w00x Posted May 31, 2009 Share Posted May 31, 2009 Случайно да е seagate? Айде айде. Аз със Seagate проблем съм нямал до сега. 2 имам и още 2 съм продал по живо по здраво. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 31, 2009 Share Posted May 31, 2009 w00x, и аз съм бил с изключително добри впечатления от seagate и само такива съм взимал. Имам 6 диска които работят от години безпроблемно обаче точно 500GB-товите на Seagate се прославиха че умират безславно заради някаква грешка във firmware-a им. Питай tedy и Midex за техните дискове - теди особено изчете де що литература намери и накрая си взе WD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted June 1, 2009 Share Posted June 1, 2009 Цял ден двама мъжки котараци опъват моя малък мъжки котьо, който отскоро е навън Странно ми е да ги гледам, особено как малкия надига дупе и сякаш се подава за още. Не знам как да спра това, стоя безсилна пред прозореца и гледам как го изнасилват един след друг. Чувала съм, че съществуват такива прояви сред коратаците, но се чудя дали това ще спре и дали малкия някога ще събере кураж да наобича и той някой мъжкар или винаги ще си остане моят малък путьо... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 1, 2009 Share Posted June 1, 2009 Котка педал..... кажи че се бъзикаш...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted June 1, 2009 Share Posted June 1, 2009 Котка педал..... кажи че се бъзикаш...... Ще ми се да се бъзикам, но за съжаление е истина. Гадно ми е да съм го отгледала от една шепа косми и сега да го опъват пред очите ми и той да седи и да примижва нежно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted June 1, 2009 Share Posted June 1, 2009 Ще ми се да се бъзикам, но за съжаление е истина. Гадно ми е да съм го отгледала от една шепа косми и сега да го опъват пред очите ми и той да седи и да примижва нежно. сега имаш някаква представа какво им е на бащите, като видят кво е довлякла дъщеря им за "вечеря". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 1, 2009 Share Posted June 1, 2009 Котка , педал ..... при това пасивен.... БАХМУ майката тоя свят тотално се побърка.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted June 1, 2009 Share Posted June 1, 2009 Изненада, Злобиле, хомосексуални животни има и е имало винаги! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 1, 2009 Share Posted June 1, 2009 Да бе , и аз съм го гледал това по дискавъри , ма така като ми го казва някой патил и е по-странно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted June 1, 2009 Share Posted June 1, 2009 На един приятел двата мъжки хамстера по цял ден се чукаха... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted June 1, 2009 Author Share Posted June 1, 2009 На един приятел двата мъжки хамстера по цял ден се чукаха... Защо не им е взел поне една женска ? То и ти да си в затвор до края на живота си и да има само мъжко и ти ще се замислиш . Да не говорим за 2 хамстера с общ мозък колкото бобово зърно . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted June 1, 2009 Share Posted June 1, 2009 2 женски взе , гадовете убиха и двете , сигурно тва е да си педал в кръвта.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted June 1, 2009 Share Posted June 1, 2009 (edited) Котка , педал ..... при това пасивен.... БАХМУ майката тоя свят тотално се побърка.... sad.gif На един приятел двата мъжки хамстера по цял ден се чукаха... 2 женски взе , гадовете убиха и двете , сигурно тва е да си педал в кръвта.. ХАХАХАХАХАХАХАХАХ Чета и падам от стола. Edited June 1, 2009 by sek800 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted June 1, 2009 Share Posted June 1, 2009 ХАхХАхАХХАХАхХАХхХАхХАхХАхХАхАХ ША ИЗМРЪ!!!! ХААхХаХАхХАХхА Свикнали са хайваните!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted June 1, 2009 Share Posted June 1, 2009 Ше ги трепат ми кво им се мешат в любовните отношения... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted June 1, 2009 Share Posted June 1, 2009 (edited) Почина вчера един колега , дето работеше при нас още преди да съм роден и ме знаеше от една шепа месо . Издъхна от рак на белия дроб вчера в 18.30 . За 2 седмици си отиде , беше в болница за 5 дена , след тва дойде на работа - работи 3 дена и от там като се залежа и .. свърши . Беше ме супер яд , щото живееше на 2 км от работата , а цял ден не намерих време да ида де се простя с него докато още дишаше . За сметка на тва , днеска бях 1 от 4римата дето мъкнеха ковчега и дано ми прости от горе за вчера . Мир на прахта му - беше невероятен човек . . Edited June 1, 2009 by pazu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted June 1, 2009 Share Posted June 1, 2009 Ще ми се да се бъзикам, но за съжаление е истина. Гадно ми е да съм го отгледала от една шепа косми и сега да го опъват пред очите ми и той да седи и да примижва нежно.Е аз до колкото знам те не се опъват наистина. Така демонстрират надмощие. И при кучетата е така, а най-смешно ми става когато женско куче се опитва да опъне мъжко! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted June 2, 2009 Share Posted June 2, 2009 Може да има някакви буби по дупето и така да му е айляк да го чешат Всичко става Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted June 2, 2009 Share Posted June 2, 2009 Е аз до колкото знам те не се опъват наистина. Така демонстрират надмощие. И при кучетата е така, а най-смешно ми става когато женско куче се опитва да опъне мъжко! Абе да ти кажа изглежда като че ли наистина си го опъват моя хубавец, а и като му погледна дупата след първите няколко преживявания беше някак си... наобичана Нямаше ги стандартните кафеви остатъци, а по-скоро беше розовко и чистичко, което подсказва външна намеса. Иначе знам, че е демонстрация на надмощие, но се чудя дали някога моя лигльо ще може също да показва надмощие, вместо да вири дупе и да стои безучастно докато го унизяват. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 2, 2009 Share Posted June 2, 2009 Абе да ти кажа изглежда като че ли наистина си го опъват моя хубавец, а и като му погледна дупата след първите няколко преживявания беше някак си... наобичана Нямаше ги стандартните кафеви остатъци, а по-скоро беше розовко и чистичко, което подсказва външна намеса. Иначе знам, че е демонстрация на надмощие, но се чудя дали някога моя лигльо ще може също да показва надмощие, вместо да вири дупе и да стои безучастно докато го унизяват. Ако е млад, може и да му дойде времето (а, може и да му се услади "унизяването"), пък ако е дърт котак, то значи си е бил гей поначало.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted June 2, 2009 Share Posted June 2, 2009 Котета имат пишка с нокти, така, че трябва освен розово, да му е и кървящо дупето. Ако няма вътрешни одирания значи само се правят Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted June 3, 2009 Share Posted June 3, 2009 Котета имат пишка с нокти, така, че трябва освен розово, да му е и кървящо дупето. Ако няма вътрешни одирания значи само се правят Пишка с нокти? Това като си го представих и ме заболя иначе май се оказва, че само се правят, защото отгоре по козината му имало днес засъхнали разни петна като от сперма, така че може би все пак не го наобичват наистина, а само симулират. Абе важното е да се олабват, пък къде - няма значение. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted June 3, 2009 Share Posted June 3, 2009 И котките също ги боли. Много. Това провокира овулацията. На твоя котарак най-много разтройство да му докарат, но се правят. Виж кучета съм виждал две мъжки заклещени Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted June 3, 2009 Share Posted June 3, 2009 Пишка с нокти? Това като си го представих и ме заболя иначе май се оказва, че само се правят, защото отгоре по козината му имало днес засъхнали разни петна като от сперма, така че може би все пак не го наобичват наистина, а само симулират. Абе важното е да се олабват, пък къде - няма значение.Хахахахахха!!!! Ти чак разследване си направила... Може да се опитват да се предпазят от нежелана бременност. Все пак - котки са, от къде толкова акъл, че мъжките не разждат... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 3, 2009 Share Posted June 3, 2009 И котките също ги боли. Много. Това провокира овулацията. На твоя котарак най-много разтройство да му докарат, но се правят. Виж кучета съм виждал две мъжки заклещени А това заклещване защо и от какво се получава? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts