gal4enceto Posted January 20, 2009 Share Posted January 20, 2009 (edited) Така се шибнах с брадвата, докато цепих дърва за парното, че... Боли... Жоре, т.е. pazu, аз съм в Хисар, Jozo е в Пловдив, така че нямаше как да ми помогне. От 5 години паля парното сама, и много "обичам", когато няма нацепени дърва и губя по 30 мин. за подобни неща, вместо да прочета поредната скучна лекция на проф. Радев. Edited January 20, 2009 by gal4enceto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted January 20, 2009 Share Posted January 20, 2009 Срамота ... А Жоро , де беше ? Класната е педераст ... разбрахме се че ще ме изпита в четвъртък , днеска се изпедерасти и ме вдигна .. и съответно 2ка с молив ... ебахти , баш на края на срока всичките почнаха да правят мизерии .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 20, 2009 Share Posted January 20, 2009 Срамота ... А Жоро , де беше ? Класната е педераст ... разбрахме се че ще ме изпита в четвъртък , днеска се изпедерасти и ме вдигна .. и съответно 2ка с молив ... ебахти , баш на края на срока всичките почнаха да правят мизерии .. Тя е п***ст но пък ти вместо да си учиш как си требе се оплакваш по форумите и киснеш по нощите пред компютъра. Усещаш ли че когато и да те ошамари човек все ще ти е късно? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted January 20, 2009 Share Posted January 20, 2009 Я вижте какво получих по мейла: ЦЪК Вече се чудя - да вярвам ли, да не вярвам ли...подписах се, естествено! Ама, за Бога! Къде спят тия горе, бре? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted January 20, 2009 Share Posted January 20, 2009 Искам да се оплача от евтиния популизъм на такъв тип петиции. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 21, 2009 Share Posted January 21, 2009 Срамота ... А Жоро , де беше ? Класната е педераст ... разбрахме се че ще ме изпита в четвъртък , днеска се изпедерасти и ме вдигна .. и съответно 2ка с молив ... ебахти , баш на края на срока всичките почнаха да правят мизерии .. Вече на договорки ли изпитват Мен са ме вдигали 2 пъти когато не трябваше. Единия път си изкархме 3-ки на тема Студената война, че много смях падна, а втория път незнайно каква сила ме спаси и ми писа 5-ца. И двата пъти по история Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted January 21, 2009 Author Share Posted January 21, 2009 (edited) Десния стоп не свети сега трябва да хода да го лекувам , а как ме мързи . Edited January 21, 2009 by UzITo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted January 24, 2009 Share Posted January 24, 2009 (edited) За половин час изгоряха 3 крушки вкъщи Edited January 24, 2009 by NEO_DDT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 24, 2009 Share Posted January 24, 2009 За половин час изгоряха 3 крушки вкъщи А днес на мен - пак 3 бр. + 1 бушон, но в колата (окъсих едни неща)....обаче тъй като имам крушки в излишък, не се впечатлих много....а ако искаш и на теб мога да ти дам 3 крушки, че да не се хабиш да купуваш...и 220 волтови имам в излишък. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 25, 2009 Share Posted January 25, 2009 За половин час изгоряха 3 крушки вкъщи на баща ми му гръмна една докато я завиваше. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted January 25, 2009 Share Posted January 25, 2009 на баща ми му гръмна една докато я завиваше. И на мен са ми гърмяли, аз затова докато ги завивам гледам на другата страна... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 25, 2009 Share Posted January 25, 2009 И на мен са ми гърмяли, аз затова докато ги завивам гледам на другата страна... Чакай де - не ги ли завиваш при изключен ток? Когато не са под напрежение няма логика да гръмне - все едно докато си стои в шкафа и да бомбира - тва не са буркани с кренвирши Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted January 25, 2009 Share Posted January 25, 2009 Чакай де - не ги ли завиваш при изключен ток? Когато не са под напрежение няма логика да гръмне - все едно докато си стои в шкафа и да бомбира - тва не са буркани с кренвирши По принцип го изкючвам, ама на някои копчета не им помня кое е изкючено и кое вкючено Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted January 25, 2009 Share Posted January 25, 2009 шиб*но болен съм и изпускам шиб*но важни лекции и упражнения... а имам 10 изпита, които са кой от кой по-розов и по-весел, да взема да се оправям вече, че незнам как ще я карам така... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 25, 2009 Share Posted January 25, 2009 По принцип го изкючвам, ама на някои копчета не им помня кое е изкючено и кое вкючено А ето затова у нас всички копчета съм ги направил - натискаш надолу (един вид като го пернеш) и се светва. Освен тези с потенциометрите - там вече е ясно в каква посока се върти, а и като стигнеш до момента с изключването и цъка та няма как да се объркаш Колко го говорих на всевъзможни майстори и т.н. и ме гледаха тъпо накрая сам си ги оправих от-до. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted January 26, 2009 Share Posted January 26, 2009 А ето затова у нас всички копчета съм ги направил - натискаш надолу (един вид като го пернеш) и се светва. Аз пък държах особено много като щракна нагоре да се светват, когато си слагахме ключовете с апартамента. Много го мразя това да се пускат с натискане надолу. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 Прецакан ден. Мразя проф. Любомир Христов. Изпитът мина смотано, имам 4 "Обективното" оценяване във ПУ е химера... За желаещите да кандидатстват в ПУ, когато и да е : не губете 4 години там, не си заслужава, ученето не е много, но супер много затъпяваш, никакво развитие... Ужас... Legop4o да ме цитира, дори е препоръчително!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyber4o Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 След 4 дни имам изпит по Гражданско право и доста съм се "спекъл", а дори и да се опитвам да уча, по много време на ден, не се получава тъй като започвам да полудявам. Направо не знам какво ще става с тоя изпит и искрено се надявам да успея да си го взема. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted January 28, 2009 Share Posted January 28, 2009 Успях да си блокирам пощата в gmail . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 28, 2009 Share Posted January 28, 2009 Хи-хи-хи...горе си имам колега Вече са 3 дни И да ти кажа имайки предвид какво спомена Шопов, че се взима с 80% от материала за 3 :) трудно ще е. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyber4o Posted January 28, 2009 Share Posted January 28, 2009 Хи-хи-хи...горе си имам колега Вече са 3 дни И да ти кажа имайки предвид какво спомена Шопов, че се взима с 80% от материала за 3 :) трудно ще е. явно трудно ще е и ще гледаме да не сядаме при Шопов явно вие май сте първи, не знам от коя група си точно ... ще чакам с нетърпение да видя как ще мине първия тур , за да си приготвя психически от началото за як гърч ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 28, 2009 Share Posted January 28, 2009 Еми аз съм от 4-та група...при нас в 8:30 сутринта ще има доста майтапи според мен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyber4o Posted January 28, 2009 Share Posted January 28, 2009 Значи сме заедно Ще видим дали да се смеем или да плачем ще е ситуацията Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted January 28, 2009 Share Posted January 28, 2009 вентилатора на лаптопа ми е станал много шумен... почти като на настолния комп е... едва го изтрайвам... дали влиза в гаранцията такова нещо сигурно просто е замърсен, знам ли... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 28, 2009 Share Posted January 28, 2009 Днеска яко скука във форума. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts