Divaka Posted September 2, 2007 Share Posted September 2, 2007 А според мен темата трябва да се затвори,тъйкато се превърна в спам и трупане на постове на 3-4ма човека. Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted September 2, 2007 Share Posted September 2, 2007 моралист... Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted September 3, 2007 Share Posted September 3, 2007 пичага е пием и развалена бира Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted September 3, 2007 Share Posted September 3, 2007 смирни, дай сериозно да се заемем с това пиене. Link to comment Share on other sites More sharing options...
$nIp3 Posted September 3, 2007 Share Posted September 3, 2007 според постовете му човека изглежда пекан Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted September 3, 2007 Share Posted September 3, 2007 оле оле user 19K+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 3, 2007 Share Posted September 3, 2007 оле оле user 19K+ Fuel this hate And you're living on the edge again I don't give a damn... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 3, 2007 Share Posted September 3, 2007 Много готин човек, доста умен и доста интелигентен, но ми се струва, че понякога преиграва, вживявайки се в образа, който гради... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 3, 2007 Share Posted September 3, 2007 Много готин човек, доста умен и доста интелигентен, но ми се струва, че понякога преиграва, вживявайки се в образа, който гради...Страшно умен и интересен човек. С радост чета поустовете му ....Едно време нещо беше тръгнал да се заяжда с мен, защото бях казал, че мразя насекоми (май в 2 теми...) ама нищо особено Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted September 3, 2007 Share Posted September 3, 2007 Имам чуството че го познавам, имах навремето еднин позна на който му викахме Дуна, незнам. Възможно ли е да е той , Живее до Рачела в Изгрев Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted September 3, 2007 Share Posted September 3, 2007 Имам чуството че го познавам, имах навремето еднин позна на който му викахме Дуна, незнам. Възможно ли е да е той , Живее до Рачела в Изгрев Винаги съм се чудел какво значи ника ти Link to comment Share on other sites More sharing options...
$nIp3 Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 секи път като погледна ника ти и се сещам за drum n bass изпълнителя Tomahawk данеби да слушаш и ти Drum n Bass Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 Имам чуството че го познавам, имах навремето еднин позна на който му викахме Дуна, незнам. Възможно ли е да е той , Живее до Рачела в Изгрев Ихии бая далеч съм от там ... а и е 'дЪна' ... По темата - струва ми се, че е от новите ... нямам особени впечетления Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 Голяма смесица на предпочитания...Реал Мадрид ,кеч ,рап...не знам направо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 Винаги съм се чудел какво значи ника ти Име на Византийски пълководец. He loves Bikes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 Беше ми адски симпатичен и видях, че и ми мисли доброто, но за мен той е човека с най - тъпия пост във форума : Какво...искаш да каже че преди Софиянци ЕК е било по-добре. Я не се излагай. Още година инвестиций и работа и ЕК отново ще лети и ще са си най-големите. Ей в това вярвам аз! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 страх го е да кара картинг... Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Devil666Hell Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 Има вкус към аватарите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 Chalga hater like me Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 Chalga hater like me Горд ли си Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 от доста време му гледам аватара ма чак ся разбрах че тва са некви баскетболити , а и кат гледам мрази чалгата , значи никога няма да се засечем по баровете Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 Васил - не приема загуби по никакъв начин... Добър пилот с карта, симпатяга, здрав Българин Има нужда да се поотпусне малко и да гледа по-весело на нещата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 Така и не можахме да се засечем на бира. Пък имаше мерак да оправиме един стол Абе готин ми изглежда на мене Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddrum Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 Васил - не приема загуби по никакъв начин... Добър пилот с карта, симпатяга, здрав Българин Има нужда да се поотпусне малко и да гледа по-весело на нещата Майтапчия човек. Обича да се фука. Най-редовно може да се срещнат негови постове в темата ми за фукните. Да си призная честно обаче неговите фукни обаче са най-забавни, зашото винаги имат снимков материал в тях От скоро е май зарибен картаджия и се надявам някой ден да мога да покарам с тия хора карт ООПС...Килъра ме е изпреварил, така че ще трябва да кажа дума и за него, въпреки че много много не се имам с него. Струва ми се принципен човек. В миналото обаче малко попрекаляваше с наказанията и обидните коментари по повод на юзърите. Сега мисля, че е спрял да се занимава с това. Инак от постовете му в Тя и Той разбрах, че не е толкова зъл колкото си го мисля май Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 Съвсем в началото мислех, че е малко клечаво русо момченце (заради "чо"-то в края на ника му) В крайна сметка се оказа, че е малко по-як от бронетранспортьор. Веселяк, което се подчертава от голяма част от постовете му. Ще се радвам да го видя пак. Какво да се прави, изпревариха ме. От мадрум нямам впечатления и не мога да изкажа мнение, сори. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.