Jump to content
BulForum.com

Какво мислите за човека над вас?

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

смирни, дай сериозно да се заемем с това пиене.

Много готин човек, доста умен и доста интелигентен, но ми се струва, че понякога преиграва, вживявайки се в образа, който гради...

Много готин човек, доста умен и доста интелигентен, но ми се струва, че понякога преиграва, вживявайки се в образа, който гради...
Страшно умен и интересен човек. С радост чета поустовете му ....

Едно време нещо беше тръгнал да се заяжда с мен, защото бях казал, че мразя насекоми (май в 2 теми...) ама нищо особено :) :laughing:

Имам чуството че го познавам, имах навремето еднин позна на който му викахме Дуна, незнам. Възможно ли е да е той :blink: , Живее до Рачела в Изгрев :zzz

Винаги съм се чудел какво значи ника ти :)

Имам чуството че го познавам, имах навремето еднин позна на който му викахме Дуна, незнам. Възможно ли е да е той :blink: , Живее до Рачела в Изгрев :zzz
Ихии бая далеч съм от там ... а и е 'дЪна' ... :)

По темата - струва ми се, че е от новите ... нямам особени впечетления :)

Беше ми адски симпатичен и видях, че и ми мисли доброто, но за мен той е човека с най - тъпия пост във форума :

Какво...искаш да каже че преди Софиянци ЕК е било по-добре. Я не се излагай. Още година инвестиций и работа и ЕК отново ще лети и ще са си най-големите. Ей в това вярвам аз!

от доста време му гледам аватара ма чак ся разбрах че тва са некви баскетболити , а и кат гледам мрази чалгата , значи никога няма да се засечем по баровете :D

Васил - не приема загуби по никакъв начин...

Добър пилот с карта, симпатяга, здрав Българин

Има нужда да се поотпусне малко и да гледа по-весело на нещата :punk

Васил - не приема загуби по никакъв начин...

Добър пилот с карта, симпатяга, здрав Българин

Има нужда да се поотпусне малко и да гледа по-весело на нещата :punk

Майтапчия човек. Обича да се фука. Най-редовно може да се срещнат негови постове в темата ми за фукните. Да си призная честно обаче неговите фукни обаче са най-забавни, зашото винаги имат снимков материал в тях:)

От скоро е май зарибен картаджия и се надявам някой ден да мога да покарам с тия хора карт:)

ООПС...Килъра ме е изпреварил, така че ще трябва да кажа дума и за него, въпреки че много много не се имам с него. Струва ми се принципен човек. В миналото обаче малко попрекаляваше с наказанията и обидните коментари по повод на юзърите. Сега мисля, че е спрял да се занимава с това.

Инак от постовете му в Тя и Той разбрах, че не е толкова зъл колкото си го мисля май:)

Съвсем в началото мислех, че е малко клечаво русо момченце (заради "чо"-то в края на ника му) :) В крайна сметка се оказа, че е малко по-як от бронетранспортьор. ;) Веселяк, което се подчертава от голяма част от постовете му. Ще се радвам да го видя пак.

Какво да се прави, изпревариха ме. От мадрум нямам впечатления и не мога да изкажа мнение, сори.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...