djadomraz Posted February 27, 2009 Share Posted February 27, 2009 Ууууу, аз иронизирах, а ти се върза. Съжалявам, че имаш шефски номер, не съм аз виновен. Е деее... сега и за номера ме зачеса Не съм се вързал, просто се оплаквам, да помрънкам малко и аз Това би означавало, че си балък!...като мен... Има един английски лаф - work smart, not hard. Имахме и ние някаква поговорка но съм я забравил. Пък и количеството свършена работа не е правопропорционално на заплащането. Преди години съм си късал задника от бачкане за жълти стотинки а е имало моменти за нещо дребно да взема доста повече пари. Въпроса е да си достатъчно умен да се ориентираш какво да правиш и как да го представиш като нещо по-така за да си струва парите които искаш за него. Иначе конретно за мен ако става дума и за моите обувки - проблема е че много трудно си избирам обувки ....защото държа да са ми удобни от първата минута а не 2 месеца по-късно. Тия лафове "ама те ще се отпуснат" да ги разправят на друг. Неудобна обувка никога повече. Няма отпускане - просто хващаш мазоли но травмата си остава после. Та затова някой път си джапам със старите чепици... ако някой има желание може да дойде с мен за компания да провери как успявам да премеря 90% от всички маратонки в Ексел-а Жена ми успя да ме изтрае 1 път после като чуе че искам да ходя да си купувам чепици почва да прави уговорка от предната вечер че тя на това не желае да присъства Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 28, 2009 Share Posted February 28, 2009 Иначе конретно за мен ако става дума и за моите обувки - проблема е че много трудно си избирам обувки ....защото държа да са ми удобни от първата минута а не 2 месеца по-късно. Тия лафове "ама те ще се отпуснат" да ги разправят на друг. ... ако някой има желание може да дойде с мен за компания да провери как успявам да премеря 90% от всички маратонки в Ексел-а Да ти има проблемите... А, аз вчера едвам се въздържах да не разпилея червата на една тъпа, грозна и надута овца коато по нещастно стечение на обстоятелствата ми е клиентка.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 28, 2009 Share Posted February 28, 2009 Да ти има проблемите... А, аз вчера едвам се въздържах да не разпилея червата на една тъпа, грозна и надута овца коато по нещастно стечение на обстоятелствата ми е клиентка.... Е сега ме заинтригува. Можеш ли да споделиш защо не успя и какво успя да те възпре? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 Е сега ме заинтригува. Можеш ли да споделиш защо не успя и какво успя да те възпре? Ми, първо не си е платила още и второ мъжът и излезе пич и успя да и налее малка акъл та тая шматка се съпикяса. И накрая като си помислих колко време щеше да ми трябва за да се взема в ръце ако избеснея как си требе (на фона на работата която имах да върша) и взе, че ми се отщя... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 2, 2009 Share Posted March 2, 2009 Добре де мамичката му стара.....може ли от 2 до 4 да режеш със шлайф....да блъскаш с големия чук.. Ми който и съсед да беше да му е*а майката нещастна и след като е изкарал нощна смяна да не може да заспи от шум поне 168 часа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted March 2, 2009 Share Posted March 2, 2009 (edited) А ти що не се оплака на компетентните органи? от 2 до 4 никой не може да вдига шум по закон. Edited March 2, 2009 by sasho_1989 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 2, 2009 Share Posted March 2, 2009 А ти що не се оплака на компетентните органи? от 2 до 4 никой не може да вдига шум по закон. щото аз ще страдам по-малко (понеже съм злопаметен гадняр....и те така) Точно около 16:00 спря да блъска. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted March 2, 2009 Share Posted March 2, 2009 Ей тоя моя комп скоро ша фърчи през терасата, ама не знам как шси зема нов Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted March 2, 2009 Share Posted March 2, 2009 Добре де мамичката му стара.....може ли от 2 до 4 да режеш със шлайф....да блъскаш с големия чук.. Ми който и съсед да беше да му е*а майката нещастна и след като е изкарал нощна смяна да не може да заспи от шум поне 168 часа Вчера комшията в 8:30 ч. сутринта с бормашината (около 2 часа шуми поне). Да живеят "късните" неделни утрини Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivo_ Posted March 2, 2009 Share Posted March 2, 2009 моите съседи са същите единият в 6 сутринта тропа в мазето,а другият следобед от 2 до 4 лепи плочки Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 2, 2009 Share Posted March 2, 2009 (edited) Вчера комшията в 8:30 ч. сутринта с бормашината (около 2 часа шуми поне). Да живеят "късните" неделни утрини мен така ме събудиха един път. Адски бесен бях. Избрах най-големия чук, който имаме в нас. И почнах да блъскам по сълбището докато не умалея(с все сила). Мамичката им мръсна..... Звука е бая кофти Edited March 2, 2009 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted March 2, 2009 Share Posted March 2, 2009 Да, но предполагам, къташ парите по буркани! И скоро ша ти свършат бурканите и ще почнеш под леглото! Тук не позна. Пръскам безогледно и с кеф всичко, което изкарам А точно в момента едно бурканче хич нямаше да е излишно... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted March 3, 2009 Share Posted March 3, 2009 Ай стига бе! Баси...на косъм бях да спечеля билет за турнир и ме дисконектна от сървъра... Това вече е прекалено! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted March 3, 2009 Share Posted March 3, 2009 Ай стига бе! Баси...на косъм бях да спечеля билет за турнир и ме дисконектна от сървъра... Това вече е прекалено! Ако говориш за покер да и на мен ми се е случвало и то не веднъж... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted March 3, 2009 Share Posted March 3, 2009 В pokerstars ли играете бе ? Как ги печелите тея билети Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted March 3, 2009 Share Posted March 3, 2009 NEO_DOT, да. Ми има безплатни турнири(те са с кафяво) и там първите няколко дестки печелят билет за платен турнир. Все пак ме пусна към края на турнира, но от 23 000$ бях останал с 4 000$ и завърших на 133-то място... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted March 6, 2009 Share Posted March 6, 2009 Тази вечер интернета ми е плачевен да им еба п*тката майна на тия в неделя като се върна в София ще ги избеся Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 Добре де мамичката му стара.....може ли от 2 до 4 да режеш със шлайф....да блъскаш с големия чук.. Ми който и съсед да беше да му е*а майката нещастна и след като е изкарал нощна смяна да не може да заспи от шум поне 168 часа Вчера комшията в 8:30 ч. сутринта с бормашината (около 2 часа шуми поне). Да живеят "късните" неделни утрини Не знам какво сте тръгнали да се оплаквате Живея в Студ. град. В радиус от 100 метра има 5 дискотеки и още повече барове... Кой знае какви проблеми със съня съм нямал Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 Не знам какво сте тръгнали да се оплаквате Живея в Студ. град. В радиус от 100 метра има 5 дискотеки и още повече барове... Кой знае какви проблеми със съня съм нямал Не е същото като някой да пробива с хилти съседната стена... буден трудно може да си чуеш собствените мисли какво остава да спиш... пък и малък си още, ще дойде време след като си спал 3часа да звънне телефона за нещо и после да не може да заспиш отново, остави това ами и се чувстваш бодър и готов за подвизи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 Добре бе дедо, съня наистина ли започва да се нарушава и да става все по-неспокоен и все по-лек с годините? Аз само се карам на майка ми, че се оплаква... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 Май имам язва или нещо подобно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 преобърнах се с АТВ–то и му чупих предните пласмаси , ебати тъпото Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 преобърнах се с АТВ–то и му чупих предните пласмаси , ебати тъпото Абе аз откога ти повтарям да не се качваш на неща дето имат колела, ти не ме слушаш... (Сори за АТВ-то. ) Нямам никакво време в последните дни...не знам къде ми отива времето, но реално ми трябва денонощие от поне 35-40 часа... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 а то не е много чупено само предният спойлер малко го счупих (не става за нищо) и леко изкривих радиатора , ма ше го оправим ..... преди малко карах целият бях в кал , сигурно чак в мозъка ми се е набила.... ама кефа иска жертви Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 Абе аз откога ти повтарям да не се качваш на неща дето имат колела, ти не ме слушаш... (Сори за АТВ-то. ) Нямам никакво време в последните дни...не знам къде ми отива времето, но реално ми трябва денонощие от поне 35-40 часа... Не си прав - трябват около 30-40 за да си свърши спокойно и качествено човек работата и още 10тина някъде че да си отспи човек и отделно 10тина за да разпусне нещо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts