Jump to content
BulForum.com

Какво мислите за човека над вас?

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply
Е па сигурно и той е "wow player" иначе откъде ще познава другите двама :)

Не съм :)

Иначе за симбата мога да кажа само положителни работи , никога не ми е правил лошо впечатление :)

Tomahawx-a ,не го познавам лично изглежда ми пекан ,

simbata- много як аватар , а Стан4о , направо кърти с тоя подпис :punk

Стоян - има да наваксва в картинга, но след като му оздравее ръката.

Стояне забрави да се качваш на карт гипсиран, освен ако не искаш да останеш още толкова време гипсиран :laughing:

ЗАД мене ???? хахахах Иване - ЗАД мене ????

Не знам от кое да се плаша повече - от жълтата шапка или от прасето - сигурен ли си че прасето не е взело нещо от главата ти ???

На следващите карт изяви го носи искам да го проверя отблизо :devil И с какъв акъл си ходил тая сутрин да търчиш един Господ знае.... Имай предвид че си назначен оператор - камерата ми вече е на линия.

Още един приятен Иван. От доста време комуникираме, винаги ми е помагал както може. Интересно наистина как не сме се срещали още, но пък той много пътува....

Ванка защо не дойдеш и ти на картинг пистата другия път? Да разкършиш ръцете малко :punk

Още един приятен Иван. От доста време комуникираме, винаги ми е помагал както може. Интересно наистина как не сме се срещали още, но пък той много пътува....

Ванка защо не дойдеш и ти на картинг пистата другия път? Да разкършиш ръцете малко :punk

С удоволствие. Стига обаче да съвпадне когато съм в България. За момента не знам кога ще се прибирам така че ...

Охооо този Иван да не ме забрави и мен, Видене без мен за никъде! :)

Ноер 1 е особено ако се чува някаде Азис и има много за пиене. Няма равен :)

утре има рожден ден :D

Охооо този Иван да не ме забрави и мен, Видене без мен за никъде! :)

Ноер 1 е особено ако се чува някаде Азис и има много за пиене. Няма равен :)

Не вярвам на очите си! Най-после го каза - бях те отписал - с Течния държа да ви видя и двамата!

Фен на Ф1. Другото няма значение ;)

Това е въпросния Мин-едно-две от "нашия" форум, но ще го отрече... (бъзиц)

Иначе по-точен Ферарист от него нема (е аз мое би :bgrin: ).

Основен въпрос:

Защо пилето пресича пътя?

R_a_p_t_o_R:

- Aggressiv, въпроса е защо пилето е пресякло пътя - спри да спамиш! Иначе пилето е било обхванато от патриотични чувства и за това е решило да пресече пътя в името на родината си!

breakneck:

- Вече има тема за пилето - .

LPFC:

- Бати тъпия въпрос! Всички сте тъпи!

Сори народе, обаче прекалено много се повтарят мненията. Нека си седи като нормална тема!

Още се смея на това :punk

Сериозен, интелигентен пич

Най-големият ми приятел и пич в този форум-смело мога да го кажа.Човек на място,изиграл важна роля в моето развитие(както искате го разбирайте :P ) в последните 2-3 години.Винаги съм се допитвал при нужда за коли,жени,пиене и сериозните житейски въпроси :excl:

Много се кефя на творчеството му. Винаги съм уважавал музиканти. Давал ми е съвети и винаги се е притичвал на помощ по музикални въпроси. Общо взето е един от членовете на форума, които уважавам!

Освен това - ЧРД. Жив и здрав и още много продукциики да ни представиш!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...