KATSARABMW Posted July 24, 2007 Share Posted July 24, 2007 страшен проблем с усб памет! преинсталирах си компа и без да искам изтрих партишаните на усб памета но не сам я форматирал! има ли вазможност да не изгубя информацията от карата ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgar Posted July 24, 2007 Share Posted July 24, 2007 страшен проблем с усб памет! преинсталирах си компа и без да искам изтрих партишаните на усб памета но не сам я форматирал! има ли вазможност да не изгубя информацията от карата ? ем пробвай направи си пак партишъните но не се надявай много Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 25, 2007 Share Posted July 25, 2007 Имаше някаква програма USB Flash Recover или нещо от сорта поразгледай се в гуугъл тя ти възстанвяваше партишъна и всичката информация в него. Успех ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted July 25, 2007 Share Posted July 25, 2007 Всичко може да се възстанови - порови се тук в форума - имаше някой с подобен проблем - беше дал и програмка, която аз преди около година ползвах за възстановяване на информация.... НО НЕДЕЙ да записваш нищо на ФЛАША ако желаеш да възстановиш информацията! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KATSARABMW Posted July 25, 2007 Author Share Posted July 25, 2007 tazi programa USB Flash Recover mi var6i perfektno rabota no e platena ! nqkvi idei nqma q nikade iz free-to Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtaiga Posted July 25, 2007 Share Posted July 25, 2007 probvai tova http://thepiratebay.org/tor/3594107/USB_Dr...covery_v2.0.1.5 az neia izpolzvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.