Jump to content
BulForum.com

Какво мислите за човека над вас?

Recommended Posts

Абе идеята е да пишеш к'во мислиш за последния писал... Смисъл... казвам си, ако случайно имаш остър пристъп на русост...

Иначе гореписалата по мое скромно мнение е амбициозна и слабо ориентирана форумна шматка. Потенциално руса.

Edit: Tripple facepalm.

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply
  Antares said:
Абе идеята е да пишеш к'во мислиш за последния писал... Смисъл... казвам си, ако случайно имаш остър пристъп на русост...

Иначе гореписалата по мое скромно мнение е амбициозна и слабо ориентирана форумна шматка. Потенциално руса.

Едитнах,което се очакваше. Но като си мисля за теб,зябравям за всичко останало.

glory said:
Едитнах,което се очакваше. Но като си мисля за теб,зябравям за всичко останало.

Още не е свикнала кое как е из форума. Има положителен напредък който не може да не се спомене.

Хоста понякога прекалено се задълбочава и задълбава в сравнително дребни неща. Но доста често демонстрира неочаквано зрял за годините му начин на мислене, поне във форумните си писания.

Много често прекалява с активността във форума, за което се набива на очи. За щастие има какво да каже обикновено, тъй като е с разностранни интереси и богата обща култура (отскоро започна и от футбол да разбира повече дори):)

Не. Не съм писал за теб, а за Чефо дето дремеше в "4 User(s) are reading this topic"

А за Ели - нищо не мисля. Тя мама ми намисли в следващия си живот да се оженя за нея (ама това вече съм го писал)

netrootbg said:
Отдавна не сме се виждали с него. Около 3 години някъде :( . Има уникални записи на винили.

Свястно момче. Жалко, че не сме се запознали докато ми беше комшия :)

w00x said:

Човек направил много за сайта от времето му когато беше с http и ftp сървъри. Само положителни неща мога да се сетя за него.

w00x said:

много ме радват овците му... напомнят ми за дома, който е тооолкова далеч... мириса на овча вълна в дъждовно утро... топлото, току що издоено мляко... лай на кучета в мъгла, която мирише на дим от черешови цепеници...

А Иван... направил е толкова за мен в тоя форум... преди години, когато изобщо не ме познаваше, ми даде парола за сървъра си и ми повери задачата да свалям едни филми от един списък, докато той отсъства... никога непознат човек не ми е гласувал такова доверие през целия ми живот. и до днес ми е чудно с какво го бях заслужил, едва ли са му липсвали приятели, които да свършат това за него... дано съм оправдал доверието и не съм развалил първоначалното впечатление, което е имал за мен.

Иван е уникален, заради мойте прищявки дойде късно вечерта да ми сменя звуковата карта, която ако неме лъже паметта бе взел от килъра :)..но това беше ехееее, бая години минаха.

Доколкото за овъра, мисля съм показвал с времето, че те уважавм и знам, че насреща има доста богат на култура и знание човек, което е един плюс в тези времена :)

ps Ванка ми зърни кат си тука :)

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...