wbyte Posted July 23, 2007 Share Posted July 23, 2007 Ей къде са Audi феновете Тема за всичко свързано с Ауди ! Кой какво Ауди кара? Моето е А4 1.9TDI - 90 коня / 98г. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nelio Posted July 27, 2007 Share Posted July 27, 2007 А моето 80 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted August 16, 2007 Share Posted August 16, 2007 Баща ми има Audi A4 1.6 - 101 коня / 96 г. и сме много доволни. Колата е просто супер, а и покрай нея станах фен на Audi! R8 №1!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nelio Posted August 18, 2007 Share Posted August 18, 2007 Ееее R8, не се сещаш,а???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
terun2 Posted August 24, 2007 Share Posted August 24, 2007 Ауди А4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zero Cool Posted September 3, 2007 Share Posted September 3, 2007 Audi 80 1.8-90 коня/ 1989г. Audi A6 2.5 TDI - 150 коня/2000г. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted September 21, 2007 Share Posted September 21, 2007 Ей ама във Замунда с един къв спор си праиме м/у тия дараци BMW... Ето линк -> http://www.zamunda.net/details.php?id=9895...s=1#comm1081348 Ако искате ме поркрепете да защитим любимата марка! Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted September 21, 2007 Share Posted September 21, 2007 В Пловдив има поне едно такова: Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted September 25, 2007 Share Posted September 25, 2007 Абе тая теми1ка закфо замрялата так бе? Аре си говорим за любимата марка. Няма ли фенове на Audi тука? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 25, 2007 Share Posted September 25, 2007 Абе тая теми1ка закфо замрялата так бе? Аре си говорим за любимата марка. Няма ли фенове на Audi тука? Нах-доброто АУДИ правено някога, за мен е S1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 Абе тая теми1ка закфо замрялата так бе? Аре си говорим за любимата марка. Няма ли фенове на Audi тука? Че защо? Audi имат много добри автомобили! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trent Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 От мен Allroad 2,7biturbo Link to comment Share on other sites More sharing options...
desiiiii Posted October 1, 2007 Share Posted October 1, 2007 Моето е А3 1.9 TDI 110 cc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nelio Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 Ей ама във Замунда с един къв спор си праиме м/у тия дараци BMW... Ето линк -> http://www.zamunda.net/details.php?id=9895...s=1#comm1081348 Ако искате ме поркрепете да защитим любимата марка! Аз те подкрепих И тоя като няма кво да каже взе да ми пише на лични и то глупости Link to comment Share on other sites More sharing options...
BendJamuH.feat.Lo0k Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 От мен Allroad 2,7biturbo много добра кола Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted October 6, 2007 Share Posted October 6, 2007 Аз те подкрепих И тоя като няма кво да каже взе да ми пише на лични и то глупости Аз попринцип кат седна да пиша коментар го пиша дълъг и смислен. И последния който написах напраих един гаф и върнах на зад и сичко се ***. Ся като ми дойде музата ще го наредя тоя. Абе пичове я земете кажете на тия скипи ли съ им тунинг частите на Ауди и евентуално за какви пари ще става въпрос за един ставащ тунинг. Защото като зема книжка след някоя друга година смятам да си тунинговам едно Ауди живот и здраве... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nelio Posted October 7, 2007 Share Posted October 7, 2007 Зависи какво разбираш под тунинг, може да я направиш тунинг за всекидневно каране (ще има по-голям старт от нормалното) а може и да я направиш ниско прелитащ самолет, но всичко е свързано с финансовите средства! Също трябва да избереш и подходящия двигател, че не всеки двигател става за тунинг! Моя съвет е да си вземеш едно А4 1.8Т те са по 150 коня та след пипане на турбото и чипа лесно се стига около 200 коня, но може и едно S2 да вземеш, но макар и по-старо от А4-ката е и по скъпо те са по 230 коня но както написах по-горе всичко е свързано с пари! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted October 7, 2007 Share Posted October 7, 2007 За 1.8T не ми се мисли, защото е карана яко и е продухана, не се знае и турбото в какво състояние е. А имайки предвид, че баща ми има A4 то аз по-добре да взема неговото и с него да се занимавам. Според мен най-добрия тунинг и направо нов двигател, ама влиза доста соле, а за оптични тунинг ще се мисли по-късно... Също съм надъхан за едно S4 от първите. 265 или 310 коня. V6 двигател абе зла работа. Абаче гледам в мобилет вървят по 10-12 хил. евро. Преди бях надъхан също за едно A3 на което също може да му се смени двигателя и имайки предвид малкия му и спортен вид... Мечтата ми е RS4 2000 год. Комби, спортен вид, 18-ки джанти супер яки, супер луксозна, тфа бордови компютри, навигаций, телевизий... И със уникалния двигател от 420 коня. Какво му трябва повече на човек? А за най-новите модели там 2005. 2006... неща и да мисля щото са си ***** майката и парите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nelio Posted October 14, 2007 Share Posted October 14, 2007 Дори и А4-ката да е одухана един ремонт 6те ти излезе 5-6 хил. А двигателя дето искаш да сменяш, колко ще дадеш за него, в какво състояние ще е?? А колкото до колите дето си гледал в мобилето (предполагам в Германия) струващи 10-12 хил. евро, колко мислиш, че им струва акциза когато се вкарат??? 13 хил. лева та затова не се вкарват щото излизат колкото едно А4 над 2000 година! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 14, 2007 Share Posted October 14, 2007 За 1.8T не ми се мисли, защото е карана яко и е продухана, не се знае и турбото в какво състояние е. А имайки предвид, че баща ми има A4 то аз по-добре да взема неговото и с него да се занимавам. Според мен най-добрия тунинг и направо нов двигател, ама влиза доста соле, а за оптични тунинг ще се мисли по-късно... Също съм надъхан за едно S4 от първите. 265 или 310 коня. V6 двигател абе зла работа. Абаче гледам в мобилет вървят по 10-12 хил. евро. Преди бях надъхан също за едно A3 на което също може да му се смени двигателя и имайки предвид малкия му и спортен вид... Мечтата ми е RS4 2000 год. Комби, спортен вид, 18-ки джанти супер яки, супер луксозна, тфа бордови компютри, навигаций, телевизий... И със уникалния двигател от 420 коня. Какво му трябва повече на човек? А за най-новите модели там 2005. 2006... неща и да мисля щото са си ***** майката и парите... В "Енергото" ли ти се работи.....първо вземи книжката след някоя и друга година, покарай малко и после мисли за тунинги. Всичко е скъпо.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted October 16, 2007 Share Posted October 16, 2007 В "Енергото" ли ти се работи.....първо вземи книжката след някоя и друга година, покарай малко и после мисли за тунинги. Всичко е скъпо.... Ооооо определено е така няма съмнение! Като се замислиш само, че едни фарове ксенонови за тунинг са 1-2 хилки к'во да говорим.. Сихурен съм обаче за 2 нещя! Ще карам Ауди и ще му направя тунинг! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nelio Posted October 17, 2007 Share Posted October 17, 2007 Евала ти правя! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted October 18, 2007 Share Posted October 18, 2007 Евала ти правя! Еми така си е! Може и 100 да е.... Може и с 1 алуминиева джанта 15' цола е, ( :D :D Гати кошницата... ) но Ауди ще е и тунинг ше има. Сега също обмислям варианта да зема на бащата колата, но нз как ще се споразумеем... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 18, 2007 Share Posted October 18, 2007 Еми така си е! Може и 100 да е.... Може и с 1 алуминиева джанта 15' цола е, ( :D :D Гати кошницата... ) но Ауди ще е и тунинг ше има. Сега също обмислям варианта да зема на бащата колата, но нз как ще се споразумеем... ............ А сега пак си направи сметката за тунинга Link to comment Share on other sites More sharing options...
nelio Posted October 18, 2007 Share Posted October 18, 2007 Абе човече хората го зачертали с 4 черти ти му го предлагаш......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.