Jump to content
BulForum.com

Какво мислите за човека над вас?

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

скейтър

Запален фен на Ботев, спортува футбол и пише основно в спортните теми, доколкото съм забелязал. Аватарът не ми харесва, макар че Лектър е култов персонаж. "Мъдростите" в подписа също не са ми по вкуса.

noxious

Готин типец; преди аватарът му (не знам защо всички се хващат за аватара при описанието на човека отгоре) беше черен стар телефон - very nice. И си спомням, че много го ядосах един път в тема за Ботев Плд, защото предложих да си направят нов отбор без кинтите на Христолов :lol: съжалявам за скъсаните нерви, сериозно :P

Бъркаш noxious и notorious ми се струва, ама те ще си кажат най-добре :unsure:

Ами Sincity-хм,никът му е от едноименния култов филм по комикси с Брус Уилис и Джесика Алба :)

Компетентен в доста области-особено във футбол и право-хехе.

Пич,като всички излезли от ЕГ-то :bgrin:

Запален фен на Ботев, спортува футбол и пише основно в спортните теми, доколкото съм забелязал. Аватарът не ми харесва, макар че Лектър е култов персонаж. "Мъдростите" в подписа също не са ми по вкуса.

Бъркаш noxious и notorious ми се струва, ама те ще си кажат най-добре :unsure:

sincity прав както винаги ... kopche съвсем ме обърка мацка ... :cry :cry :cry

--------------------

on:

май липсва едно "си" в подписа му :rolleyes:

Многу мий интиресну таз мома азиаткъ лий или саму аз тъй мислъ ?? :D ( на ватара де )

Веднъж ми се скара щот съм го помислил за ново попълнение на форума :)

човека с най-обсъждания аватар в темата :)

Ако не ме лъже паметта е бивш тетаджия. Болестно състояние. Да не му се разрешава да работи с електроника.

Ако не ме лъже паметта е бивш тетаджия. Болестно състояние. Да не му се разрешава да работи с електроника.

Още един ТЕТаджия. Изобщо с напрежение под 380 V не си струва да се захваща човек. :D

Още един ТЕТаджия. Изобщо с напрежение под 380 V не си струва да се захваща човек. :D

Готин пич. Не съм го виждал повече от година.

винаги като му видя ника и се сещам за линукс :) Освен това е човек, успял да ме респектира с компетентните си мнения по доста въпроси в този форум.

П.П. Не съм тетаджия :)

иванчо така ли бре :) :) :) :) :) :)

offtopic

Ужус! Извинявам се за грешката :shy:

offtopic

Psihara^^

...екстроверт :lol:

Не съм я виждала, но ми е много симпатична и винаги ми е интересно да прочета нейно мнение.

jozo, :blush:

Много готин човек, с който можеш да си правиш хубав лаф.Не на последно място и супер добра визия и много сексапил :bgrin:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...