err0r^ Posted September 10, 2008 Share Posted September 10, 2008 (edited) Къде следваш - малка ми се вижда тази семестриална такса.Мойта е 125,в другите уни-та също около тази цирфа се въртят... В ПУ-то съм. За различните специалности са различни такси (мойта е по-глупава за това по-малка такса сигурно). Ся си погледнах бележката от миналата година като си плащах семестъра, не е 106 , а е 107 лв , защото има 1 лв за банката Edited September 10, 2008 by err0r^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted September 10, 2008 Share Posted September 10, 2008 Всичко е мощно в дивия... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 14, 2008 Share Posted September 14, 2008 Десен крак, ребра и гръб... Скала - по-добрите натъртвания... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted September 14, 2008 Share Posted September 14, 2008 (edited) Днеска тъкмо се обръснах 10 лева за автомивка , и взе че заваля тоя мръсен дъжд та направи колата цялата на кафяви капки , ходих по една кал , щото нямаше друг път - та освиних и стелките и за капак едни мундари от работата ми лекьосаха задната седалка ... а утре е важен и тържествен последен 15ти септември , аз ще бъда официален с костюм .. и намацана кола ужас .. Edited September 14, 2008 by pazu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 15, 2008 Share Posted September 15, 2008 ебахти гадният понеделник , ебахти гадното движение , ебахти гадния първи учебен ден , да отида от смирненски до хепито на магистралата ми отне повече от 1 час един олигофрен щеше да ме вкара в канавката само и само да мине една кола преди мене даже на светофара пак остана отзад отгоре на всичкото като му казах че е малоумен жена му ме обяви за най-големият простак и че аз съм бил виновен че не съм му дал да се прибере в лентата след като отсрещната кола щеше да го размаже и щяхме да измрем половината свят........БААААХТИ ХОРАТА Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted September 15, 2008 Author Share Posted September 15, 2008 Майтап да няма неска беше ужасно . Минах по В.Априлов и хванах Пещерско ( задръстването беше от колелото на Ц.Гара ) после хванах Руски и трябваше да правя ляв завой за 6-ти септември и просто беше такава романтика няма място на Руски ама се бутат бутат от каде дойде тоя народ немога да си обясня . Така като се замисля ако от селата покрай Пловдив се изсипят всички може и да се сабере толкова народ . Вече усещам какво им е на шопите всеки ден Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 15, 2008 Share Posted September 15, 2008 а иии забравих най-важното ...... за капак един скапан полицаи ми взе 20лв НЕГОВАТА ““@#!@#И*(&)( ПЕДЕ@#!@#!@# карам си пред мене един микробус сигурно 63та година ДИЗЕЛ пуши да си ебе мамата осетих как почват да ми сълзят очите изпреварвам го и батката полицаи ме спира и вика кво праим ? как кво праим бе тоя ме задуши му викам , тоа тъпир вика да бе разбирам вземи документите и ела да го отразим в едно актче за превишена скорост..... а е ТАКА гледам като бастун , вика му нормален ли си как ше пишеш за такова нещо и тука му идва на батката гениалната идея да го почерпа за не ми отразява НЕВЕРОЯТНОТО нарушение да изпреваря ония КОТУР..... некааа некааа аз до КАТ и 10000 пъти мога да ида ама тоя до Св.Петър само 1 път ще отиде....... дейба него@#!@#!@#!@# !@#!%$#^&***( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.T. Posted September 16, 2008 Share Posted September 16, 2008 (edited) Имам зелена крастава жаба на терасата Нямам идея как е попаднала, но не се маха вече 3 ден. Страх ме е да я хвана и сваля долу, не мога да я хвърля през терасата, защото рискувам да не оцелее. На всичкото отгоре се притеснявам, че на терасата е сухо и й хвърлям вода. Единственото, което мога да измисля е да търся алтернативно място за проскане на прането и да си я кръстя Кермит примерно. BlackGuardian, естествено Най-вече, че жабката ще е много по-щастлива далече от панелката ми. В процес на търсене на желаещи съм Edited September 16, 2008 by E.T. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted September 16, 2008 Share Posted September 16, 2008 Или просто да помолиш някой да ти я изнесе от вас? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 17, 2008 Share Posted September 17, 2008 Рома са боклуци. Колко пари загубих заради тях! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 17, 2008 Share Posted September 17, 2008 Рома са боклуци. Колко пари загубих заради тях! също. заплати след седмица...до тогава - в къщи на топло Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 17, 2008 Share Posted September 17, 2008 Заплата след 14 дни. А аванса отиде за ремонт на колата, блутут и газ. Имам малко скътан кеш, но залагане ПОВЕЧЕ НИКОГА! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted September 17, 2008 Share Posted September 17, 2008 Ограбиха ме леко... И то, докато съм спал... Ебаси наглите наркомани! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 17, 2008 Share Posted September 17, 2008 Ограбиха ме леко... И то, докато съм спал... Ебаси наглите наркомани! а ти къде си спал, някъде под борчетата ли? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 17, 2008 Share Posted September 17, 2008 а ти къде си спал, някъде под борчетата ли? Tочно това и аз щях да питам, но си ме изпреварил много грубо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted September 19, 2008 Share Posted September 19, 2008 Днес получих за пореден път Бъбречна криза. ( НЯМА ТАКАВА БОЛКА) Ставам аз сутринта влизам в банята, обличам се за работа и решавам че е време да тръгвам. Тъкмо се обувам и се почна с гадната болка в бъбреците а минута по късно вече ме болеше и коремната област. Та до преди малко ме тъпкаха с инжекции и лекарства за да мога да се осеферя. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 22, 2008 Share Posted September 22, 2008 Чувствам главата си много 'поп-фолк'... Ще се пръсне... тъпа болка, остра болка, пулсираща болка, ритмична болка, синусуидална болка, ексцентрична болка и болка с доплеров ефект... Все едно съм си наврял главата в багажника на пернишка голф двойка и са ми пуснали "Бял мерцедес..." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted September 23, 2008 Share Posted September 23, 2008 Поредната тъпа овца с която да излезна на среща Аман вече ........ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 24, 2008 Share Posted September 24, 2008 Само за днеска успях да изговоря 25 лева през Skype. Като се замисля ако падна под 200 лева сметка за телефони и трябва да се радвам. Това за моите само. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 25, 2008 Share Posted September 25, 2008 Само старшината липсва, за да ми е отвратителен деня....Или поне започването му...Паднах от леглото Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted September 25, 2008 Share Posted September 25, 2008 Котето ми почина ;(;(;(;(;( Толкова го обичахме.... душичката малка просто нямаше силички да издържи... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 25, 2008 Share Posted September 25, 2008 Съжалявам, Снежка. И аз гледам едно, понякога се замислям какво ще е като си умре, защото дори баща ми се лигави с него вече, влиза много под кожата. Дано ти мине скоро! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted September 26, 2008 Share Posted September 26, 2008 (edited) За 3 километра с колата днес 2-ма щяха да ме натрсат Тея хора що не си гледат в огледата Edited September 26, 2008 by jozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted September 26, 2008 Share Posted September 26, 2008 За 3 километра с колата днес 2-ма щяха да ме натрсат Тея хора що не си гледат в огледата +1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 26, 2008 Share Posted September 26, 2008 ....понякога се замислям какво ще е като си умре, защото дори баща ми се лигави с него вече, влиза много под кожата. Дано ти мине скоро!Когато единайсет-годишната ми кучка умря пред очите ми - умря и част от мен. Може и да съм лигльо, но според мен умря член от семейството... Спомням си, че се натрясках като казак... Помогна... поне малко... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts