форумните срещи, основен "support" на темата с вицовете (заедно с пиратката). Определено е интелигентен човек, без въобще да парадира или да го демонстрира, нещо достойно за уважение...

Вижда ми се много добър на CS.

http://store3.data.bg/lesath/LOL.JPG

някакъв мафиот ми мяза така като гледам профила Х)

Who D F* R U and what D F* is this.

За първи път го виждам тоя пич във форума, ама знам че е точен щот сме една зодия :lol:

и аз за първи път те виждам или не пишеш често тука...

Хм,сетих се нещо много важно за Дебора.Понеже ще става зъбен лекар....моля ви,преди да отидете при нея,да сте наясно,че ако ви боли или видите кръв - тя ще е много щастлива от този факт :lol: :lol: И си я представям как казва "Ооо,я какво сладко зъбче,чакай да го дръпна" :wacko: :unsure:

:lol: :lol: :lol: :lol:

Дебка,айде моля те да станеш хирург и да правиш по-добре пластични операцийки :D Ай лов ЮЮЮ!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...