sasho_1989 Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 Правист или се бъркам Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 нп .... ама е от ботев ot angliskata li be6e .... а може би се бъркам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil LenoRe Posted August 10, 2007 Author Share Posted August 10, 2007 ше сме колеги от различни факултети... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 Като и гледам профила, в колибката имаме много филми, които ще и харесат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 Ще го почерпа на неговата сватба! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 Иска да го черпа в неделя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 Иска да го черпа в неделя От теб защо?! Извинявай.. Припомни ми.. ?! @Aquila.. ГРУБОООООООООООООООООО Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 Мисли си, че ще бъде на сватбата ми Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 много обича природата и животинките Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 Поддава се лесно на изкушения И пипа хубавия джин за специални поводи Ама всъщност, защо пък тази вечер да не е специална. Иначе познанството ми с Иво промени начина ми на мислене. Никога не съм ти го казвала, но е така. Хайде, вдигай сватба, за да вкусят повече хора от тоз елексирец, който оскверни тази вечер edit: преварили са ме... за Aquila беше... edit2: кефи ме тази супер катеричка Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted August 11, 2007 Share Posted August 11, 2007 май е от бая време, ама на мене ми направи впечатление с темата за тотото...голям смях падна тогава!!!Не може да не е пичага! е миси, ама бая народ кресна срещу мене тогава. жужка явно е голяма симпатяга, не се знаеме обаче Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted August 11, 2007 Share Posted August 11, 2007 един от многото които искат да видят следващата сцена от аватара Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted August 11, 2007 Share Posted August 11, 2007 Да ги разочароваме всичките тогава... ето правилната последователност на сценките: във следващата сцена от аватара на Пазача ръчичката на дяволчето е вдигнала гащичките на ангелчето all the way UP - загащило го е демек... пръстчето всъщност излиза в предходната сцена, а е влязло в по-предходната... ако слушкате ще ви издам какво е станало в по-по-най-предходните... А - и още нещо разочароващо за маниаците - ангелчето, бидейки ангелче, би трябвало да е безполово, но това определено има женски задни части, следователно при него случая е друг - за да не се нарушава принципа, че ангелите не са нито женски, нито мъжки, значи това ангелче е всъщност гадна траверса - има си хобот, гледано в анфас - хем е женско, хем е мъжко. Още ли искате да знаете какво се случва м/у него и дяволчето?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted August 11, 2007 Share Posted August 11, 2007 Разби ме с тоя пост Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 11, 2007 Share Posted August 11, 2007 Страхотно чувство за хумор. На моменти използва индустриални количества ирония, което много ме развеселява. Въобще като видя негов по-дълъг пост - или ще съдържа нещо умно, или нещо весело. Win-win situation, както се вика по английскому. П.С. Туй е за овърман, томахавката ме изпревари с типичните си пропити със смисъл изказвания. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted August 11, 2007 Share Posted August 11, 2007 Mnogo gotin syforumnik! Edin ot pyrvite, s koito se zapoznah 4rez PM, a posle i na jivo! Igrae qki igri, slu6a qka muzika, abe vaob6te super! A i postovete mu sa vinagi smisleni i dobre napisani! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 11, 2007 Share Posted August 11, 2007 Sandman? Загуби се някъде... Кво напрай бе момче. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted August 11, 2007 Share Posted August 11, 2007 Ееее... къде е аватара с жълтата шапка?! Тая усмивка на него направо ми светваше като я погледна... BTW - бахти Member No. имаш и ти... още малко и 0123 или 3210 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 11, 2007 Share Posted August 11, 2007 Here you go! Check ur mail. Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted August 11, 2007 Share Posted August 11, 2007 Мисля си за него,че се превръща в недостижим спамър. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted August 11, 2007 Share Posted August 11, 2007 Важното е, че си мислиш за него... повода не е важен. благодаря за шапката Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted August 11, 2007 Share Posted August 11, 2007 Ем не го познавам лично, но съдейки по постовете доста устат модер Оо вярно бил съм и награден от него --> ov3rm4n Warned on May 20 2004, 23:44 Added to warn level --> Спам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted August 11, 2007 Share Posted August 11, 2007 пича от аватара ми е познат от някъде... Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted August 11, 2007 Share Posted August 11, 2007 смирни, познаваш ме много ясно, нали преди пиехме заедно Link to comment Share on other sites More sharing options...
fizika01 Posted August 11, 2007 Share Posted August 11, 2007 пича от аватара ми е познат от някъде... Това е тоя пич дето играе Саша Белов от "Бригада". За Groover винаги сам си мислил че женска ма последните и постове дето чета ми бие яко на мъжка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.