VeSo Posted July 28, 2007 Share Posted July 28, 2007 първото, което ми идва наум е алкохолик Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil LenoRe Posted July 28, 2007 Author Share Posted July 28, 2007 е щом си от ботев евала :DD Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted July 28, 2007 Share Posted July 28, 2007 Медицина. Не знам що, май съм чел някъде... А, също и 30% от постовете в темата свързвам с Ивил Ленор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted July 28, 2007 Share Posted July 28, 2007 екс-възпитаник на ег-то Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted July 28, 2007 Share Posted July 28, 2007 екс-възпитаник на ег-то с.жельо войвода,сливенско да поясна за незнаещите това село е провъзгласено за най-крадливото нищо лично просто това ми доиде в главата по ника сигурно е готин сорри ако съм го засегнал нещо пича Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 28, 2007 Share Posted July 28, 2007 аватара му хипнотизира Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted July 28, 2007 Share Posted July 28, 2007 аватара му хипнотизираЧе разбира много от bodybuilding , пичага изглежда Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 28, 2007 Share Posted July 28, 2007 Още 1 от Иван Вазов... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 28, 2007 Share Posted July 28, 2007 оставяше големи тълпи от хора заливащи се от смях по центъра , явно е веселяк Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 28, 2007 Share Posted July 28, 2007 В началото го мислех за куха лейка, занимаваща се единствено с вдигане на тежести. В последствие опроверга на 100% първоначалното ми впечатление, изненадвайки ме с някои свои постове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted July 28, 2007 Share Posted July 28, 2007 От наще е !! Скорпионче Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted July 28, 2007 Share Posted July 28, 2007 Строг, но справедлив. От хората, които имат ясна система от ценности, различаваща се от mainstream-а - или поне така си мисли той Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-sert Posted July 28, 2007 Share Posted July 28, 2007 Не го познавам но от постовете му разбирам че е доста интелигентен.Предполагам че е добър приятел.Освен това слуша хубава музика.Но аватара му е тъп (сори за последното). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted July 28, 2007 Share Posted July 28, 2007 Не го познавам но от постовете му разбирам че е доста интелигентен.Предполагам че е добър приятел.Освен това слуша хубава музика.Но аватара му е тъп (сори за последното). малко метълче (не се обиждай, идва ми първосигнално)... поредния попаднал в капана на World of Warcraft... btw...kopche e момиче Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted July 28, 2007 Share Posted July 28, 2007 Винаги съм се кефил на магаретата, които ги е слагал за аватар Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted July 28, 2007 Share Posted July 28, 2007 Винаги съм се кефил на магаретата, които ги е слагал за аватар И той руснак ... и той е пич. Даже много точен пич ми се струва Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted July 28, 2007 Share Posted July 28, 2007 dunata Мисля , че е голям късметлия по отношение на хазартните игри с такова впечатление съм останал . Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted July 28, 2007 Share Posted July 28, 2007 dunataМисля , че е голям късметлия по отношение на хазартните игри с такова впечатление съм останал . Кой, аз ? Чак голям късметлия не... всичко е майсторство . .. ако бях късметлия, щях да продължа да залагам По темата - не го познавам ... но ме кефи, че много си обича България и не го е срам да го показва (като други). Ехеее . Ето ги и наще ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted July 28, 2007 Share Posted July 28, 2007 Не го познавам,но знае от кой отбор да е. HALA MADRID Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harlem Posted July 28, 2007 Share Posted July 28, 2007 Не го познавам,но знае от кой отбор да е.HALA MADRID И аз не те познавам ама се чудя кво толкова сте се запалили по тоя футбол Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted July 28, 2007 Share Posted July 28, 2007 И аз не те познавам ама се чудя кво толкова сте се запалили по тоя футбол Еми за момчетата е по-нормално да са запалени ... така е възприето ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 28, 2007 Share Posted July 28, 2007 Слуша истинска музика Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil LenoRe Posted July 28, 2007 Author Share Posted July 28, 2007 незнам ама все ми се струва,че караш скейт.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GS_Mitaka Posted July 28, 2007 Share Posted July 28, 2007 ХаХа, як подпис Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted July 29, 2007 Share Posted July 29, 2007 Гарантирам ,че някой ден ще отиде на Сенсейшън. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.