DON_CHEFO Posted November 27, 2007 Share Posted November 27, 2007 Хърби, може ли една Хонда да покажеш, която да НЯМА паршут за спирачка и да прави 0-100 за 4 сек . Аудито е много по-тежичко от Алфата. КОНЕ/КГ има голямо значение. Ариел Атом-а направи 3.11 от 0-100. След много опити Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herbye Posted November 27, 2007 Share Posted November 27, 2007 Абе Herbye ти случайно да знаеш че Аудитата, Мерцедесите както и BMW-тата са електронно ограничени на 250км.А защо са ограничени сам можеш да стигнеш до този извод. И престани да кълвеш неща от нета, ами сподели твоя опит, ако имаш такъв изобщо, а не си поредния превъзбуден геймър ти па ако си мислиш че фр. нх11 въобще има някав опит то се лъжеш жестоко Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 27, 2007 Share Posted November 27, 2007 като ти гледам тъпите постове се съмнявам че изобщо някога си карал кола , нали говорехме за хонда , къде отиде на алфите , след малко и някво ламборджини ще изкараш да ми покажеш каква каруца е а8цата...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted November 27, 2007 Share Posted November 27, 2007 като ти гледам тъпите постове се съмнявам че изобщо някога си карал кола , нали говорехме за хонда , къде отиде на алфите , след малко и някво ламборджини ще изкараш да ми покажеш каква каруца е а8цата...... Споко майна, не им се връзвай на децата. Нека да си карат бегачките на компютъра и мръзнат по спирките, а пък ние ще си караме колите, макар и да не са А8-ци Пък боли ме фара че колата ми не върви 250, последно като е настъпвах удари 260 със Супер 100 , пък нека ме догони някоя Онда Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herbye Posted November 27, 2007 Share Posted November 27, 2007 ами аз карам кола ама малко по различна , хахах карай де , просто напоследък се зарибих по Хонди мн. и се отплесвам от време на време Link to comment Share on other sites More sharing options...
wbyte Posted November 28, 2007 Author Share Posted November 28, 2007 добре де поправих се,ХОНДА (без определен модел) едит : А8 Ускорение : 5.1 до 100 хондите го прават за 4 и нещо Порових се малко за да се скъсам от смях Тази кола : http://www.carpw.com/pictures/alfaromeo/Br...5_32_C_06_2.jpg Спецификация : Alfa Romeo Brera Autodelta J5 3.2 C (2006) Engine Type : V6, 3.2 Acceleration : 0-62 mph , 0-100 kmh 5.1 s. Top Speed : 162 mph, 260 kmh. Power bhp at RPM : 348 / n.a Torque Nm at RPM : 430 / n.a. Driveline : All Wheel Drive Тази Кола : http://www.carpw.com/pictures/audi/A8_S8_2006_4.jpg Спецификации: Audi A8 S8 (2006) Engine Type : V10, 5.2 Acceleration : 0-60 mph, 0-100 kmh, 5.1 s Top Speed : 155 mph, 250 kmh Power bhp at RPM : 450 / 7000 Torque Nm at RPM : 540 / 3500 Driveline : All Wheel Drive нали бяха мн. мощни,Алфа Ромео Брера е по бързо от Аудито приятелю, хората които си купуват а8 надали се интересуват дали от 0до100 ускорява за 5 или 6сек. явсно си някакъв бесен рацер пък ако толкоз много те кефи хондата - пиши в раздела свързан с този автомобил. не мисля че има за какво да спорим на тази тема , всеки си се кефи на марката автомобили които харесва, и доста трудно човек би го убедил в обратното(особено това важи за българите ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herbye Posted November 28, 2007 Share Posted November 28, 2007 не бе...аз казвам обратното...ми нали в тва убеждавам всичките дето викат че А8 е мощна кола....то нече не е мощна .. но не е направено за да се състезаваш с него...а за да върви с прилична скорост за голямото Купе...ама не...Трябва да изкара Аудито най бързо.....та да се изясним. Хонда Сивик - Кола направена главно като бърза и маневрена ...Абе Спортна кола....направена за спорт Ауди А8 - Бърза,Маневрена Кола...но проектирана повече като комфортна лимузина от колкото състезателна кола.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 28, 2007 Share Posted November 28, 2007 не бе...аз казвам обратното...ми нали в тва убеждавам всичките дето викат че А8 е мощна кола....то нече не е мощна .. но не е направено за да се състезаваш с него...а за да върви с прилична скорост за голямото Купе...ама не...Трябва да изкара Аудито най бързо.....та да се изясним. Хонда Сивик - Кола направено главно като бърза и маневрена Ауди А8 - Бърза КОла...но главно проектирано като Комфортна Лимузина добре де при положение че не си карал никога ауди а8 как можеш да изразяваш мнение , аудито макар че е голяма е страшно маневрена кола , в съотношение големина маневреност не мисля че хондата може да му се опре , говоря конкретно за сивика , към другите нямам наблюдения и никой не се опитва да искара аудито че е много бързо но всъщност ако гледаме реално на нещата в съотношение килограми/скорост/ускорение смятам че пак бие хондата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herbye Posted November 28, 2007 Share Posted November 28, 2007 Айде Едитнах го както казваш....надявам се да постигнахме консенсус в спора.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nelio Posted November 29, 2007 Share Posted November 29, 2007 Много съм си в час даже Ако става въпрос за някви 15 годишни дръгели много ясно, че ще е по-скъпо. Е злобил да ти каже колко му е обслужването на а4ката, после аз ще ти кажа на хондата ми колко е, в един клас са колите и на едни години. Ауди е скъпа за поддържане кола и няма нищо общо с някой гоуф, дето целия е 100 лева в моргата. А ти като слезеш от маршутката ела пак се обади, или свиквай с мисълта, че в тоя форум не всички са 16 годишни ученици. nx11, имат и нормални модели, новата а3ка е много яка, ама...много пари е. В смисъл много пари за кола от тоя клас. С мотора който исках и малко екстри стана един чувал пари, пък си е малка кола. Накрая се отказах, иначе ся щеше да се уредиш с едно кръгче Адаш заеби тва ТДИ, аз ти пожелавам едно 159 Тва първия път като го минах на магистралата ми изтекоха лигите А аз не искам ледженд, искам а8 или с6, че ми е по по джоба в момента И каква ти е Хондата? Защото аз имам и А4 за да ги сравним? А ако този твой приятел подържа неговата А4-ка в сервиз на Ауди, тогава трябва да ти е ясно, защо е по-скъпа подръжката!!! А да ти кажа, че за разлика от тебе никога несъм се качвал на маршрутки!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted November 29, 2007 Share Posted November 29, 2007 Hеrbye излез от NFS-то и слезни на земята и стига си говорил глупости, че са излагаш. Първо се оказа, че и S2000-то няма да може да се оправи с A8 ама ти си държиш на твоя си Сивик... Въпреки, че А8 не е създадена да е съзтезателна кола като я натиснеш ще изяда секвите там Хонди. Възмощаваш се на неща, които дори и не разбираш (ограничение на максималната скорост). Почна със Сивик после Ролс Ройс та после Алфа Ромео сега чакам и Бугати-то да го предложиш. Да не говорим, че ми приказваш за некфи Хонди, които правят 100-те за 4 сек. Просто к'во да коментирам те хората ти обясниха. Що се отнася до опита, може и да нямам такъв в карането, но съм се возил в Ауди, знам за какво става въпрос и не говоря врели некипели. И недей да лъжеш хората, че имаш опит с колите щото си смешен отново за поредното нещо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 29, 2007 Share Posted November 29, 2007 Hurbye изле от NFS-то и слезни на земята и стига си говорил глупости, че са излагаш. Първо се оказа, че и S2000--то няма да може да се оправи с A8 ама ти си държиш на твоя си Сивик... Въпреки, че А8 не е създадена да е съзтезателна кола като я натиснеш ще изяда секвите там Хонди. Възмощаваш се на неща, които дори и не разбираш (ограничение на максималната скорост). Почна със Сивик посел Ролс Ройс та после Алфа Ромео сега чакам и Бугати-то да го предложиш. Да не говорим, че ми приказваш за некфи Хонди, които правят 100-те за 4 сек. Просто к'во да коментирам те хората ти обясниха. Що се отнася до опита, може и да нямам такъв в карането, но съм се возил в Ауди, знам за какво става въпрос и не говоря врели некипели. И недей да лъжеш хората, че имаш опит с колите щото си смешен отново за поредното нещо... Започнете да сравнявате коли с приблизително еднакъв обем и съотношение коне/кг. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herbye Posted November 29, 2007 Share Posted November 29, 2007 абе бахти зе да ми писва от теб бе нх11 , земи са стегни....писна ми се заяждам ! Аз се опитвам да спра......ама ти не трябва да е на твоита....при нас двамата нищо няма да се изравни....ами ще си остане същото като при Раптора и Чефо... РАПТОРА не харесва Шуми...ама не Чефо твърди че е най великия...и тем подобни.....и кво стана ? не са успяли да се съгласят с другия и до ден днешен... Същото и тука : Аз съм върл фен на Хонда,и няма да успееш да ме съгласиш че Аудито е по добро.....е къв смисъла да водим разговор ??? бтв:то ако Аудито има електронен ограничител (не казвам че го няма) то И хондата го има до 220...еми как искаш да ги "състезаваме" колите...и другото чефо го каза и да те осведомя моето момче....да имам опит с коли.....кат ни мъ знайш що казвъш чи лъжъ а ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 29, 2007 Share Posted November 29, 2007 Щом искате да сравнявате - сваляйте Бест моторинг. Знам от къде, но нямам право да дам линк директно във форума . Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 29, 2007 Share Posted November 29, 2007 r_a_p_t_o_r, има вече 3 броя LS 460 в Пловдив, като първото се появи почти веднага, като излезе модела Повозих се на едната и ....нямам думи просто. И паркира сама Колата е нещо уникално просто... Между другото хибрид ли е? И я ми пояснете "паркира сама" хахахахах, явно изоставам в техниката вече ЕДИТ: Гледам пак са се развихрили ветровете на дивотията и простотията. То бе ясно че след въвеждането на отворената политика тенденцията "шепа хора се бори с масовата простотия" ще се упетори....Едно ми е чудно как става така, че тия дето хем нищо не разбират, хем глупости говорят, хем не е сигурно имат ли книжка, че да говорят, ПОНЕ ЕДИН път не си вземат поука от по-големите, по-отпитните, по-информираните.... Това си остава вечна мистерия..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herbye Posted November 29, 2007 Share Posted November 29, 2007 аз не знам да е хибрид.....а паркира сама,еми включваш Ауто Паркинг , И колата от страни с нещо кат скенери сканира за празно и достатъчно голямо място....и со контролира скорости,газ,волан сама и си се паркира...ако те е МЪРЗЕл ама МНОГО да го направиш сам , Roflcopter от тва трябва да разбереш по добре : http://www.metacafe.com/watch/73123/auto_parking/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted December 1, 2007 Share Posted December 1, 2007 Хонда Сивик - Кола направена главно като бърза и маневрена ...Абе Спортна кола....направена за спорт Абе като цяло предно предаване и спорт не ми се връзва много Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted December 1, 2007 Share Posted December 1, 2007 Абе като цяло предно предаване и спорт не ми се връзва много Тихичко сега, малкия знае повече от нас Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herbye Posted December 1, 2007 Share Posted December 1, 2007 Аи стига де.....епа Хонда ако не са я проектирали повече като спортна кола...то коя тогава ? Дайхатсу ? или Киа ? може би Део ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted December 1, 2007 Share Posted December 1, 2007 Аз се сещам само за два спортни модела на хонда - NSX и S2000... Civic 1.4 или 1.3 беяе не помня - уникална спортна кола !!!RWD!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted December 1, 2007 Share Posted December 1, 2007 Тихичко сега, малкия знае повече от нас в случая хлапето е донакъде право. ондата може да е с предно,но аз си залагам ташаците,че има по-добро поведение спрямо бмв е36 примерно Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 2, 2007 Share Posted December 2, 2007 в случая хлапето е донакъде право.ондата може да е с предно,но аз си залагам ташаците,че има по-добро поведение спрямо бмв е36 примерно Коя Хонда срещу кое БМВ(е36). Link to comment Share on other sites More sharing options...
nelio Posted December 2, 2007 Share Posted December 2, 2007 И BMW навлезна........очаквайте включване и на още други марки и модели Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herbye Posted December 2, 2007 Share Posted December 2, 2007 стига глупости....БМВ пък за ко го вкарахме неразбрах...а и пак зависи кое как се кара... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted December 3, 2007 Share Posted December 3, 2007 Коя Хонда срещу кое БМВ(е36). без значение е коя онда и кое бмв - нещата опират до окачване ,тегло и център на тежестта,а цвиците са доста напред с материала по това отношение Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.