Curunir Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 WINNER! Не се коси, ще сменят. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 Ужас, току що се инсталира последния Winning 11 вкъщи. Добре дошли самотни дни и нощи... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d9thc Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 (edited) Ужас, току що се инсталира последния Winning 11 вкъщи. Добре дошли самотни дни и нощи... В този ред на мисли: http://www.google.com/trends?q=boobs%2C+world+of+warcraft Като не ни пускате и цифрите ще говорят... Edited November 6, 2008 by d9thc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 Имам чувството, че в главата си имам невидим брояч, който отмерва всички постове на afx, които не са свързани по някакъв начин с жени. И имам чувството, че броячът още е занулен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 7, 2008 Share Posted November 7, 2008 (edited) Edited November 7, 2008 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted November 7, 2008 Share Posted November 7, 2008 Имам чувството, че в главата си имам невидим брояч, който отмерва всички постове на afx, които не са свързани по някакъв начин с жени. И имам чувството, че броячът още е занулен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted November 7, 2008 Share Posted November 7, 2008 Имам чувството, че в главата си имам невидим брояч, който отмерва всички постове на afx, които не са свързани по някакъв начин с жени. И имам чувството, че броячът още е занулен дигни си пръста от ресета. онтопик: в края на работната седмица ще предявавам скъп чаркалак(монитора от по-горе) за подмяна. щеше ми се да мога да изчакам до следобед, но няма как да стане. ето и на мен се падна веднъж да се разходя по нечии нерви в деня на майстора. чакам с нетърпение да почнат с обичайните измъквания и изхлузвания от гаранцията, но всичко ми е написано както си му е реда. може би ще има разревани рецепционистки, почервенели сервизни техници, шефове с угасени телефони, охрана седяща в небрано лозе, други клиенти блееещи кат тръби и чудещи се дали да не избягат с писъци, и тогава вече ще започна наистина сериозно да се разправям...... или пък ще минем мирно, тихо и учтиво. винаги им оставям възможност да си изберат. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d9thc Posted November 7, 2008 Share Posted November 7, 2008 Имам чувството, че в главата си имам невидим брояч, който отмерва всички постове на afx, които не са свързани по някакъв начин с жени. И имам чувството, че броячът още е занулен Е нали форума се казва "Тя и Той". Какво очакваш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 7, 2008 Share Posted November 7, 2008 дигни си пръста от ресета.онтопик: в края на работната седмица ще предявавам скъп чаркалак(монитора от по-горе) за подмяна. щеше ми се да мога да изчакам до следобед, но няма как да стане. ето и на мен се падна веднъж да се разходя по нечии нерви в деня на майстора. чакам с нетърпение да почнат с обичайните измъквания и изхлузвания от гаранцията, но всичко ми е написано както си му е реда. може би ще има разревани рецепционистки, почервенели сервизни техници, шефове с угасени телефони, охрана седяща в небрано лозе, други клиенти блееещи кат тръби и чудещи се дали да не избягат с писъци, и тогава вече ще започна наистина сериозно да се разправям...... или пък ще минем мирно, тихо и учтиво. винаги им оставям възможност да си изберат. Има ли как да направиш запис? Дори сам звук да е пак ще е интересно . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 7, 2008 Share Posted November 7, 2008 Усмивката ми ПАК е крива за целия свят! Почнах да намразвам Петъците... А преди ги обичах! Докато не ми я изтриха от физиономията, не спряха!!! Но аз няма да се предам. На пук на всички ще продължа да се усмихвам и да си пея! Те просто не знаят в какво са се забъркали. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 8, 2008 Share Posted November 8, 2008 Имам чувството, че в главата си имам невидим брояч, който отмерва всички постове на afx, които не са свързани по някакъв начин с жени. И имам чувството, че броячът още е занулен Как бе човече, ела в темата за изборите да видиш какво количество изписахме и 2мата и изобщо никъде не се споменават жени. Усмивката ми ПАК е крива за целия свят! Почнах да намразвам Петъците... А преди ги обичах! Докато не ми я изтриха от физиономията, не спряха!!! Но аз няма да се предам. На пук на всички ще продължа да се усмихвам и да си пея! Те просто не знаят в какво са се забъркали. Ааа малко по малко ще се стигнеш и ти до извода че човек трябва да е пълен темерут и да не му пука от нищо (не ми се удава д***а, поне не много често но се старая в това отношение) и още по-малко да взима чуждите неволи присърце защото за една част от тях са си виновни самите те, но мрънкат на всички останали в самозаблудата си. Така де, 1 път се живее и живота си е твой, тъй че гледай си кефа и си свиркай! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 8, 2008 Share Posted November 8, 2008 Сам в гората с две жени Че и в една палатка...Усещам кой пак ще трябва да пали огън, да мъкне дърва, да готви, да пие...А за носенето на трите(!!!) раници.... От кога стана модно сред жените да се шматкат по горите? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted November 8, 2008 Share Posted November 8, 2008 Сам в гората с две жени Че и в една палатка...Усещам кой пак ще трябва да пали огън, да мъкне дърва, да готви, да пие...А за носенето на трите(!!!) раници.... От кога стана модно сред жените да се шматкат по горите? Дано поне са пекани, че да можеш да си пърдиш и да се оригваш на спокойствие Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 8, 2008 Share Posted November 8, 2008 (edited) Дано поне са пекани, че да можеш да си пърдиш и да се оригваш на спокойствие Офф/ Ми то аз досега не съм виждал жена дето да не те поглежда погнусено след като си освободил напрежението.... NEO_DDT@ Късметлия си ти.... , поне отчасти Edited November 8, 2008 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted November 8, 2008 Share Posted November 8, 2008 Офф/ Ми то аз досега не съм виждал жена дето да не те поглежда погнусено след като си освободил напрежението.... За пърденето не, ама за уригването съм намирал доста на който не им пречи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 8, 2008 Share Posted November 8, 2008 За пърденето не, ама за уригването съм намирал доста на който не им пречи То не е за хвалене но с жена ми поне на тази тема нямаме никакви разногласия - лошо нещо в хубав човек не стои! Само дето нейните са по-коварни ако мога така да се изразя Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted November 8, 2008 Share Posted November 8, 2008 (edited) То не е за хвалене но с жена ми поне на тази тема нямаме никакви разногласия - лошо нещо в хубав човек не стои! Само дето нейните са по-коварни ако мога така да се изразя Мдам, и Салвадор Дали е на това мнение относно женските фъсни Edited November 8, 2008 by snejko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted November 8, 2008 Share Posted November 8, 2008 Ооофф стана много студено вече и не можем да си кибичим на пейката пред блока...а така бяхме свикнали цяло лято да си бичим до 2 часа през ноща и да чоплим семки Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 8, 2008 Share Posted November 8, 2008 Мдам, и Салвадор Дали е на това мнение относно женските фъсни Еййй това е то откровена жена, не да се прави че такива неща не върши! Евала! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted November 9, 2008 Share Posted November 9, 2008 баси тъпия изпит... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted November 9, 2008 Share Posted November 9, 2008 От 2 месеца съм с един и същи сиг и баш днеска някой реши да ми го махне. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 9, 2008 Share Posted November 9, 2008 През цялата събота се борих с някаква брутална вирусна история, която не ми позволи 14 часа да мръдна. Гадене, стомашни проблеми... Кошмар. И туй след като веднъж минах по тая пътека в понеделник... Чак днес успях да се изправя и да се почувствам жив... На село обаче и болен да лежиш пак е по-добре Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 9, 2008 Share Posted November 9, 2008 На село обаче и болен да лежиш пак е по-добре Със какво те лекуваха? Греяна ракия? Винаги съм си мечтал да имам къща в някое село... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 10, 2008 Share Posted November 10, 2008 То не се лекува - просто го изтърпяваш - убедих се. Такива чудеса от години не са ми се случвали. Отделно че вече има толкова мутирали вируси, че човек не знае как и къде ще го прасне. Мен ме кара стомашно-чревно, като дори и на йота да мръдна ми се повдига. Другото се търпи - не се развива нито хремата, нито кашлицата - просто все едно Шай Гулуд минава през тебе отгоре до долу Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted November 10, 2008 Share Posted November 10, 2008 Има ли как да направиш запис? Дори сам звук да е пак ще е интересно . избраха си лесния път и отговориха с вежлива усмивка на моята и приеха всичко без забележки, отбивки, занимавки и разправии. изобщо не ми дадоха повод да им обърна усмивките. гадове. остават за края на тази седмица. за сметка на това следобед спаружена лелка, мислеща се за център на вселената и контролен орган на вселенските закони, се оказа в позиция да избира дали е некадърна, мързелива и нискообразована или просто проявява лично отношение. не можа да си избере. понеже тия работи не са ми много за хвалене, си ги пускам тука. тъпо е да се налага да се държиш така с хората за да получиш търсения резултат. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts