Jump to content
BulForum.com

Какво мислите за човека над вас?

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

бебето кърти мноу :punk :punk Живот и здраве белким се заклюбя и аз да си имам едно след време, ке му измисла и аз една такваз причезка :) ама ша земат да ме мислят че съм някъв затворник, пък къвто съм слабичък и други слухове могат да тръгнат ( свързани със затвора ) :D :D :D

споко, като се ожениш ще качиш сигурно и килца :) няма да си слаб та да те мислят за ляворезбен :)

по-темата - мисля, че е един от редовно пишещите в тази тема :)

а бе аз одеве писах в тая тема ся поста ми го няма :cry иначе по темата еми никава представа си нямам кои е и какво представлява @PSYCHOSIS

edit:с тея коментари малко ма самнява Нищо лично :D

новобранец във форума :D

не съм ааз на снимката :D както споменах в преден пост бая бира и ляб имам до тогава.

ГУДО ПРЕЗИДЕНТ! Е те тава мисля! :D

P.S. Оная мацка, дето пие мляко се казва Sung Hi Lee. Ползвайте го по предназначение тоя интернет, хора, моля ви! :lol:

[Edit] Еее, Сашо, сега така да се цакаме със stealth постове, бива ли! :ph34r: [/Edit]

mqza da e to4en 4ovek no se mi se slu4va da pi6a sled nego i skoro vreme nqma da ima kakvo da napi6a xD

Мисля че направо го разкатахте с коментари за предишния аватар.

Като гледам предните 3 поста единственото което ми идва на акъла е харисън форд, се качил с БГ знамето в 4-тия Индиана Джоунс, забил го е на най-високия въображаем връх, който имат в Холивуд или където там снимат, и е ударил едно патронче.

Ша се пие биричка с тва братле май :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...