Evil LenoRe Posted August 31, 2007 Author Share Posted August 31, 2007 тва пиле все едно е от филмчето малката русалка Ариел Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 31, 2007 Share Posted August 31, 2007 imam chuvstvoto che v golqma chast ot mneniqta si v tazi tema obsyjda avatara na horata. Pileto ne e ot malkata rusalka, a ot Finding nemo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 1, 2007 Share Posted September 1, 2007 Един от мойте любими ЕКС миркаджии... Клуб флорида.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted September 1, 2007 Share Posted September 1, 2007 Един от любимите ми съфорумци, макар и да не го познавам. Като му чета поустовете винаги се смея, ей от такъв човек - свежар има нужда форума. А и ми се струва доста пекан Link to comment Share on other sites More sharing options...
karaman Posted September 1, 2007 Share Posted September 1, 2007 ужасни неща! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddrum Posted September 1, 2007 Share Posted September 1, 2007 един от хората с най-много затворени топици май май Любимец на модераторите Това на майтап Инак е един от старите тука и според мен един от най-отличаващите се. Прави доста интересни коментари Сещам се на няколко пъти негов пост да ме е разсмивал Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted September 1, 2007 Share Posted September 1, 2007 Гудзьо...друго нямам какво да кажа... То това казва много... Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted September 1, 2007 Share Posted September 1, 2007 жорко. момче, което много уважавам и ценя. давал ми е съвети, приказвали сме си много хубави неща. благодаря му. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted September 1, 2007 Share Posted September 1, 2007 голям педеруга Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harlem Posted September 1, 2007 Share Posted September 1, 2007 Мисля че има стабилен врат Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted September 1, 2007 Share Posted September 1, 2007 Струва ми се да е няк'ъв малък чеки-дж.я Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted September 1, 2007 Share Posted September 1, 2007 Не че да се заяждам, ама прекалено парадира с големия си размер. И кво като е че**я, ми ти като си бил малък кво си правил, да не си боцкал... Не се заяждам ама просто се дразня така, я си представи че зад този аватар стои човек 2м и 140 кила а? //edit @VeGor имах впредвид че си едричък Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted September 1, 2007 Share Posted September 1, 2007 Ми нека, ве? Темата е "какво мислите за човека над вас?" и аз казвам. Пък да стои който си иска, това не е моя работа. И е малко странно как точно парадирам с "големия си размер", ти виждал ли си ми го? Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted September 1, 2007 Share Posted September 1, 2007 един от малкото левскари в пловдив. голямата пишка ме изпревари. шегувам се . Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted September 1, 2007 Share Posted September 1, 2007 Тошко... Беше време, дето го обичах много и после стана нещо лайнар за нищо, ама така е...хората се променят. Може и в моя телевизор да е проблемата. Все пак споменът остава...а в моя случай винаги остават добрите спомени. Радвам се, че е взаимно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 2, 2007 Share Posted September 2, 2007 Човек, с който спокойно мога да си споделям всичко. Имаме доста еднакви възгледи за живота, както и доста различни такива, които обаче не ми пречат, за да го чувствам като един от най-близките си хора. Мъка ми е, че го няма. Мъка ми е, че там, където е сега, му скъсват не само задника от зор. Ама той е корав (и къдрав) стержен, ще се справи. Успех! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted September 2, 2007 Share Posted September 2, 2007 Готин пич. Важи също и за по-предния ( горния) Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted September 2, 2007 Share Posted September 2, 2007 може и да е имало причина да стана гаден. весели вицове пуска. харесва ми. дразни ме аватара Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted September 2, 2007 Share Posted September 2, 2007 Пловдивчанин....левскар Все пак е от ЕГ-токоето автоматично го прави пичага Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted September 2, 2007 Share Posted September 2, 2007 хихиихих евала обича предпочитания от мен пловдивски клуб и сигурно мрази христолов. дори аз го мразя, майна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil LenoRe Posted September 2, 2007 Author Share Posted September 2, 2007 гледах един албум на hed kandi и се сетих за теб Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 2, 2007 Share Posted September 2, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 2, 2007 Share Posted September 2, 2007 Еййй и мен ще ме вкарате в спама Иван - човека с прасето! Много интелигентно момче, харесва ми. Радвам се че се запознахме - голям симпатяга е ЕДИТ - Предстои му да го намушим в карта, може би с прасето върху каската Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted September 2, 2007 Share Posted September 2, 2007 Еййй и мен ще ме вкарате в спама Иван - човека с прасето! Много интелигентно момче, харесва ми. Радвам се че се запознахме - голям симпатяга е ЕДИТ - Предстои му да го намушим в карта, може би с прасето върху каската Раптора е пич Винаги компетентен ,когато пише Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted September 2, 2007 Share Posted September 2, 2007 ще ме извинявате, че не коментирам човека пред мен. ама ленор много сте я харесали. дайте да видя какво е това момиче деее. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.