Tomahawx Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 wow player wow player too Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 Е па сигурно и той е "wow player" иначе откъде ще познава другите двама Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 Е па сигурно и той е "wow player" иначе откъде ще познава другите двама Не съм Иначе за симбата мога да кажа само положителни работи , никога не ми е правил лошо впечатление Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 Tomahawx-a ,не го познавам лично изглежда ми пекан , simbata- много як аватар , а Стан4о , направо кърти с тоя подпис Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 Стоян - има да наваксва в картинга, но след като му оздравее ръката. Стояне забрави да се качваш на карт гипсиран, освен ако не искаш да останеш още толкова време гипсиран Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 Ами мисля си как толкова време не сме се видяли на живо :Д. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 Рапторски... Само хубави работи си мисля зад него... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 ЗАД мене ???? хахахах Иване - ЗАД мене ???? Не знам от кое да се плаша повече - от жълтата шапка или от прасето - сигурен ли си че прасето не е взело нещо от главата ти ??? На следващите карт изяви го носи искам да го проверя отблизо И с какъв акъл си ходил тая сутрин да търчиш един Господ знае.... Имай предвид че си назначен оператор - камерата ми вече е на линия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 Раптора е нявсякъде! Не в лошия смисъл, разбира се. Много младежки настроен, сдържан, интелигентен, приятен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 А Куринир винаги ме е развеселявал с няакои от постовете си...пичага и анти-скайп натура Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 Хаха зарибен подпис. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 Предният му аватар беше по - готин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 Още един приятен Иван. От доста време комуникираме, винаги ми е помагал както може. Интересно наистина как не сме се срещали още, но пък той много пътува.... Ванка защо не дойдеш и ти на картинг пистата другия път? Да разкършиш ръцете малко Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 Още един приятен Иван. От доста време комуникираме, винаги ми е помагал както може. Интересно наистина как не сме се срещали още, но пък той много пътува.... Ванка защо не дойдеш и ти на картинг пистата другия път? Да разкършиш ръцете малко С удоволствие. Стига обаче да съвпадне когато съм в България. За момента не знам кога ще се прибирам така че ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 Охооо този Иван да не ме забрави и мен, Видене без мен за никъде! Ноер 1 е особено ако се чува някаде Азис и има много за пиене. Няма равен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil LenoRe Posted September 14, 2007 Author Share Posted September 14, 2007 утре има рожден ден Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 Нова звезда. В момента - актуалната женска атракция на форума Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 Охооо този Иван да не ме забрави и мен, Видене без мен за никъде! Ноер 1 е особено ако се чува някаде Азис и има много за пиене. Няма равен Не вярвам на очите си! Най-после го каза - бях те отписал - с Течния държа да ви видя и двамата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 Не вярвам на очите си! Най-после го каза - бях те отписал - с Течния държа да ви видя и двамата! Фен на Ф1. Другото няма значение Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 Фен на Ф1. Другото няма значение Това е въпросния Мин-едно-две от "нашия" форум, но ще го отрече... (бъзиц) Иначе по-точен Ферарист от него нема (е аз мое би ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 Основен въпрос:Защо пилето пресича пътя? R_a_p_t_o_R: - Aggressiv, въпроса е защо пилето е пресякло пътя - спри да спамиш! Иначе пилето е било обхванато от патриотични чувства и за това е решило да пресече пътя в името на родината си! breakneck: - Вече има тема за пилето - . LPFC: - Бати тъпия въпрос! Всички сте тъпи! Сори народе, обаче прекалено много се повтарят мненията. Нека си седи като нормална тема! Още се смея на това Сериозен, интелигентен пич Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 Най-големият ми приятел и пич в този форум-смело мога да го кажа.Човек на място,изиграл важна роля в моето развитие(както искате го разбирайте ) в последните 2-3 години.Винаги съм се допитвал при нужда за коли,жени,пиене и сериозните житейски въпроси Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 Поласкан се чувствам Саше.... Много добро и интелигентно момче с огромен потенциал Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 Разпраат, че бил алкохолик хахах Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted September 15, 2007 Share Posted September 15, 2007 Много се кефя на творчеството му. Винаги съм уважавал музиканти. Давал ми е съвети и винаги се е притичвал на помощ по музикални въпроси. Общо взето е един от членовете на форума, които уважавам! Освен това - ЧРД. Жив и здрав и още много продукциики да ни представиш! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.