chistacha Posted October 16, 2008 Share Posted October 16, 2008 Като погледнах днеска дневника и се оказа че 12ти клас го започнах по абитюрентски БЕЛ - 4 Математика -3 Английски - 2 География - 2 А къв ше го ям на матурата никва идея . От 3 години насам съм отказал ученето ... Ами ако караш така, най-вероятно ще го ядеш "мек" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted October 16, 2008 Share Posted October 16, 2008 И аз почнах годината малко с фалстарт и са бях попритеснил ама лека полека закрепвам положението със шестици Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 17, 2008 Share Posted October 17, 2008 Края на живота ми отново дойде. Здравей мое робство от утре! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted October 17, 2008 Share Posted October 17, 2008 Края на живота ми отново дойде.Здравей мое робство от утре! Йееее, Психара се женииии ^^!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 18, 2008 Share Posted October 18, 2008 Предстои ми да измина ~7000 километра в рамките на 3 дена . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted October 23, 2008 Share Posted October 23, 2008 Мишката, която си купих, е крива и се клати... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 25, 2008 Share Posted October 25, 2008 При лошо стечение на обстоятелствата се очертава да остана 3 месеца без автомобил. Не, че е болка за умиране. Винаги съм обичал зимата, не ме е страх от студа, по принцип съм си пешеходец, НО това значи да си търся жена с кола или жена от квартала. Което не е FUN. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 25, 2008 Share Posted October 25, 2008 При лошо стечение на обстоятелствата се очертава да остана 3 месеца без автомобил. Не, че е болка за умиране. Винаги съм обичал зимата, не ме е страх от студа, по принцип съм си пешеходец, НО това значи да си търся жена с кола или жена от квартала. Което не е FUN. Вариант 3 - жена с пари - да се шматкате с таксита? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 25, 2008 Share Posted October 25, 2008 Аз винаги си търся жени с пари... Просто такси isn't fun! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted October 25, 2008 Share Posted October 25, 2008 Не ми се мисли зимата какво ще правя без гараж. И без това сега колата пали трудно сутрин, представям си при минусови температури. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 25, 2008 Share Posted October 25, 2008 Имам да пера 30 кила екипировка....Ако си мислите, че е лесно, пробвайте да изперете на ръка 50м въже, като следвате инструкциите...Щот не може да го бухнеш в пералнята... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 25, 2008 Share Posted October 25, 2008 Не ми се мисли зимата какво ще правя без гараж. И без това сега колата пали трудно сутрин, представям си при минусови температури. Нов акумулатор? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted October 25, 2008 Share Posted October 25, 2008 nova kola ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 25, 2008 Share Posted October 25, 2008 За къде по - нова от тая А класа. Тя е по - нова от твойта 6ца. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted October 25, 2008 Share Posted October 25, 2008 А класата си остана в Пловдив Аз се мъча с Ланчията. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 25, 2008 Share Posted October 25, 2008 Нова кола? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted October 25, 2008 Share Posted October 25, 2008 че то А класата кола ли е ? аз чух че на лаута щели да подменят картингите с такива Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 27, 2008 Share Posted October 27, 2008 че то А класата кола ли е ? аз чух че на лаута щели да подменят картингите с такива височки са и лесно се обръщат Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 27, 2008 Share Posted October 27, 2008 Смахнатия ми съквартирант току-що ми опърли половината бедро на левия крак с дезодорант и запалка/по хавлия се подмотвам, щот бях в банята/.Вкъщи ще се развихри огнено шоу.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted October 27, 2008 Share Posted October 27, 2008 (edited) Дистанционното на климатика ми се оказа дефектно.За 1 седмица и се скапа... Edited October 27, 2008 by jozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted October 27, 2008 Share Posted October 27, 2008 Дистанционното на климатика ми се оказа дефектно.За 1 седмица и се скапа... Само бой за техниците на климитици, бой, бой, секс и сръбска музика. Ся отиваш и им го блъскаш по главата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted October 27, 2008 Share Posted October 27, 2008 Само бой за техниците на климитици, бой, бой, секс и сръбска музика. Ся отиваш и им го блъскаш по главата Че какво е виновен техника Единствената глава, вкоято трябва да бъде блъскано дистанционното е неговата, никой не го е карал на сила да купува боклуци. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted October 28, 2008 Share Posted October 28, 2008 Че какво е виновен техника Единствената глава, вкоято трябва да бъде блъскано дистанционното е неговата, никой не го е карал на сила да купува боклуци. Техниците когато и да ги набиеш, все им е късно Някой може ли да ми даде гаранция, че някоя стока кято си я купя, няма да се развали, при условие, че вече всичко се прозвежда за количество, а не за качество Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 28, 2008 Share Posted October 28, 2008 (edited) Техниците когато и да ги набиеш, все им е късно Аааа. Недей така. Аз от моите останах много доволен. Много добре си свършиха работата, работеха бързо и много чисто. Edited October 28, 2008 by mIRCata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted October 28, 2008 Share Posted October 28, 2008 (edited) Само бой за техниците на климитици, бой, бой, секс и сръбска музика. Ся отиваш и им го блъскаш по главата Това и направих.Занесах си го в магазина сега казаха че ще ми се обадят да ми кажат какво ще се прави. Че какво е виновен техника Единствената глава, вкоято трябва да бъде блъскано дистанционното е неговата, никой не го е карал на сила да купува боклуци. Хехехехехе.Климатикът е Осака и според мен хич не са боклуци.Разбирам да беше Нео,Якин,Дайкин и незнам още кви китайски и турски боклуци да го кажеш. Някой може ли да ми даде гаранция, че някоя стока кято си я купя, няма да се развали, при условие, че вече всичко се прозвежда за количество, а не за качество Има нещо вярно.Дистанционото си работеше перфектно.Реших да си пусна климатика в това хладно време и гледам не бачка.Сменям батерии почнаха да греят.Някав фабричен дефект е. Edited October 28, 2008 by jozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts