Ghetto_Freak Posted August 10, 2007 Author Share Posted August 10, 2007 Raprot Да ти е честита и със здраве да е ползваш и без проблеми . Искам само да те питам коко ти излезна всичко без монитора ? Засичалати е играта на тази машина ?! Джак ... Братле ... Аз ако имах 1000 лева няма ше да ги дам за компютър повярвай ми ... Това са пари за вятъра ... Аз едвам се навих да си зема още една 256-ца рам ... По добре да ги дам за Xbox 360 , да се почерпа за новата предобивка или да събера още някой друг лев и да купя кола ... Нема файда за машия с която ще играя само игри и чат пат гледам филми ... Това за мене е прахосничество ... tracker - клипа е добър в началото преди да дойде всемогъщия зелен човек ; )ххХ Карай . Клипа е доволен . Има поредица за тази игра(Halo) и тя се казва Red vs Blue . Качил съм малко клипове във Vbox7 , но не са всичките . Вървото CD го изгубих и съм качил само от 76 до 100 . http://rvb.roosterteeth.com/archive/ - официалния сайт на клипчетата ( хората който ги правят ) http://www.vbox7.com/tag:redvsblue - клиповете който може да гледате от vbox7 и да коментирате . Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 10, 2007 Share Posted August 10, 2007 Raprot Да ти е честита и със здраве да е ползваш и без проблеми . Искам само да те питам коко ти излезна всичко без монитора ?Засичалати е играта на тази машина ?! Джак ... Братле ... Аз ако имах 1000 лева няма ше да ги дам за компютър повярвай ми ... Това са пари за вятъра ... Аз едвам се навих да си зема още една 256-ца рам ... По добре да ги дам за Xbox 360 , да се почерпа за новата предобивка или да събера още някой друг лев и да купя кола ... Айде тези коментарчета д ги спестяваш. Излишно е да се спори по ненужни въпроси. Щом ти харесват скапани конзоли - купи си. Какво и как правя с машината си е лично моя работа, каква машина ще си взема - също. Тази тема е за играта Хейло 2 и в нея нямат място излишните приказки... Ако ще казваш нещо за играта казвай - не се занимавай с чужди покупки и не се меси в чужди дискусии ако нямаш адекватен отговор. Със здраве Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mad^Jack Posted August 11, 2007 Share Posted August 11, 2007 Тия филмчета кефят Ето линка за 4-те сезона btw има книжка Halo Падането на Рийч мисля че се казваше, в която се разказва за създаването на спартанците и завършва с пристигането на The Pillar of Autumn на Halo от където почва играта. Който иска да я прочете. Зарибена е и допълва историята. Следващата книжка от поредицата е Halo Потопът и най-вероятно се разправя за събитията в Halo 1, не съм я чел. Също са почнали да правят филм Halo и ще излезне догодина по някое време. Поздрави. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted August 11, 2007 Author Share Posted August 11, 2007 Е филма ще е добър . Дано да бъде де . Играта е страшна ... Сега мисля да е врътна още веднъж , че няма какво да правя Самоче на най - трудното , че първия път беше на нормал ... На три - четри места ще ми даде зор ама ... дано да се справя Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukather Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 имам проблем с хало 2 за XP.значи изтеглих си играта от тракера инсталнах си я и сичко както си му е реда.играта си тръгна от раз и без проблеми си я играех.обаче ми се наложи да си върна ПЦ-то с един месец назад с нортън гост щото бях омазал едни други неща.опитах се пак да си я пусна играта и в момента в който тръгне второ ниво-т.е. когато започне всъщност играта(щото първото е само филмче) играта замръзва и до там.трябва да рестартирам компа.опитах какви ли не варианти но резултата е никакъв.свалих и друга версия на играта от замундата и там същото.нови драйвери за видеото,директх 9,10,15....все същото.та има ли идея някой какъв може да бъде проблема.спомням си че преди да си инстална за първи път играта т.е от времето в което съм направил бакъпа на уиндоуса съм си инсталирал half life 2.1 i 2.2 както и portal.чудя се дали те не са променили нещо по компа за да мога първия път да я играя а сега не. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.