djadomraz Posted February 20, 2009 Share Posted February 20, 2009 Днес бях грубо изпикан от съфорумец! Споделял ли съм че сестра ми имаше навика да ме дразни така като каже нещо ама до половината и после "ааа няма значение"... дай поне инфо донякъде какво е станало, така "днес имах проблем" освен да дразни любопитни хора като мен (а май и Пламен) друга файда няма Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 20, 2009 Share Posted February 20, 2009 Имам да чета и конспектирам към 200 страници, повечето от които са писани за и от Имануел Кант Няма такава гадост. Който ми разбра поста, да помаха с лявото ухо... Любимия ми предмет беше филобулшитс. Така се приспивах с тях...ама и си писах сам оценки. Жорката знае....може би Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted February 20, 2009 Share Posted February 20, 2009 az sum, vinoven sum. Podnasqm iskrenite si izvineniq! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 20, 2009 Share Posted February 20, 2009 az sum, vinoven sum. Podnasqm iskrenite si izvineniq! ти па без бой си каза Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted February 20, 2009 Share Posted February 20, 2009 (edited) Пукнах си мазол , пръснах си автършейв в окото , поразях се два пъти докато се бръснах ... бахти Господ ме наказва за тва че съм некадърен дрифтър май ... Edited February 20, 2009 by pazu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 20, 2009 Share Posted February 20, 2009 Пукнах си мазол , пръснах си автършейв в окото , поразях се два пъти докато се бръснах ... бахти Лягай си докато е време че да не стане по-голяма беля Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 20, 2009 Share Posted February 20, 2009 Е, ти пък. Аз искам да се оплача, че ми е скучно.Едно такова ми е...усещам, че си пилея времето.Прави ми се нещо интересно, изграждащо и допринасящо към опита ми... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted February 20, 2009 Share Posted February 20, 2009 (edited) Намери си хоби или стани студент. Аз пък току що разбрах, че съм достигнал крайната точка на омазването на уиндоуса ми. Успях да му разкажа играта само за година и половина, при положение, че преди да си взема новия компютър, не ми се е налагало да преинсталирам поне 4. Сега вече само се надлъгваме взаимно и нищо сериозно не мога да свърша. Edit: Пак го излъгах. Инквизицията се отлага. Edited February 20, 2009 by break Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 20, 2009 Share Posted February 20, 2009 Е па я съм студент Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted February 20, 2009 Share Posted February 20, 2009 (edited) Значи си запиши допълнителен профил. Много свободно време имаш нещо. Аз като бях, не ми оставаше кой знае колко. Edited February 20, 2009 by break Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted February 21, 2009 Share Posted February 21, 2009 последните 5-6 дни всичко върви главоломно надолу... във всеки един аспект от живота ми... работа, училище, приятели, здраве... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted February 21, 2009 Share Posted February 21, 2009 сигурно скоро имаш рожден ден... ма това са тъпотии... дупки, сатурни, шитни... като ми тръгне надолу, спирам, оглеждам се, претеглям всичко и обикновено откривам, че нещо пропускам, че сам съм се засилил в грешната посока и е достатъчно просто да кривна в страни, за да се оправя и тръгна нагоре. Въпроса е наистина да се спреш и да се огледаш, а не да продължаваш да копаш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 21, 2009 Share Posted February 21, 2009 Пукнах си мазол , пръснах си автършейв в окото , поразях се два пъти докато се бръснах ... бахти Господ ме наказва за тва че съм некадърен дрифтър май ... Добре де..С мотика ли се бръснеш. Аз до сега съм си пускал кръвица 2 пъти. Ама я внимавам баце, щото на тоя свят съм се влюбил първо в себе си и не сакам да се нараня Тва с автършева е крива хава. Аз успях да си пръсна лак за коса Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
waren Posted February 21, 2009 Share Posted February 21, 2009 Тая сутрин пък...още като спях си мацнах в очото и много пареше и преди малко мн яко си дръннах кофатга в 1 отворен шкаф Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted February 21, 2009 Share Posted February 21, 2009 Баси, 4 часа се бъхтах на един покер турнир(трябваше да уча правилата в движение, защото си мислех че е Тексас, а се оказа някакъв друг вид), спечелих го, а на края се оказа, че нищо не съм спечелил - тоя турнир бил само за точки... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted February 21, 2009 Share Posted February 21, 2009 (edited) Пукнах си мазол , пръснах си автършейв в окото , поразях се два пъти докато се бръснах ... бахти Господ ме наказва за тва че съм некадърен дрифтър май ... Баце как си пръсна автършейв?Твоя да не е под формата на спрей дагоеба .И наче и аз до ся не съм се порязвал докато се бръсна...хем са праскам пет за четири Edit:gado ... имам 2 коментара 1-ачхахахаххжахахжахахахха :lol: :lol: 2-мда рядка ми е още...нали съм млад и зелен Edited February 21, 2009 by xXx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 21, 2009 Share Posted February 21, 2009 Баце как си пръсна автършейв?Твоя да не е под формата на спрей дагоеба .И наче и аз до ся не съм се порязвал докато се бръсна...хем са праскам пет за четири Ами ако брадицата ти е като на сиромах Лазар нивата.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted February 22, 2009 Share Posted February 22, 2009 (edited) Баси смотаната работа, майна! 100(oт 8000) човека преди края на покер турнира(първите 64-ма печелят билет за турнир с 2500$ награден фонд). Имах 53000$(виртуални пари естествено ). На Стъд с първите 6 карти правя фул - 3 аса с 2 дами. Оставаме 2-ма човека. През цялото време го подузирам за флош. Влизам All in. И той с последната карта ми вади каре десятки... Edited February 22, 2009 by sandman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 22, 2009 Share Posted February 22, 2009 Баси смотаната работа, майна! 100(oт 8000) човека преди края на покер турнира(първите 64-ма печелят билет за турнир с 2500$ награден фонд). Имах 53000$(виртуални пари естествено ). На Стъд с първите 6 карти правя фул - 3 аса с 2 дами. Оставаме 2-ма човека. През цялото време го подузирам за флош. Влизам All in. И той с последната карта ми вади каре десятки... => добре, че са били виртуални. Нали така Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 22, 2009 Share Posted February 22, 2009 За турнирите са виртуални, но входната такса и печалбата предполагам са реални. Трябва пак да си кача pokerstars... да ги профукам и ония $4, дето ми останаха Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
waren Posted February 22, 2009 Share Posted February 22, 2009 (edited) Тряя давам пари за малък блутууут dongle баси тряя спра да гледам кво праат хора с АА1 шитбуците си Edited February 22, 2009 by waren Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted February 22, 2009 Share Posted February 22, 2009 За турнирите са виртуални, но входната такса и печалбата предполагам са реални. Трябва пак да си кача pokerstars... да ги профукам и ония $4, дето ми останаха И аз съм със покерстарс. Входна такса няма. Поне за този турнир, в който аз участвах. Печалбата е: първите 64-ма печелят билет за безплатен вход в турнир с истински печалби. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 22, 2009 Share Posted February 22, 2009 А защо просто не напишете FreeMoney и не спечелите по 10 долара? И ако направите 1500 точки за 1 месец, печелите още 25 долара... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 22, 2009 Share Posted February 22, 2009 (edited) А защо просто не напишете FreeMoney и не спечелите по 10 долара? И ако направите 1500 точки за 1 месец, печелите още 25 долара... Пък ако заеб*т тия глупости и свършат някаква свястна работа могат и по $250 или 2500 да спечелят ама това е отделна тема Edited February 22, 2009 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted February 22, 2009 Share Posted February 22, 2009 И ти си прав! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts