NEO_DDT Posted February 25, 2009 Share Posted February 25, 2009 опитва се няква болест да ме тръшне....ще видим дали греяната няма да помогне И мен се опита ама я затиснах с уиски Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 25, 2009 Share Posted February 25, 2009 забелзях и болни колеги, бащата и той. Аз се чудя. Уж си се обличам не се правя на гъзе бъди от студ Омри......ама пак се хлъзнах. Радостното е, че е за пРъви път тая календарна зима Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 25, 2009 Share Posted February 25, 2009 Ванка (netroot), ако все още не вярваш, че вкъщи е Сараево: СНИМКА 1, СНИМКА 2, СНИМКА 3, СНИМКА 4... Главно действащо лице: СНИМКА 1, СНИМКА 2, СНИМКА 3, СНИМКА 4... Не можах да снимам зловещия БОШ с SDS max бургия 28-ца (нещо ТАКОВА, но малко по-стар модел)...Между другото поздрава ми за тези, които бяха решили, че ще се занимавам 3-4 часа с тази дупка с диаметър 28 см в плочата, която направихме за около час - ТУК Специални благодарности собственика на машината, без чиято помощ нямаше да се справя толкова бързо и качествено със задачата. В момента хола ми е с допълнителна функция на спалня и всекидневна: СНИМКА Общо взето все още една от най-лошите клетви си остава "Да ти влезе майстор в къщата!" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted February 25, 2009 Share Posted February 25, 2009 ........ Стана ми интересно,за какво е този отвор на това място Таванен климатик или ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 25, 2009 Share Posted February 25, 2009 Custom made островен аспиратор Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 25, 2009 Share Posted February 25, 2009 Комшии отгоре няма или нямат нищо против да им разпробиеш пода? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 25, 2009 Share Posted February 25, 2009 Комшии отгоре няма или нямат нищо против да им разпробиеш пода? Ники, как го измисли това бре! На последен етаж съм естествено, как иначе ме виждаш да инсталирам вентилация НАД плочата? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted February 25, 2009 Share Posted February 25, 2009 Супер е.И у нас беше така,обаче после като стане,няма по-голям кеф от това да седиш и да му се кефиш. бтв. К'ва е тая кола на плаката там? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted February 25, 2009 Share Posted February 25, 2009 На мен ми прилича на Инсигниа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted February 25, 2009 Share Posted February 25, 2009 На мен ми прилича на Инсигниа Щото и на мен такава ми се вижда.Ако е такава,откъде го взе? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 25, 2009 Share Posted February 25, 2009 Това е календар, армаган от Стефанов, нищо особено. Що се отнася до Инсигнията - изглежда много добре, но Опел са крали, крали, та са се посрали. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted February 25, 2009 Share Posted February 25, 2009 (edited) Това е календар, армаган от Стефанов, нищо особено. Що се отнася до Инсигнията - изглежда много добре, но Опел са крали, крали, та са се посрали. Ако не ти харесва-свирни. Edited February 25, 2009 by sek800 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 25, 2009 Share Posted February 25, 2009 Супер е.И у нас беше така,обаче после като стане,няма по-голям кеф от това да седиш и да му се кефиш.бтв. К'ва е тая кола на плаката там? егати къде я видя тази кола в това бойно поле? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted February 25, 2009 Share Posted February 25, 2009 Щом е Опел,мога да го разпозная от километри. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bulgaran Posted February 25, 2009 Share Posted February 25, 2009 Аз отново искам да се оплача от интернета ми: Доста е бърз , нали. Абе и това ми стига,стига да го има. А не като вчера да го няма цял ден.Не стига че го няма ами и телефон за повреди да няма за да се обадя . Ся ще попитате сигурно кой ми е доставчик .... Бай Килеринчо. Възползвам се от поста да му напомня че обеща още преди нова година някои неща , а сме си все още на същата гара,на същия коловоз,в същото шибано купе. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 Ся ще попитате сигурно кой ми е доставчик .... Бай Килеринчо. Възползвам се от поста да му напомня че обеща още преди нова година някои неща , а сме си все още на същата гара,на същия коловоз,в същото шибано купе. То хубаво се оплакваш ама дали нета е без пари или даваш нещо. Щото имаше една поговорка че на харизан кон........ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bulgaran Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 (edited) То хубаво се оплакваш ама дали нета е без пари или даваш нещо. Щото имаше една поговорка че на харизан кон........ Какво значи даваш нещо,ти интернета не го ли плащаш ? Та никой не дава без пари,и Весо не дава , 20 лева си отиват на месец за "това" което съм дал в предния пост и това си е. Edited February 26, 2009 by Bulgaran Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 Макя и свинска на тая болест дето ме застигна Сега ше се друсам с нурофен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 Ей, тука даже човек себе си не може да обиди, без да му треснат някое предупреждение....Лайняна история. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 Преместих се да живея до шекера и е пълно с цигани... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 Е, ти кво си очаквал, да е пълно със скандинавци ли Еми не, но поне се надявах, че като излезна на терасата няма да им чувам майнетата от другата страна на релсите... Ама ей го на съдба кво да го правиш... да те прати при тва дето най-мразиш..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 Начи мен ще ме прати зет в Тракия( най-кофти комб. ).Ако за Шикера ставаше въпрос просто щях да се метна от Герджика.Нямам нищо против тракийци( да се подчертае дебело да не ми набият канчето ), просто не ме радва квартала.То и централен не ме радва( с мн. малки изкл. ), и Кършияка...ама съм си лигльо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 (edited) и Кършияка... Я шшт! да не съм чула дума против Кършияка! Аз като бивша тракийка и настояща кършияклийка мога да кажа, че и двата квартала си имат хубави и лоши страни, но Кършияка ме печели с близостта си до центъра. 15 мин. пеш до центъра са нещо различно от 15 мин. с автобус в утопичните времена. И по темата... прецакаха ни се колоните и сега изкарваме звук през Clavinova - та.... леехлееееее.... колко неща чух за сефте... бааах тва качество...въобще не подозирах. Edited February 26, 2009 by snejko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 Дам...качествения звук е голяма благинка...НО за Кършияка...и к'во?Няма проблем на теб да ти харесва на мене не. Нали?! Искам да се оплача, че имам нужда от един масаж на врата( ужасно схващане ), един ацефеин и един малък Джеймисън.Компанията в случая минава за екстра. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 (edited) И аз на това му се кефя на кършияка! Никога не е проблем да се прибера пеша от центъра... snejko, да не направите някоя беля с Clavinova-та с това ползване не по предназначение, че ще ти я кнфискувам! Edited February 26, 2009 by sandman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts