Jump to content
BulForum.com

Halo 1 и 2

Ghetto_Freak

Recommended Posts

Halo: Combat Evolved (2003) и Halo 2 (2007) . Кажете мнения за тези игри . Аз в момента се зарибявам по Halo: Combat Evolved (2003) и супер много се кефя . Мисля да си купя Xbox за да играя Halo 2 , понеже на компа ми няма да тръгне двойката .

Дайте коментари и мнения по играта .

най-добрите конзолни фърст пърсън шуутъри без никакво съмнение

Halo 2 освен за Vista нямаше ли слух, че и за Windows XP ще излиза по-късно тази година, или вече го има ?!? :blink:

От това което прочетох от коментарите в линка, който си дал за пача май не е много у ред. Колко ти е слаба сега машинката? Не ти ли се занимава с ъпгрейд?

Ами виж. Машпината ми е следната :

cpu :Aтлон 2500+

ram :2x256 DDR 400 PC3100

VGA :Gfors 5200 64-ка

Слаба работа е за Halo 2 ... А за ъпгрейд нема пари пък и не искам да го ъбгрейдвам . Ще дойде доста пара да го е*а . Около 1 000 лева трябва да се оръся и повече за машина , но не искам да дават толкова пара .

Един Xbox да зема и Halo 2 ще е моя на всяка цена дори и да е ОРИГИНАЛНА ...

единицата толкова ме запали , че съм луд по играта :) Баси ... Игрицата си е бива и то много .

П.С. : аве някой знае ли дали има Halo за PS2 или само за xbox и PC ?

Аз свалих ТОВА уж било по-лесно и не става....

Уж изпълних всички инструкции, инсталирах бозите там....

Дава ми unable to locate component - d3dx9_31.dll was not found и чао...

Ами виж. Машпината ми е следната :

cpu :Aтлон 2500+

ram :2x256 DDR 400 PC3100

VGA :Gfors 5200 64-ка

Слаба работа е за Halo 2 ... А за ъпгрейд нема пари пък и не искам да го ъбгрейдвам . Ще дойде доста пара да го е*а . Около 1 000 лева трябва да се оръся и повече за машина , но не искам да дават толкова пара .

Една по-свястна AGP карта на старо е между 90-150 лв, за към 140-150 дори нова можеш да си вземеш. Хубаво е още една 512 МБ плочка рам примерно 60 лв нова, зашото нали уж 1 ГБ иска рам. Ако искаш можеш да се пробваш и без да слагаш още рам. Чел съм че и на 512 вървяла (някак).

Аз свалих ТОВА уж било по-лесно и не става....

Уж изпълних всички инструкции, инсталирах бозите там....

Дава ми unable to locate component - d3dx9_31.dll was not found и чао...

Коментарите под торента в замундата чете ли ги дали там случайно някой не е имал подобен проблем и как го е решил ?

Свали си фаела от тук и ще ти тръгне !

Същият проблем с колим макрий рали дърт се получава при липсата на този файл !

Както и да е ... при свалянето и поставянето му в правилната папка всичко ще се оправи !

d3dx9 xinput files

Описано е какво да правиш във сайта и защо тези файлове липсват при инсталацията на директ !

Хора да ви питам . Значи искам да си купя Xbox (втора ръка естествено) за да мога да играя Halo 2 . Та искам да знам дали ще върви нормално или ще засича ? Трябва ли да упдейтвам норламния Xbox(понеже чист ще си зема за да легне по тънкана) . Та който има Xbox или е имал нека да даде компетентно мнение !

омг,уникални бисери изписа.къв ъпдейт :woot кво значи чист xbox ? ? взимаш си конзолата и си готов. x360 не е ъпдейтнат xbox а си е съвсем друга конзола,ако тва те е объркало

Свали си фаела от тук и ще ти тръгне !

Същият проблем с колим макрий рали дърт се получава при липсата на този файл !

Както и да е ... при свалянето и поставянето му в правилната папка всичко ще се оправи !

d3dx9 xinput files

Описано е какво да правиш във сайта и защо тези файлове липсват при инсталацията на директ !

Мдаа това подейства след като сложих файла в директорията на играта.

Поиска ми обаче и ТОЗИ файл след това.

В крайна сметка тръгна ама не върви както трябва, а на моята машина тва е нереално.

Довечера ще да си поиграя да видя какво става.

Килъра е абсолютно прав - проблемите идват от DirectX както редовно се случва.

Моето лично мнение е че играта е правена за 10-ката, която пък върви само с Виста.

омг,уникални бисери изписа.къв ъпдейт :woot кво значи чист xbox ? ? взимаш си конзолата и си готов. x360 не е ъпдейтнат xbox а си е съвсем друга конзола,ако тва те е объркало

Не ве . Гледах един тип продаваше Xbox със сменен хард . Махнал 6-цата и сложил 20-ка . Каза , че сложил о ще RAM . И аз питам понеже не разбира . Това е на Xbox . Не знам дали може или не може за това питам . Ако разбирах нямаше да питам :)

http://sega.ludost.net/index.php?option=co...0&Itemid=66

тука може да прочетеш как се сменя харда с по голям , а за рамта ще потърся или ще питам човека ;)

Хора супер радостен съм да се похваля , че врътнах ( привъртях ) Halo . Супер радостен съм . На две три места играта ми даде много зор . Много паплач , а бях без уръжия , но с много усилия и нерви ги минах и продължих напред . Сега събирам кинти за Xbox да може да се закупи Halo 2 , а и след време Halo 3 ( но незнам дали е пусната на пазара и изобщо дали ще се подкара на Xbox ) . Играта е супер яка и който се е чудил дали да е играе мога да кажа само едно : ИГРАТА СИ ЗАСЛУЖАВА И Е СУПЕР ЯКА !!! НЕМА ЧУДЕНЕ ИГРАЙТЕ Я .

аз я играех по едно време ама след кат преинсталирах windowsa не сам я свалял ина4е играех multiplayer.

Каде си е играл мулти ? Я намери някфи български сървари ако има ... Намирам някакви интернетски , но инвалид CD KEY най 0 ми вика ... :)

Поредицата Halo е мноогооо изтрещяла :tongue :punk :D Ей ся превъртях и Halo 2. OMG OMG OMG кога излиза 3-ката за ПЦ :D

Тук е пача за XP за Halo 2

А тук подробно обяснение за инсталация и други проблеми който се появяват по-нататък в играта.

Аз срещнах проблеми при инсталацията. Не тръгваше и се наложи да сменя Startup.exe от диска (release-a на Razor1911) с оригиналното за да тръгне. По-нататък за нивото Gravemind в линковете пише как се оправя. Също на последното ниво The Great Journey забиваше на определено масто и се оказа от драйверите на видеото. С най новите нямаше проблем. :)

Относно системните изисквания:

AMD X2 3800+@2Ghz,2gb ram, 6600GT (500/1000) = 1024x768 Level of detail: high

С лек клок:

AMD X2 3800+@2.3Ghz,2gb ram, 6600GT (550/1150) = 1280x960 LOD: medium, но леко насича

@R_a_p_t_o_r Halo 2 и DirectX10 нямат нищо общо по между си. Просто М$ решиха да бъде само за Vista.

@Ghetto_freak няма причина Halo 2 и 3 да не тръгнат на xbox360. Иначе ако решиш сега спокойно за под 1000лв можеш да си вземеш Intel Core 2 Duo2140(2160) или AMD x2 3600+/3800+, 2GB ram, и Ati X1950GT/Pro и няма да имаш проблем с игрите докато не излезнат истински DX10 игри и карти, с които да можеш да ги играеш нормално. Просто цените сега са невероятно ниски на почти всичко и ще е така най-вероятно до септември. :)

Поздрави :)

@R_a_p_t_o_r Halo 2 и DirectX10 нямат нищо общо по между си. Просто М$ решиха да бъде само за Vista.

Аз играта я подкарах на ХР, но продължавам да твърдя че нещо не е наред с тия пачвания. И да - гарантирам 10000% че под Виста и ДХ10 ще върви на макс и като хората.

Още продължавам да се чудя защо ми сече във високите изисквания...

Джак ЕТО виж ми машината и ми кажи какво мислиш - нормално ли е да ми прави проблеми??

Аз играта я подкарах на ХР, но продължавам да твърдя че нещо не е наред с тия пачвания. И да - гарантирам 10000% че под Виста и ДХ10 ще върви на макс и като хората.

Още продължавам да се чудя защо ми сече във високите изисквания...

Джак ЕТО виж ми машината и ми кажи какво мислиш - нормално ли е да ми прави проблеми??

Първо честито за новите придобивки :) Със здраве да си ги ползваш :) Само не разбирам защо на всичкия тоя High-end хардуер си взел много дървена Lo-end видеокарта?!? Тая 8500GT е супер зле. Вади производителност ~ колкото моята (за дефаулт говорим). Та на въпроса ти: да, нормално е да ти прави проблеми. Въпреки че останалият ти хардуер е по-добър от моя, видеото ти спъва всичко и ще трябва да се задоволиш със ниски резолюции, за високи резолюции забрави. btw не можеш ли да си обърнеш Freezer-a на 90 градуса, ще е по добре. Надявам се да си си взел тази карта поради причината, че са ти свършили парите заради останалия хардуер и е временно решение. :)

Под XP играта върви с 20%~30% по-бързо отколкото на Vista, заради многото ресурси дето смуче Vistata. И Halo 2 е DX9 игра. Под виста и дх10 може и да изглежда малко по-добре, но играта не е ДХ10. Ако беше нямаше да можем да я подкараме. Просто това ограничение е наложено изкуствено от M$ да си продават бъгавата Виста :) Но поне можем да сме им благодарни, че успяха да накарат хардуерния пазар да се презапаси със стока и като се оказа, че виста не струва и никой няма да си купи ново ПЦ заради ния => получаваме 1GB ram DDR2 за 50-60$ :D

Иначе по темата. И двете игри си заслужават всяка секунда игра. Наlo съм го превъртал 3-4 пъти,вчера врътанх и Halo 2 и днеска пак почвам :D Чакаме Halo3 за ПЦ :D

Поздрави! :)

Надявам се да си си взел тази карта поради причината, че са ти свършили парите заради останалия хардуер и е временно решение. :)

Иначе по темата. И двете игри си заслужават всяка секунда игра. Наlo съм го превъртал 3-4 пъти,вчера врътанх и Halo 2 и днеска пак почвам :D Чакаме Halo3 за ПЦ :D

Поздрави! :)

Абсолютно така е, но не мога да повярвам че прави такива проблеми - все пак уж е маркова и т.н.

Аз нагло се бях загледал в 8800ГТ, ама към 650 лева ми счупиха коленете направо хахахах...

Иначе при първа възможност ще я подменя

За Хало - абсолютно - първата игра беше просто невероятна. Виждам че и в 2-ката са запазени прекрасната атмосфеера и саунд. Абе общо взео една от най-добрите в жанра...

ЛОЛ тоя клип рулира :D само че оная дето става на топче от коя игра беше...от няква за PS2 ама как се казваше???

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...