velvet_underground Posted August 9, 2007 Share Posted August 9, 2007 Никът му ми звучи като банка ДСК и винаги страшно много се бъркам Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted August 9, 2007 Share Posted August 9, 2007 Една от любимите ми групи... Мноо "бомбастично" се появи във форума... но вече е по-зрял. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddrum Posted August 9, 2007 Share Posted August 9, 2007 Зъл, ама забавен модер Едно време много се заяждах с него, ма сега вече нямам поводи. Принципно той и dreamer-а са най-готините модери тука-лично мнение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted August 9, 2007 Share Posted August 9, 2007 Не съм чел много негови постове, но го знам като автор на култовата тема "Искам пък да ви се изфукам с ..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-sert Posted August 9, 2007 Share Posted August 9, 2007 Пада си Ancient Arcade Fan.Май... Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 подписа му ми напомня , на песен на Plastic.Bo Link to comment Share on other sites More sharing options...
abacab Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 Желае мъжка либов особено много мечтае за връзка с Психара ... Едит: За Сексуална връзка се говори да не си помисли някой че говорим за платонически измишльотини ! Много си прав, просто съм срамежлив да си посикам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 От новите попълнения Link to comment Share on other sites More sharing options...
abacab Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 От новите попълнения Off Topic: Имам регистрация от Ноември 2004 година, но поради малки идиотчета които почнаха да ме спамят с ПМ и т.н. и да ми вдигат нервите, си смених всичко и почвам на ново. Не се оплаквам или нещо такова, но това е втория пост в който ми казват че съм от новите и е със съмнение за достоверни постове. просто искам всички да знаят че не съм от новите, просто съм с нова регистрация. не съм обиждал никой във форума и нямам намерение, всички сте точни ( с някои изключения както винаги ). И нямам намерения да пиша постове от рода на една дума или нещо такова само за бройката. Мерси, ако не се харесва на модераторите, може да го изтрият. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 яко тигърче Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 ABC ABC ABC ABC ABC .... ABC....ABC Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 ABC майката.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 Някой път много хаплив език :ph34r: Друг път пък съм се смяла от сърце на постовете му.А и магаренцетоооо в профила ти е суперско Иска ми се да го взема за домашен любимец.Мн сладко Сaмо му вижте малките черни очички как гледат - трепач :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 ABC майката.... Не разбрах? Защото ABC е прякор... Сладко дупе... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 "ABC Майката" е графит на един от ел. стълбовете пред CC в София Като видях тия АВС АВС и се сетих за него... много е як. Разчиташ ли го? "Ей Би Си..." и нататък... аахахаха Какви ноутбуци предлагаш всъщност? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 G-A-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 крадльо Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 толкова нагъл че чак радва , стига да не се заяжда с мене :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 преди пишеше в play.evrocom.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 чакам да смени аватара с продължение на сегашната сцена - как ангелчето получава пръст отзад хахаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
0rmuzd Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 Чакам да видя следващата сцена как мацката от аватара си сваля всичко от нея Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddrum Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 чакам да смени аватара с продължение на сегашната сцена - как ангелчето получава пръст отзадхахаха май е от бая време, ама на мене ми направи впечатление с темата за тотото...голям смях падна тогава!!!Не може да не е пичага! @0rmuzd е нов тука, не мога да кажа нищо за него....мога да му препоръчам да си сложи аватар! Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-sert Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 Уважам го задето слуша Рамщайн Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 Мм не го познавам. ама ме дразни аватара признавам си Нищо лично пич Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 Един от малкото с никове на кирилица. Респект. И подписът е много забавен...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.