XMD Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 Проблема е решен, трябвало е настройка на газ анализатор, сега работи добре. Само разхода не ми харесва, 13-14 литра газ на 100 километра. Малко се обезмисля цялата работа при положение, че на бензин ми гори 7-8л. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaharieff Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 Проблема е решен, трябвало е настройка на газ анализатор, сега работи добре. Само разхода не ми харесва, 13-14 литра газ на 100 километра. Малко се обезмисля цялата работа при положение, че на бензин ми гори 7-8л. Извънградско ли? Ако е градско 13-14 е супер разход (разбира се зависи за кой град говорим). Ако е извън - много е. Бензин 7-8 литра извън града е нормално, но градско е просто грешка в сметките. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted September 8, 2010 Share Posted September 8, 2010 Никой не пише в тая Ауди тема... Я кажете, някой слагал ли е Blow off клапан? Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted September 9, 2010 Share Posted September 9, 2010 Никой не пише в тая Ауди тема... Я кажете, някой слагал ли е Blow off клапан? На каква кола мислиш да слагаш? От това, което съм чел из форумите няма голям ефект. А да отговоря на Zaharieff, разхода който съм посочил е смесен, понеже градско/извънградско ми е горе долу по-равно, даже извънградското е повече. И този проблем го реших, текстолитовата плочка на моно инжекциона, първият газаджия не я бил махнал и оттам го даваше високия разход. Сега като я няма гори 10-11 смесен разход, нормално каране. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted September 9, 2010 Share Posted September 9, 2010 Ами на моята исках да го слагам - А3 1.8Т, ама се отказах. Ще си взема оригинален от ТТ. Няма го звука от изпускането, ама поне ще знам, че съм с оригинална част. Скоро ще се чипва, то се е видяло... Само да се поопарича малко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted September 29, 2010 Share Posted September 29, 2010 Напоследък няколко пъти се случи след като запаля лампите на маслото и акумулатора да не загасват докато не подам газ. Това от какво може да бъде и да се занимавам ли да го оправям или е някой дребен бъг. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted September 29, 2010 Share Posted September 29, 2010 Ами в Ауди форума сигурно ще получиш по-компетентна информация. Иначе - или диагностика, да се види дали записва грешки и какви, или на неделната сбирка на Ауди клуба, ако някой носи кабел. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 29, 2010 Share Posted September 29, 2010 Ами на моята исках да го слагам - А3 1.8Т, ама се отказах. Ще си взема оригинален от ТТ. Няма го звука от изпускането, ама поне ще знам, че съм с оригинална част. Скоро ще се чипва, то се е видяло... Само да се поопарича малко. http://www.youtube.com/watch?v=HblCEQXQ8Q4 - ей тоя BOV не вярвам да е по-зле от на ТТ, но ти си знаеш най-добре Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted November 6, 2010 Share Posted November 6, 2010 Препоръчайте някаква удобна седалка за Б4-ка. Сегашната нещо се и изръбила яко и направо си е мъчение с нея. Интересуват ме някакви хубави и комфортни, нещо като на S класа само да не е рекаро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
telsho Posted November 13, 2010 Share Posted November 13, 2010 Препоръчайте някаква удобна седалка за Б4-ка. Сегашната нещо се и изръбила яко и направо си е мъчение с нея. Интересуват ме някакви хубави и комфортни, нещо като на S класа само да не е рекаро. във форума на ауди търси "emsi audi" той ще ти препоръча и може да ти достави.пича е много точен и продава части втора употреба от ауди,както и колегата "море".поздрави ей как щях да забравя!добре дошъл и на мен б4авант 140 магарета 16 клапана Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bulgaran Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 Telsho е виждал "Пенчето" Audi A6 2,4 V6 30v. С газов инжекцион, разход при смесено каране 11- 11,5 литра газ при нормално каране, при спортно скача на15, а може и да прехвърли. На лаптопа като я закачим и при мръсна газ в движение, на 6000 оборота дава моментен разход 60 литра на 100 : lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 A някой от вас ходи ли на сбирките на Ауди форума? Link to comment Share on other sites More sharing options...
telsho Posted January 26, 2011 Share Posted January 26, 2011 това ауди на bulgaran е уникално и като визия,и като возия.имах удоволствието да врътна едно кръгче-намразих си колата!а що се отнася до сбирките от година се каня да ходя,но само се каня.иначе хората си ги организират редовно-поне така пише във форума. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arch Posted February 17, 2011 Share Posted February 17, 2011 A някой от вас ходи ли на сбирките на Ауди форума? Аз например Всяка неделя са сбирките от 18:30 на бившшата бензиностанция Итали (сега ЛукОил) няма как да ни сбъркаш !!! това ауди на bulgaran е уникално и като визия,и като возия.имах удоволствието да врътна едно кръгче-намразих си колата!а що се отнася до сбирките от година се каня да ходя,но само се каня.иначе хората си ги организират редовно-поне така пише във форума. заповядай !!! не ядеме хора с жените обаче е друга работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted February 18, 2011 Share Posted February 18, 2011 И какво се прави на тези сбирки, че ми е интересно? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arch Posted February 18, 2011 Share Posted February 18, 2011 И какво се прави на тези сбирки, че ми е интересно? Чоплят се семки Какво могат да правят 10 15 20 Audi оунъри на една маса според теб ? Обменя се информация за каляските и се разтягат локуми че дори има и какво да се види на паркинга на бензиностанцията, до като се чоплят въпросните семки пс: за повече информация следи тази тема http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=12454&st=2640 след кратка регистрация Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.