Curunir Posted August 18, 2007 Share Posted August 18, 2007 Един човек, с който не искаш да се караш Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted August 18, 2007 Share Posted August 18, 2007 Веселяга. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil LenoRe Posted August 18, 2007 Author Share Posted August 18, 2007 скейтър Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted August 18, 2007 Share Posted August 18, 2007 Бъдеща зъболекарка? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted August 19, 2007 Share Posted August 19, 2007 ряпар Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted August 19, 2007 Share Posted August 19, 2007 Запален фен на Ботев, спортува футбол и пише основно в спортните теми, доколкото съм забелязал. Аватарът не ми харесва, макар че Лектър е култов персонаж. "Мъдростите" в подписа също не са ми по вкуса. noxious Готин типец; преди аватарът му (не знам защо всички се хващат за аватара при описанието на човека отгоре) беше черен стар телефон - very nice. И си спомням, че много го ядосах един път в тема за Ботев Плд, защото предложих да си направят нов отбор без кинтите на Христолов съжалявам за скъсаните нерви, сериозно Бъркаш noxious и notorious ми се струва, ама те ще си кажат най-добре Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted August 19, 2007 Share Posted August 19, 2007 Ами Sincity-хм,никът му е от едноименния култов филм по комикси с Брус Уилис и Джесика Алба Компетентен в доста области-особено във футбол и право-хехе. Пич,като всички излезли от ЕГ-то Link to comment Share on other sites More sharing options...
abacab Posted August 19, 2007 Share Posted August 19, 2007 Аватара му ми е един от любимите филми ( като малък поне беше де ) И пак много му се радвам кат го гледам Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAIKATA Posted August 19, 2007 Share Posted August 19, 2007 Доста нов в форума точно кат мени Нищо особено Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted August 19, 2007 Share Posted August 19, 2007 Запален фен на Ботев, спортува футбол и пише основно в спортните теми, доколкото съм забелязал. Аватарът не ми харесва, макар че Лектър е култов персонаж. "Мъдростите" в подписа също не са ми по вкуса. Бъркаш noxious и notorious ми се струва, ама те ще си кажат най-добре sincity прав както винаги ... kopche съвсем ме обърка мацка ... -------------------- on: май липсва едно "си" в подписа му Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted August 19, 2007 Share Posted August 19, 2007 нз що но ми напомни за стар крафт ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
abacab Posted August 19, 2007 Share Posted August 19, 2007 Многу мий интиресну таз мома азиаткъ лий или саму аз тъй мислъ ?? ( на ватара де ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted August 19, 2007 Share Posted August 19, 2007 Многу мий интиресну таз мома азиаткъ лий или саму аз тъй мислъ ?? ( на ватара де ) Веднъж ми се скара щот съм го помислил за ново попълнение на форума Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted August 19, 2007 Share Posted August 19, 2007 човекът с който може излезем някой път да пием по бира х) П.С. пак се почна с аватара х) Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted August 20, 2007 Share Posted August 20, 2007 човека с най-обсъждания аватар в темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted August 20, 2007 Share Posted August 20, 2007 човека с най-обсъждания аватар в темата Ако не ме лъже паметта е бивш тетаджия. Болестно състояние. Да не му се разрешава да работи с електроника. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted August 20, 2007 Share Posted August 20, 2007 Ако не ме лъже паметта е бивш тетаджия. Болестно състояние. Да не му се разрешава да работи с електроника. Още един ТЕТаджия. Изобщо с напрежение под 380 V не си струва да се захваща човек. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted August 20, 2007 Share Posted August 20, 2007 Още един ТЕТаджия. Изобщо с напрежение под 380 V не си струва да се захваща човек. Готин пич. Не съм го виждал повече от година. Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted August 20, 2007 Share Posted August 20, 2007 винаги като му видя ника и се сещам за линукс Освен това е човек, успял да ме респектира с компетентните си мнения по доста въпроси в този форум. П.П. Не съм тетаджия иванчо така ли бре :) :) :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 20, 2007 Share Posted August 20, 2007 Нищо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted August 20, 2007 Share Posted August 20, 2007 offtopic Ужус! Извинявам се за грешката offtopic Psihara^^ ...екстроверт Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.T. Posted August 20, 2007 Share Posted August 20, 2007 Не съм я виждала, но ми е много симпатична и винаги ми е интересно да прочета нейно мнение. jozo, Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted August 20, 2007 Share Posted August 20, 2007 Много готин човек, с който можеш да си правиш хубав лаф.Не на последно място и супер добра визия и много сексапил Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted August 20, 2007 Share Posted August 20, 2007 Йозко, какво да кажа за него, харесва и кара рендета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fizika01 Posted August 20, 2007 Share Posted August 20, 2007 Любимия ми човек в раздел фъни пикчърс. Страхотни работи качва. Разбира от хубави снимки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.