Evil LenoRe Posted August 28, 2007 Author Share Posted August 28, 2007 отскоро почна да пише ей тва : x) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted August 28, 2007 Share Posted August 28, 2007 Яко аватарче е сложила,старото беше някво...по-тъпо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted August 28, 2007 Share Posted August 28, 2007 Луд скейтър Ха ха пп: с як аватар Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted August 28, 2007 Share Posted August 28, 2007 кефи ме сиг-а с патлака х) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 28, 2007 Share Posted August 28, 2007 Умело използва темата за увеличаване на броя постове Y) Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 28, 2007 Share Posted August 28, 2007 Pekan chovek. Oshte pomnq kak go zagovorih po pogreshka pred Florida edin pyt predi 4-5 godini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted August 28, 2007 Share Posted August 28, 2007 бивш съученик... 2 пъти Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted August 28, 2007 Share Posted August 28, 2007 бивш съученик... 2 пъти Има зарибено татусче и като гледам снимката в профила не искам да си имам проблеми с него Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted August 28, 2007 Share Posted August 28, 2007 Има зарибено татусче и като гледам снимката в профила не искам да си имам проблеми с него често ми се налага да пиша за него :D пекан е сигурно.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted August 30, 2007 Share Posted August 30, 2007 един от хората с които редовно си флъдим тая тема Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted August 30, 2007 Share Posted August 30, 2007 един от хората с които редовно си флъдим тая тема Еми не съм сигурен ама мисля , че го познавам .... Иначе по тва , което виждам .... Скромен , който не обича да флооди с много простотиии форума (определих го според датата на регистриране и мненията му ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted August 31, 2007 Share Posted August 31, 2007 Еми не съм сигурен ама мисля , че го познавам .... Иначе по тва , което виждам .... Скромен , който не обича да флооди с много простотиии форума (определих го според датата на регистриране и мненията му ) всеки път като излизаме някаде се напива много брутално х) П.П. да познаваме се х) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted August 31, 2007 Share Posted August 31, 2007 С него цъкахме WoW заедно на Shattered Halls. Няма страшно, аз ша са завърна като ида в София Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted August 31, 2007 Share Posted August 31, 2007 С него цъкахме WoW заедно на Shattered Halls. Няма страшно, аз ша са завърна като ида в София Ми преди играхме булфлиит и до колкото помня е пич Link to comment Share on other sites More sharing options...
abacab Posted August 31, 2007 Share Posted August 31, 2007 Много често се падам да пиша за него и вече незнам какво да кажа при положение че не го познавам Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted August 31, 2007 Share Posted August 31, 2007 изчакай някои друг "аз съм сташен тигъл и сега ще те изям" ... тва ми разправяше братчеда , като беше на 3 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted August 31, 2007 Share Posted August 31, 2007 noxious, more like obnoxious, am I right! Шегувам се, разбира се! Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted August 31, 2007 Share Posted August 31, 2007 noxious, more like obnoxious, am I right! Шегувам се, разбира се! Curunir... more like... hmmm И аз се шегувам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 31, 2007 Share Posted August 31, 2007 Гледам му ластфм-а и откривам, че нямаме ниииито един общ топ артист, въпреки че и двамата сме "некви метъли" Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted August 31, 2007 Share Posted August 31, 2007 Интелигентно дете... когато иска. Когато не иска... става ентелегентен. За разлика от мен - дет съм повече ентиЛекентин... и без да искам чат-пат интелегентен, ама то е по грешка. Преводач... и аз бях преводач на село - превеждах говедата от единия баир на другия... но той май друго превежда... Silent Hill... ммммноооууу зарибена игра - превъртал съм я по нощите на тъмно и мноо се страхувах - два пъти паднах от фотьолчето кат ми наскачаха разни твари безобразни... сърцетуп колко пъти ми е докарвала музиката да не каам.. Та ако е фен - значи ще се разберем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted August 31, 2007 Share Posted August 31, 2007 Човека, който за нарушителите във форума е като лошия чичко в квартала, от който се страхуват всички лапета Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted August 31, 2007 Share Posted August 31, 2007 Няма празнословни постове тоя човек... освен тоя последния, де - кой се страхува от мен?! никой... само ме псуват Сериозно - винаги полезни и на място включвания... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 31, 2007 Share Posted August 31, 2007 Митично същество. Представям си го с тялото на пича от обложките на Manowar и с главата на Hitman. Убеден съм, че си разбира от работата и е високо ценен за уменията си. Не го познавам лично, за което мога само да съжалявам. Че даже съм и изпитвал нещо като ревност от него навремето, когато едно друго митично същество се беше зарибило по него и постоянно ми разправяше колко уникален е Оувърман Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted August 31, 2007 Share Posted August 31, 2007 Митично същество. Представям си го с тялото на пича от обложките на Manowar и с главата на Hitman. Има широкоекранно чувство за хумор, колко ли пъти съм се смял на негови писания. Убеден съм, че си разбира от работата и е високо ценен за уменията си. Не го познавам лично, за което мога само да съжалявам. Че даже съм и изпитвал нещо като ревност от него навремето, когато едно друго митично същество се беше зарибило по него и постоянно ми разправяше колко уникален е Оувърман Не съм го виждал от повече от година. Даже бих казал 2 години... А сега се замислих кое ли е това второ митично същество. За отрицателно време ограничих избора до 1 човек. Познавам само едно ама наистина митично същество. То си е направо религия. Дали съм познал човека? Дали не е собственика на мястото където се запознахме? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 31, 2007 Share Posted August 31, 2007 Pekan pekan. Komshiq mai beshe, ama mu izgubih sledite na toq chovek. V chujbinata li otide, ne e li.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.