Jump to content
BulForum.com

Какво мислите за човека над вас?

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply
Така и не можахме да се засечем на бира. Пък имаше мерак да оправиме един стол :) Абе готин ми изглежда на мене :)

Готин голям човек :punk

Тоя стол 6 месеца го правим , така и не се обажда. Пък съм му казал че направо един цял ще му подаря....

Да не мислиш че съм забравил :laughing: Последен ти каза че ще ме търсиш - аз си чакам

знае много неща от различни области :online2long:

Curunir е от Lord of the rings, това е ясно.ама кво точно беше?

Саруман на елфически???

Иначе Curunir е пич, има готино чувство за хумор, някой път се смея на постовете му и то искрено.

Спомням си, че в началото страшно много флъдехме с него форумите, заяждайки се във всяка възможна тема...

В последствие установих, че е човек на място, с точна и ясна позиция. Доста начетен и интелигентен човек, далеч, далеч над представата ми за средностатистическия "ultras", за какъвто го мислех в началото :]

Мисля, че е един от малкото на които културизма не им влияе отрицателно. Има акъл в главата и си мисля че става човек от него.

П.С. Слаб е на CS. Ама той ще каже че е добър, да не му се връзвате :)

П.С. Слаб е на CS. Ама той ще каже че е добър, да не му се връзвате :)

навремето бях а и все още съм най-добрият на цс.......редовно ти пуках шортите :rolleyes: :D

Dobyr, EDYR chovek. :) Nikoga sym nqmal problemi s nego. Prez celiqt si prestoi tuk, koito veche shte stane 5 godini :)

пилето от аватара му е много яко :woot

олее ква зарибявка беше този булфлийт

така и не полуцхих новата парола за подфорума , след някоя от смените и :(

явно и dunata и бил част от съюза :)

Predniqt mu imidj (nik+avatar) poveche mi dopadaha.

Bulfleet si beshe zaribqvka. Celiq forum go igraeshe :D I nedeite samo s Crazy_Hamster che shte se obidq. V po-golqmata chas i po-to4no vyv finalnata prava, az go vodeh syiuza. Crazy_Hamster se otegchi ot igrata :)

Ех кви времена бяха, когато булфлийт беше много модерно нещо :P Кат видя w00x и са сещам за булфлийт и въобще за сякви игри :)

Тва булфлиит беше супер простотия според мен...

Сумати време прекарвах пред компа,само и само да цъкам на мозилата...

Добре,че се спрях,иначе още получавам някви мейли от сайта с некви покани и теб подобни простотии :)

Аватара му разцепва! :D A Bulfleet е една браузър игрица, по която без да искам зарибих половината форум ( май така стана). Обаче на мен ми писна бързо, щото имаше моменти, в които трябваше да става посред нощите и викам КРАЙ :)

Аватара му разцепва! :D A Bulfleet е една браузър игрица, по която без да искам зарибих половината форум ( май така стана). Обаче на мен ми писна бързо, щото имаше моменти, в които трябваше да става посред нощите и викам КРАЙ :)

wow player

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...