Jump to content
BulForum.com

Какво мислите за човека над вас?

Recommended Posts

отскоро почна да пише ей тва : x)

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply
бивш съученик... 2 пъти :)

Има зарибено татусче и като гледам снимката в профила не искам да си имам проблеми с него :)

Има зарибено татусче и като гледам снимката в профила не искам да си имам проблеми с него :)

често ми се налага да пиша за него :D :D пекан е сигурно..

един от хората с които редовно си флъдим тая тема :D

Еми не съм сигурен ама мисля , че го познавам .... Иначе по тва , което виждам .... Скромен , който не обича да флооди с много простотиии форума (определих го според датата на регистриране и мненията му )

:punk ;) :D

Еми не съм сигурен ама мисля , че го познавам .... Иначе по тва , което виждам .... Скромен , който не обича да флооди с много простотиии форума (определих го според датата на регистриране и мненията му )

:punk ;) :D

всеки път като излизаме някаде се напива много брутално х)

П.П. да познаваме се х)

С него цъкахме WoW заедно на Shattered Halls. Няма страшно, аз ша са завърна като ида в София :)

Ми преди играхме булфлиит и до колкото помня е пич :)

изчакай някои друг ;)

"аз съм сташен тигъл и сега ще те изям" ... :) тва ми разправяше братчеда , като беше на 3 ...

Интелигентно дете... когато иска. Когато не иска... става ентелегентен. :) За разлика от мен - дет съм повече ентиЛекентин... и без да искам чат-пат интелегентен, ама то е по грешка. Преводач... и аз бях преводач на село - превеждах говедата от единия баир на другия... но той май друго превежда...

Silent Hill... ммммноооууу зарибена игра - превъртал съм я по нощите на тъмно и мноо се страхувах - два пъти паднах от фотьолчето кат ми наскачаха разни твари безобразни... сърцетуп колко пъти ми е докарвала музиката да не каам.. Та ако е фен - значи ще се разберем.

Човека, който за нарушителите във форума е като лошия чичко в квартала, от който се страхуват всички лапета :P

Няма празнословни постове тоя човек... освен тоя последния, де - кой се страхува от мен?! никой... само ме псуват :)

Сериозно - винаги полезни и на място включвания...

Митично същество. Представям си го с тялото на пича от обложките на Manowar и с главата на Hitman. Убеден съм, че си разбира от работата и е високо ценен за уменията си. Не го познавам лично, за което мога само да съжалявам.

Че даже съм и изпитвал нещо като ревност от него навремето, когато едно друго митично същество се беше зарибило по него и постоянно ми разправяше колко уникален е Оувърман:)

Митично същество. Представям си го с тялото на пича от обложките на Manowar и с главата на Hitman. Има широкоекранно чувство за хумор, колко ли пъти съм се смял на негови писания. Убеден съм, че си разбира от работата и е високо ценен за уменията си. Не го познавам лично, за което мога само да съжалявам.

Че даже съм и изпитвал нещо като ревност от него навремето, когато едно друго митично същество се беше зарибило по него и постоянно ми разправяше колко уникален е Оувърман:)

Не съм го виждал от повече от година. Даже бих казал 2 години...

А сега се замислих кое ли е това второ митично същество. За отрицателно време ограничих избора до 1 човек. Познавам само едно ама наистина митично същество. То си е направо религия. Дали съм познал човека? Дали не е собственика на мястото където се запознахме?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...