hosta Posted July 26, 2007 Share Posted July 26, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrdds Posted July 26, 2007 Share Posted July 26, 2007 Аз лично не виждам какво караш.... Оправи си снимките! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted July 26, 2007 Share Posted July 26, 2007 Вижда се идеално. Просто цъкни върху снимката и ще се отвори в нов прозорец Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted July 26, 2007 Author Share Posted July 26, 2007 Не знам защо ,но само в този форум не ми се виждат тъмбнейлите?!А мисля ,че не правя нищо грешно?! А и един въпрос до собствениците на S40-ки или тези които знаят.Какъв вид са крушките във фара на модела от 1997?Не говорим за ксеноновите ,а за обикновените.Имам идея да ги сменя с Филипс моделче ,но не знам какво точно трябва да взема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted July 26, 2007 Share Posted July 26, 2007 Philips-Which lamp type you need -избираш си за кое ти трябва крушка, модел на колата, година, двигател и готово Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted July 26, 2007 Share Posted July 26, 2007 Много добра кола, ако имам възможност по-натам бих си взел някой модел от S класата. Иначе в момента карам едно 440, което задоволява основните ми нужди. Но пък от както смених работата ми дадоха да карам една Хонда, за която също мога само хубави неща да кажа и от тогава не съм се качвал на Волвото... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted July 28, 2007 Author Share Posted July 28, 2007 Голямо благодарско за сайта.Като ги сменя ще щракна с по-хубава техника колата и ефекта от смяната на крушките Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.