djadomraz Posted December 5, 2008 Share Posted December 5, 2008 Карантията е много вкусно, но не и полезно нещо. За съжаление на мен ми забраниха да ям каквато и да е преди десетилетие и си позволявам доста рядко подобни деликатесчета. На мен пък никога не са ми били вкусни тез работи - нито дробчета, нито сърца нито други такива... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 5, 2008 Share Posted December 5, 2008 След като темата се отплесна в здравословно и нездравословно ми е любопитно едно. Искам само да вметна, че не държа да се заяждам с когото и да е било, нито се опитвам да го правя. Та... по темата със здравословното, ти ако искаш се тъпчи с хипер-витаминозна храна, приемай витамини и други подобни вещества ако щеш и венозно - заседналия и нездравословен начин на живот и малкото свеж въздух не прощават. Не се опитвам да изтъкна себе си, като велосипедист, нито пък да твърдя "In veho veritas", тоест че истината е в колелото*, но малко чист въздух и разходки не са убили никого. Поне веднъж седмично... _________________________ * Относно колелото - не съм се качвал от контузията ми (средата на Октомври) и няма и да се кача поне до Май-Юни месец и вече съм с 6-7 кила напред, със спаднал жизнен тонус и ще започвам сутрешни кросчета в Лаута... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted December 8, 2008 Share Posted December 8, 2008 Олеле, около мен само пияни и луди.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 8, 2008 Share Posted December 8, 2008 (edited) При мен довечера( ако сме без мадамите ) ще е сходно положението, пияни до сутринта, пушейки пурички и говорейки си по мъжки Едит: И да сме с тях, пак ще стане така по някое време, просто ще е по-късно Edited December 8, 2008 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 8, 2008 Share Posted December 8, 2008 Олеле, около мен само пияни и луди.... Къде ги тея бе! -------------------------------------- Алеле що глупости изчетох назад... Обичайните заподозрени... :ph34r: -------------------------------------- Колата ми е на първа смяна на агренаж и ролки... Сутрнта усетих, че в това влизат и всички филтри... И подминах 1300 лева... Преди 20-на минути ми се обадиха за тампони на носачи, както и за едни прахобрани на амортисьорите отзад - всяка смяна по над сто лева. В момента ме е страх да не звънне телефона Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted December 8, 2008 Share Posted December 8, 2008 Къде ги тея бе! -------------------------------------- Алеле що глупости изчетох назад... Обичайните заподозрени... :ph34r: -------------------------------------- Колата ми е на първа смяна на агренаж и ролки... Сутрнта усетих, че в това влизат и всички филтри... И подминах 1300 лева... Преди 20-на минути ми се обадиха за тампони на носачи, както и за едни прахобрани на амортисьорите отзад - всяка смяна по над сто лева. В момента ме е страх да не звънне телефона С пияните се научих да се оправям, но с лудите....идват ми вповечко ... Хем офиса ми в момента е скрит зад един голям камион и пак сякаш ме дебнат кога ще вляза... --------------------------------------- Чак сега ли? --------------------------------------- А дали ще стане за утре? Ако не, да запишем час направо и за мойта после.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 8, 2008 Share Posted December 8, 2008 (edited) Къде ги тея бе! Навсякъде около нас. Няма нормални! Има само такива които още не са били при психиатър и си мислят че са добре А дали ще стане за утре? Ако не, да запишем час направо и за мойта после.... Абе за вас разни програмки като ICQ или Skype няма ли? В краен случай електронна поща или SMS? Edited December 8, 2008 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 8, 2008 Share Posted December 8, 2008 Колата ми е на първа смяна на агренаж и ролки... Сутрнта усетих, че в това влизат и всички филтри... И подминах 1300 лева... Преди 20-на минути ми се обадиха за тампони на носачи, както и за едни прахобрани на амортисьорите отзад - всяка смяна по над сто лева. В момента ме е страх да не звънне телефона Мислех, че караш.... Шкода Случи се ! Най - накрая се треснах с кола (по лично моя си вина) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted December 8, 2008 Share Posted December 8, 2008 Мислех, че караш.... Шкода Не кара танкче DTi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted December 9, 2008 Share Posted December 9, 2008 Нямах нет повече от седмица. Чак тази вечер дойде, направо ми бе лохо тези дни без нет. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 Тва жените... : Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 Тва жените... :Нали?Добре, че се занимаваш с момиченца, а не с жени, че до сега да са ти разкатали фамилията. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 Ще ти се връща за тоя мохабет, вярвай ми. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 Ще ти се връща за тоя мохабет, вярвай ми. Много си е верен мохабеда - те с течение на времето се отракват така че да могат по-качествено да ти лазят по нервите - вервай ми. И няма какво да се връща - те сами достатъчно добре се справят. Номера е да не ти пука само че такъв темерут на света още не се е родил Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 Номера е да не ти пука само че такъв темерут на света още не се е родил опитите да се създаде обаче продължават. С тренировки може да се постигне някаква степен на непукизъм, ама за 100% за сега такъв дебил не съм срещал още. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 (edited) Номера е да не ти пука само че такъв темерут на света още не се е родил Приятно ми е, Пешо.ама за 100% за сега такъв дебил не съм срещал още.cи :] Edited December 10, 2008 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 Приятно ми е, Пешо.cи :] Аааа само така си мислиш. Явно не си срещнал достатъчно амбицирана (да те изнерви) жена. Повярвай ми ако търсиш ще намериш. Както жена ме е изнервяла нищо и никой друг не е успявал. Като карам се нервя на тъпотии но да те изкара от кожата ти и да искаш или да изтрепеш всичко живо или себе си - само една жена го може. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 Аааа само така си мислиш. Явно не си срещнал достатъчно амбицирана (да те изнерви) жена. Повярвай ми ако търсиш ще намериш. Както жена ме е изнервяла нищо и никой друг не е успявал. Като карам се нервя на тъпотии но да те изкара от кожата ти и да искаш или да изтрепеш всичко живо или себе си - само една жена го може. Ооо напълно съм съгласен...а има такива,които до такава степен са овладяли този skill че го правят с такова минимално усилие...едно две изречения и може да откачиш.И аз както съм кибритлия и лесно се ядосвам-пфф що нерви съм изтрошил...чак ме е яд Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d9thc Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 И аз както съм кибритлия и лесно се ядосвам-пфф що нерви съм изтрошил...чак ме е яд Няма смисъл, човек. Като поотмине бурята... и теглиш чертата... се оказва че просто си изгубил част от времето си в неприятни усещания, вместо в положителни Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted December 10, 2008 Author Share Posted December 10, 2008 Преди ми беше по-лесно , като не ми беше приятен даден индивид просто го отбягвах без да имам контакт с него . Сега обаче Колектива около мен е такъф , че няма къде да бягам и неска успяха да ме ядосат за 2-ри път за има няма 1 седмица и вместо да си троша нервите избрах по-лесното замълчах и не контактувах с тях . Понякога един глупав коментар може да ме изкара извън релси и като се сетя от кога не съм избухвал скоро сигурно ще наближи . Но това , че една жена с 1-2 изречения може да те изкара извън кожата е вярно ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 ех, няма го овърмана, та да драсне тук дума или две и ясно да му се прочете подписа: "he who angers you, controls you" що им се давате/връзвате толко лесно? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 Няма смисъл, човек. Като поотмине бурята... и теглиш масура... се оказва че просто си изгубил част от времето си в неприятни усещания, вместо в положителни Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 ех, няма го овърмана, та да драсне тук дума или две и ясно да му се прочете подписа:"he who angers you, controls you" що им се давате/връзвате толко лесно? Абе не е баш така. Колкото и да се контролираш и да се опитваш да си спокоен то всичко си има граници... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 Тва банско големи кожодери ве, за 3 дена изпуках колкото за 6 на слънчев бряг... И остави тва ми много селяния... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d9thc Posted December 10, 2008 Share Posted December 10, 2008 кой както може. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts