Jump to content
BulForum.com

Проблем със Fraps!

Life_Giver

Recommended Posts

така проблема ми е следния:

когато пусна фрапс за да запиша клипче(със звук).преди това съм сложил отметката да рекордва саунд. и така след като запиша дадения кадар и като го пусна да го гледам какво се е записало чувам че звука който се е записал е този от микрофона.Как да го оправя ? като имате предвид че като сложа друграта отметка на др вид аудио се чува само бучене и като нябуза колконките на мах само тогава се чува лек звук от играта. плс хелп.

• 11 months later...

Имах подобен проблем, само дето при мен звук изобщо нямаше. Така или иначе открих как да се оправи проблема ако звука ви е слаб, силен или го няма. Ще го обясня пък някой може да ми е благодарен някой ден.

Отивате в Control Panel -> Sounds and Audio Devices -> Audio. Там давате Volume на Sound Recording и нататък вече сте сами (при мен това за контрол на силата на звука се казваше Recording, при вас не се знае). Ако звук изобщо не се записва дайте Options -> Properties и там вижте какво можете да добавите. При мен Sterio Mix не беше изкарано и му беше дадено Mute.

И защо си помисли, че човекът седи една година да чака точно теб да му разясниш проблема :confused ...да не говорим, че последно е влизал във форума на 8-ми август миналата година...

Я престанете да изравяте разни едногодишни теми само и само да пишете нещо...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...