RaptoR Posted June 4, 2010 Share Posted June 4, 2010 Буферче, ама що годе свясно Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 5, 2010 Share Posted June 5, 2010 Ми..., не може да пали скара! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 5, 2010 Share Posted June 5, 2010 Не разбира от музика Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 5, 2010 Share Posted June 5, 2010 Не разбира от коли Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted June 5, 2010 Share Posted June 5, 2010 Не разбира(няма значение от какво) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted June 5, 2010 Share Posted June 5, 2010 Не разбира от гастро-езофагеалния рефлукс при новородените Edit за gado : Адаш, и ти си прав Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 5, 2010 Share Posted June 5, 2010 Не разбира от разбиране... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted June 5, 2010 Share Posted June 5, 2010 Галин. Гореспоменатата дума обхваща в себе си една огромна гама от качества, които не могат да се опишат. Може да се използва като съществително,глагол и прилагателно. Съществителното Галин е същество от митологията на Булфорум.. Прилагателното Галин трябва да бъде изпитано лично, по възможност на маса и в компанията на Психара, чистачите, Пешо и други същества от булфорумската митология, които действат като катализатор на съществителното Галин по време на прилагането на глагола Галин, което от свое страна води до засилване на ефекта на прилагателното Галин. К'ви 7 ве? 5 :Д. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 5, 2010 Share Posted June 5, 2010 Е, ако не се обади и филолог, няма начин, все пак доста структурни елементи на изречението, включени в едно...ама не изречение. Блитца ъъъ...помагал ми е за нещо, не помня вече кво...Псували сме, пак не помня за какво...7 години да не са малко?... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 6, 2010 Share Posted June 6, 2010 Ще ми се да има повече хора като Наско... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted June 6, 2010 Share Posted June 6, 2010 За Раптора ли питате... готин човек, забелязъл съм че обича животинки. Има чувство за хумор май май и много нарежда понякога! Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 6, 2010 Share Posted June 6, 2010 Няма избавяне от него - обиждаха го, ебаваха го ... той намери темата "качете си снимка". Ако имахме повече във форума като него и Злобил ... ех мечти Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 6, 2010 Share Posted June 6, 2010 Умно момче, но понякога много избива на политика и политиканстване... само да добавя, към качествата на Галин мога да добвая и още едно - предразполага подрастващи девойчета към споделяне на душевните си терзания Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 6, 2010 Share Posted June 6, 2010 Хубаво момче е! На моменти малко напрегнат ми се струва и съм останал с впечатлението, че не яха често нещо, дет си няма педали... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted January 14, 2011 Share Posted January 14, 2011 Приведох се, вдигнах я, изтупах я от прахта и я закарфичих на първа страница. Сега за гадо - според мен той е една нежна, лирична и ранима душа. Доколто знам отрича всичко порочно, не пие и не пуши. Мисля си, че обича дългите разходки по плажа и да наблюдава залеза под звуците на Кати и песента "Волна пипипутка". Ако съм сгрешил някъде, поправете ме, но мисля, че всичко казано от мен, е достоверно на 110%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted January 14, 2011 Share Posted January 14, 2011 Явно обича магданоз. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted January 14, 2011 Share Posted January 14, 2011 Много весел аватар Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 14, 2011 Share Posted January 14, 2011 [offtopic] Sothbiss, това за Кати го позна, минимум на някъде към петшестотин процента...[/offtopic] Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted January 14, 2011 Share Posted January 14, 2011 ^Форумния философ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 ^Форумния философ. Част от отбор музика Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 8, 2015 Share Posted July 8, 2015 Мисля си, че аватара му е по-хубав от на Миро! (нека глупостите започнат сега) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 8, 2015 Share Posted July 8, 2015 Мисля, че аватарът му е по-смотан и от него самият! Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 8, 2015 Share Posted July 8, 2015 Ся ша са почне "мисир, мисир, мисир"... А аз не мога да се сетя от къде ми е толкова познат на Гадо аватара... от филм ли беше от какво?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 8, 2015 Share Posted July 8, 2015 Все още съм му супер задължен Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 8, 2015 Share Posted July 8, 2015 Ми....Пешо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.