djadomraz Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 Шегуваш се ? Имаш нужда от очила и не видя кой го пише? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 (edited) Няква лайняна аларма свири повече от 6 (шест) часа....полудявампогледах през терасата...не свети никоя кола...но идва или от един черен голф или от един сив форд....мамка му.... надух повечко музиката...то не се трае.... Ако щеш ми вярвай , ходих на терасата да гледам дали пее моя звяр . Преди 6-7 месеца нещо му се беше бъгнала алармата и беше подлудил един комшия (на който ще запазя ника в тайна) , както и целия негов блок та сега съм стресиран вече .. :ph34r: ПП. На някой да му се ядат палачинки , че да си направим една мини среща след малко на Гладстоун ? Edited April 27, 2009 by pazu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 пф......мене ми се хапват дейба ма тъкмо прибрах колата и ме мързи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 пф......мене ми се хапват дейба ма тъкмо прибрах колата и ме мързи Ади , ади Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 Не бе мързи ме , пък и трябва да лягам след малко че утре в 9 имам час да си правя татуировка и трябва да съм свеж Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 Абе то и мен ме мързи , компания търсих , ама ади няма да ходя .. друг път Искам да се оплача че злобила е мързел Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 Не че ме мързи ми просто не съм толкова гладен.... Имало е случаи да ходя до другият край на града само защото ми се е прияло нещо посред нощите бетер бременна жена Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 да ви имам проблемите... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 Не че ме мързи ми просто не съм толкова гладен....Имало е случаи да ходя до другият край на града само защото ми се е прияло нещо посред нощите бетер бременна жена И аз съм същият , само дето аз бях гладен В крайна сметка отидох и вътре видях .. Пеньо... женомъжа . Беше с едни плитки дънки и няква мадама и още с отварянето на вратата полуголият му гъз лъсна насред погледа ми , понеже седеше със гръб към вратата . Аз .. пас ... отяде ми се и си взех за вкъщи :wacko: :wacko: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 28, 2009 Share Posted April 28, 2009 (edited) И аз съм същият , само дето аз бях гладен В крайна сметка отидох и вътре видях .. Пеньо... женомъжа . Беше с едни плитки дънки и няква мадама и още с отварянето на вратата полуголият му гъз лъсна насред погледа ми , понеже седеше със гръб към вратата . Аз .. пас ... отяде ми се и си взех за вкъщи :wacko: :wacko: сИрьозно ли тоз виден пИдал е бил там... ти пак хубаво само ти се е отщяло да ядеш - можеше да върнеш предходното си ядене... btw. с такива палачинки не мож' ма съблазни... майка ми праи по-хубави... жената също последните 6 месеца на 2 пъти опитвах разни - няма нищо общо с правилно направени палачинки ПС: тоя моабед май по-подхождаше на другата тема за размислите... ще ви бие бат' Виден (че и мен сигурно дето се обадих) че спамите на поразия Edited April 28, 2009 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted April 28, 2009 Share Posted April 28, 2009 сИрьозно ли тоз виден пИдал е бил там... ти пак хубаво само ти се е отщяло да ядеш - можеше да върнеш предходното си ядене... btw. с такива палачинки не мож' ма съблазни... майка ми праи по-хубави... жената също последните 6 месеца на 2 пъти опитвах разни - няма нищо общо с правилно направени палачинки ПС: тоя моабед май по-подхождаше на другата тема за размислите... ще ви бие бат' Виден (че и мен сигурно дето се обадих) че спамите на поразия E ся ... жената , яденето ... нали знаеш каква е разликата между женения мъж и ергена . Ако не , драскай лс да ти разказвам анекдота че тука може да ме обесят за тва как мога да давам акъли и аз при липса на житейски опит и главно шоферски стаж Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 28, 2009 Share Posted April 28, 2009 Няква лайняна аларма свири повече от 6 (шест) часа....В края на първия час съм се обадил в полицията. До момента работи безотказно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted April 28, 2009 Share Posted April 28, 2009 (edited) Някой вчера ми открадна портмонето , а вътре ми беше шофиорската книжка... Edit: Дам... И по лошото е , че е бил някой от випуска Как сега да го запомна с хубаво този випуск... Edited April 28, 2009 by Stasio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harlem Posted April 28, 2009 Share Posted April 28, 2009 Някой вчера ми открадна портмонето , а вътре ми беше шофиорската книжка... Снощи в Розовото ли? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted April 28, 2009 Share Posted April 28, 2009 Снощи в Розовото ли? Да Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted April 28, 2009 Share Posted April 28, 2009 розовото strikes again Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted May 25, 2009 Share Posted May 25, 2009 Днес погребахме баба ми, която ме отгледа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 25, 2009 Share Posted May 25, 2009 Моите съболезнования, Снежолино... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted May 25, 2009 Share Posted May 25, 2009 Днес погребахме баба ми, която ме отгледа Най-искрени саболезнования!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted May 26, 2009 Share Posted May 26, 2009 Snejko, и от мен най-искрени съболезнования... Аз съм толкова уморена, изтощена и изсмукана физически и психически от писане на конспекти, реферати, курсови работи Всичко ми минава като на филм, а нищо не съм пушила... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted May 28, 2009 Share Posted May 28, 2009 май имам нужда от малко почивка. Последните няколко седмици само търча по разни задачи, освен работата... Така яко ми се е насъбрала умората, че последните няколко дни спя по 12 часа, че и повече (когато имам време де), и пак се чувствам адски уморен. Като добавим и изтпитите, които трябва да взема и карикатурата става пълна. Баси, от около две седмици не съм излизал като хората да се повеселя малко... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted May 30, 2009 Share Posted May 30, 2009 От кога Замунда.нет е станал толкова труден за рег в него?Не си бях ползвал профила и явно са ми го изтрили и сега от 4 дни някъде не мога да си направя нов.Били достигнали лимита!?Много гадно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 30, 2009 Share Posted May 30, 2009 500гб диск пълен догоре отказва да работи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted May 30, 2009 Share Posted May 30, 2009 От кога Замунда.нет е станал толкова труден за рег в него?Не си бях ползвал профила и явно са ми го изтрили и сега от 4 дни някъде не мога да си направя нов.Били достигнали лимита!?Много гадно. Ако сийдваш по малко, не веднага да бягаш, ще ти дам един... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 30, 2009 Share Posted May 30, 2009 500гб диск пълен догоре отказва да работи Случайно да е seagate? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts