Midex Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 Ти мани...ама напоследък са се навъдили едни сперматозоиди-тарикати с големина под 1 микрон и спокойно минават през всеки презерватив...неволята к'во ли не прави... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 Леле, от една дума, то какво стана... Хайде сега да спрем с обсъждането на възможностите да забременея и тези на Жоро да ми съдейства... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 Аз затова като се усетих, че не ми е добре и веднага спрях да пуша наргиле. Не бях пушила и честно казано, не ми хареса особено, друго си е Pall Mall Slims (сини). Иначе, не знам от наргилето ли, от какво ли, но снощи се скарах с тоалетната... Много ми беше зле. Виеше ми се свят, гадеше ми се... Странна работа Стеф, шшшшшшшшшшшттт, рано ни е. Не, наистина, с този гастрит е много зле понякога. Сутрин, вечер, ако не ям, ако преям... и жена ми имаше същите симптоми,много близки си бяха станали с тоалетната чиния и чак тази събота се излекува в окръжна болница етаж 3 коридора по средата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 (edited) и жена ми имаше същите симптоми,много близки си бяха станали с тоалетната чиния и чак тази събота се излекува в окръжна болница етаж 3 коридора по средата Ми тогава аз от 7 месеца съм станал баща Откакто съм с Галя с нейният гастрит си повръща редовно и става кофти.Дори баща ми преди 9 месеца ме питаше дали била бременна.Все пак който я видя в неделя не видя огромен корем. П.П. Сигурно и аз съм бременен.Имам корем(от снимките се вижда), днес цял ден ми се вие свят, боли ме главата, немога да се кача до 3-тият етаж.Като родя елате да ви почерпя П.П.2 Злобил знае целия ни личен живот.Спи между мен и Галчето и знае, че дори не сме се целували пък вие за деца говорите. Edited July 13, 2009 by jozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 Кви бяха тея наргилета дето ги въртяхме вчера в RaptoR, та още ме цепи главата като за световно... А сигурен ли си,че е от наргилето,че като гледам пиячката по снимките,други мисли ми навява Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 А сигурен ли си,че е от наргилето,че като гледам пиячката по снимките,други мисли ми навява Не пия за сефте бира, пък и доста повече съм изпивал.Ама чак до сега да ме държи никога не е било. Пък като гледаш и 3-мата сме усмъртени, значи баш от това ще да е Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 (edited) Спокойно Джозо ще те подкрепим ако има нещо няма да те оставим така ,млад баща Сериозно вече,малко си се понатровил,случва се. Няма край тая, сесия вече не се трае направо Edited July 13, 2009 by letalis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 (edited) П.П. Сигурно и аз съм бременен.Имам корем(от снимките се вижда), днес цял ден ми се вие свят, боли ме главата, немога да се кача до 3-тият етаж.Като родя елате да ви почерпя Ахахахаха като родиш... ахахаха Един приятел (100+ кила) като изкоментира някой че е като бременен и той се съгласяваше че бил но със слонче, даже му се показвал хобота - ефективно секваше всякякви баби и лели от по-нататъшни коментари Тва е ясно, дори за колорит може да си изкара джобовете като уши и да ги пита, а сега сакате ли да видите и хоботчето на слончето Ахахахахахахаха ей тоя номер не го знаех обаче много ми хареса Edited July 14, 2009 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 Ахахахаха като родиш... ахахаха Един приятел (100+ кила) като изкоментира някой че е като бременен и той се съгласяваше че бил но със слонче, даже му се показвал хобота - ефективно секваше всякякви баби и лели от по-нататъшни коментари Тва е ясно, дори за колорит може да си изкара джобовете като уши и да ги пита, а сега сакате ли да видите и хоботчето на слончето Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 14, 2009 Share Posted July 14, 2009 Иде ми вече да си прережа вените... Аааааааааааааа бахти и смотаната работа, как може един шибан символ в два шибани фонта да създадат толкова много проблеми... pierdolem jegu matke linuxku, pierdolem ti kurwamy matke w kosmaty dupi, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 14, 2009 Share Posted July 14, 2009 Злобил знае целия ни личен живот.Спи между мен и Галчето и знае, че дори не сме се целували пък вие за деца говорите. Може и да поспя някоя вечер м/у вас , на повечето жени тва им е мечтата...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted July 14, 2009 Share Posted July 14, 2009 (edited) ся бах на плаж и викам ае в нас да праим 1 дота с 2 приятеля (аз) Дай лаптопа да напраим 1 дота с приятелите (сестра ми) Не, имам работа, когато аз кажа тогава щи го дам (аз)....ок видя се че няма да цакаме и те си тръгнаха, с идеята всеки да си цака от вкъщи викам ае да вляза да се изкапа докато те се приберат и викам "влизам в банята" и сестра ми фарчи от нейната стая "неее, аз казах първа" е кво подяволите ее...... ся като я знам има един час да се къпи след тва 2 часа да се занимава с глупости 3 часа в които спокойно можеше да напраим 3 доти Edited July 14, 2009 by po_taka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 14, 2009 Share Posted July 14, 2009 Успокоявай се, че тя е толкова умна постоянно ..., а ти само като си на +6 голем или цялата кръв ти се е утекла в другата глава Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted July 14, 2009 Share Posted July 14, 2009 Тц тц защо търпиш такова издевателство, скастри я малко Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 (edited) Pribrah se v 4 , legnah si v 4.30 i sq zaminavam na rabota ... imam 4uvstvoto 4e sa me ritali kone v glavata Edited July 16, 2009 by pazu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejincety Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 ам аз мога да се оплаквам цял ден:топло ми е,спи ми,гладна съм и ма мързиии да стана от стола,май на добре ще е да спя на бюрото Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 17, 2009 Share Posted July 17, 2009 §$*(№§$*(№ Е**ТИ ПОДПИСА МАЙНА! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted July 18, 2009 Share Posted July 18, 2009 ти пък опита се да го четеш ли :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 18, 2009 Share Posted July 18, 2009 ти пък опита се да го четеш ли Къде ще го чета, само видях, че ми заема 6/7 от екрана. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Боли ме гърба от седене на стол пред компютър и механично въвеждане на данни Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Боли ме гърба от седене на стол пред компютър и механично въвеждане на данни Смени си стола...и аз всеки ден съм на стол часове наред, но столът си го бива, пък и аз съм го моднал малко. Тези дни аз пък се занимавам с едни ремонти на 2 апартамента и търсех за едната баня плочки, които да пасна към едни други вече залепени (сиви) плочки. Обиколих целия град - няма и няма подходящи. Накрая тъкмо се бях отчаял и в 8 без 10 вечерта влизам в един хипермаркет и гледам едни дето пасват на 38 лв. квадрата. Поръчах (че нямаха в магазина) да доставят от склада, оставих капаро и след 2 дена отивам да ги взема. Товаря аз кашоните, прибирам се вкъщи и...изненада - на бялото луминисцентно осветление в магазина тези плочки изглеждат сиви, а на нормално осветление всъщност се оказаха бежово-жълтеникави. Кошмар, пълна цигания с двата вида плочки едни до други...Вчера влизам в Бриколажа и гледам - докарали точно едни сиви, които наистина са си сиви, че и доста по-евтини от първите. Взех и от тях, а днес отидох в първия магазин да помоля да купя за същата сума каквото и да е от тях, но ми отказаха категорично, защото нямало как да ги върнат в склада. Така е..."кьорав карти не играе", както са казали хората...сега ще си ги държа за спомен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 (edited) Смени си стола...и аз всеки ден съм на стол часове наред, но столът си го бива, пък и аз съм го моднал малко. Ще ми е безкрайно любопитно да покажеш снимки че скоро ще си сменям стола... A по темата - днес един от моите клиенти като ме захвана защо не съм направил това и онова... както не мога да си вдигна главата от работа тези дни - той ми уплътни и уикендите за 2-3 месеца напред... е***и кризата е***ти чудото аз не мога да се наспя тия дни даже... Edited July 20, 2009 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Тъпото котешко изчадие ми е бутнало очилата на пода и аз стъпих върху тях с цялата мощ на левия си крак Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Ще ми е безкрайно любопитно да покажеш снимки че скоро ще си сменям стола... Няма нужда от снимки - най-обикновен модел, някакъв "президентски" тип май беше, обаче с доста мека подложка за "д"-то и освен това дадох ръкохватките да му ги тапицират с дунапрен и отгоре кожа, че преди ме заболяваха лактите от тия твърди ръкохватки. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 (edited) решението е само едно....... ПРЕЗ ТЕРАСАТА........... Edit by Midex: За една котка да караш PSYCHOSIS да се трепе...тц...тц...тц...Васко, не е хубава тази работа, да знаеш... Edited July 20, 2009 by Midex Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts