Jump to content
BulForum.com

Какво мислите за човека над вас?

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply
Изключително интелигентен и начетен човек, безкрайно коректен като модератор и с много точен и адекватен поглед към живота. Един от не-многото хора в този форум, които наистина уважавам.

Приятно и полезно е да се четат мненията и постовете му ;]

Редактирано: Хах, някой ме е изпреварил в мнението...

За горния човек нищо конкретно не мога да кажа...

За Скорпиона само положителни неща :) От малкото хора с който винаги имаш какво да си кажеш :) Жалко че срещите ни не са много чести :P

Скорпиона едно време беше луд човек простотия смях абе всичко беше на макс сега не го знам минаха 2 години от последната ни среща може да му е дошъл акъла ... (едва ли)

Едит: @afx ме изпревари да го е*а :D

Кво да кажа за afx ... ми голям чакал е :D

Едит: @afx ме изпревари да го е*а :D

Кво да кажа за afx ... ми голям чакал е :D

Не обиждай чакалите (те поне правилно използват "който" :bgrin: )

Гудо е млад терарист, ново попълнение в моята партия, за което го поздравявам. :beerchug

Много добър опорен халф :)

П.П. Супер ме е яд, че вчера не можах да се прибера по-рано, че да поритам (с) вас :]

П.П.№2 Гудо, да ти кажа, видимо и погледнато от страни сигурно ще изглеждам поулегнал, малко по-разумен и т.н., но това е до срещата с малко по-кретенска компания и една бира...

Не го познавам, но вчера определено изпусна страшен мач :>~~~

Явно и той може да рита топката :)

Очевидно си пада по нестандартните неща, понеже има над 300 мнения в темата 'Нестандартни въпроси" - всеки луд с номера си:))

по-голям е от мен с 1 година

С леко разочарование установих, че тя хич не е "evil" - поне от профила й в майспейс не си личи това да е така - разни розови, пърхащи неща и бонбонена музика. А имаше тооолкова потенциал в плюнчещите се създания от сигничъра й :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...