Белов Posted August 21, 2008 Share Posted August 21, 2008 Представете си как вървите по главната и ви се спуква чисто новия парфюм на Boss шишето на сол и на всичкото отгоре на дънките се изля и остави трайни петна Да не си жонглирал бре? Иначе да кофти е.... парфююмииии Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted August 22, 2008 Share Posted August 22, 2008 преди 2-3 месеца ми бяха разбили квартирата и съответно откраднали квото намерят включително и лаптопа ми. Отивам в полицията, давам показания, описвам и т.н. Днес, няква ми звъни и ми казва, че пак съм трябвало да ходя (до 4то РПУ София) за да съм дал показания отново за да можели да придвижат делото. (разбирай показания на смачкан лист от тетрадка). Питам ги, е добре нали дадох ? Оная вика ами трябва пак такава е процедурата. Викам, ами аз неща да се занимавам повече, ясно е, че нищо няма да направите. Оная - аа трябва иначе подлежите на глоба до 500 лв. Върховната мизерия...е тва полицията. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted August 22, 2008 Share Posted August 22, 2008 преди 2-3 месеца ми бяха разбили квартирата и съответно откраднали квото намерят включително и лаптопа ми. Отивам в полицията, давам показания, описвам и т.н. Днес, няква ми звъни и ми казва, че пак съм трябвало да ходя (до 4то РПУ София) за да съм дал показания отново за да можели да придвижат делото. (разбирай показания на смачкан лист от тетрадка). Питам ги, е добре нали дадох ? Оная вика ами трябва пак такава е процедурата. Викам, ами аз неща да се занимавам повече, ясно е, че нищо няма да направите. Оная - аа трябва иначе подлежите на глоба до 500 лв. Върховната мизерия...е тва полицията. Ахахах , искат да те глобят 500 кинта , щото ще ги оставиш да си барат ташаците? Е тва определено е мизерия... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 22, 2008 Share Posted August 22, 2008 Ахахах , искат да те глобят 500 кинта , щото ще ги оставиш да си барат ташаците? Е тва определено е мизерия... Аааа, тва нищо не е ! На мене преди време ми бяха откраднали един мотор, после както си му е редът жалби, показания, описания и т.н. Почнаха значи ченгетата издирване и издирваха в продължение на повече от два месеца. Да, ама един ден идат аверите от компанията и ми казват, че мотора ми бил в еди-кой си град, при което се вдигаме от тука силно група (мо)тУристи, отиваме и со кротце со благо си прибирам машинката. После както си му е редът оттегляне на жалба, снемане от издирване пак показания и т.н. Мина време и го продадох на един пичага. Той пък нещо се понаакал пред чичовците и му прибрали мотора в полицията. Още на следващият ден сутринта точно в 06:30 патрулкаджиите едва ли не с шутове нахлуха в нас и ме арестуваха. Като ме замъкнаха в районното и най - накрая ми дадоха обяснение за к'ъв х.й са ме прибрали, оказа се, че видиш ли бил съм продал мотоциклет, който се издирва. Трябваше да им видите мутрите, когато погледнаха кой е пуснал жалбата (Me) и свериха с личната ми карта ! Добре, че следователя излезе мъжко момче (преписката по снемането от издирване се била изгубила някъде между РПУтата) та набързо скалъпихме с него някаква постановка как съм го бил намерил и познал на улицата. То и трябваше да ме глобяват някакви май към 350лв, но всичко се потули. Та така бях арестуван, защото съм "откраднал" и продал откраднатият си мотоциклет. Мен ме арестуваха и щяха да ме глобяват, щото не съм ги оставил да си барат ташаците ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barurumm Posted August 23, 2008 Share Posted August 23, 2008 Не съм спал, ще съм на работа 15 часа, утре съм на сватба и трябва да съм барнат... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted August 23, 2008 Share Posted August 23, 2008 Още едно малко котенце се появи на прага ми, този път е малко по-голямко и прогледналко и очевидно е изоставено домашно коте, защото постоянно търси как да се сгуши при някой. Няма как да го прибера... не знам какво да правя... защо точно на мен със слабата воля ми се случват тези неща.... мрън........... ;( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 25, 2008 Share Posted August 25, 2008 Още едно малко котенце се появи на прага ми, този път е малко по-голямко и прогледналко и очевидно е изоставено домашно коте, защото постоянно търси как да се сгуши при някой. Няма как да го прибера... не знам какво да правя... защо точно на мен със слабата воля ми се случват тези неща.... мрън........... ;( Дръпни му една снимка да видя как изглежда. Ако го харесам може аз да го взема. Между другото как си си хванала тая беля с другото просто ти се чудя... Като ги знам какви мрънкалници и беладжии са като бебета не знам как търпиш... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted August 25, 2008 Share Posted August 25, 2008 Дръпни му една снимка да видя как изглежда. Ако го харесам може аз да го взема. Между другото как си си хванала тая беля с другото просто ти се чудя... Като ги знам какви мрънкалници и беладжии са като бебета не знам как търпиш... Ето го сладура Малко е мърлявичък, не съм го къпала още... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 25, 2008 Share Posted August 25, 2008 Съжалявам скъпа, но такова имам... Ако беше оранжево или сиво го отнасях веднага... Това според мен е по-добре да го оставиш навън, едва ли майката ще е далече. Задържиш ли го после няма да може да се оправя само навън... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gecaaa Posted August 25, 2008 Share Posted August 25, 2008 az pyk zarydi 2 prokleti oreha si chupih kraka vchera Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sek800 Posted August 25, 2008 Share Posted August 25, 2008 (edited) az pyk zarydi 2 prokleti oreha si chupih kraka vchera Не се вика проклети,а шибани.И то за един крак.Аве,Гогоо!Иначе да не съм офф,си счупих мемори стика на телефона.Бачка,ама няма вадене. Edited August 25, 2008 by sek800 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gecaaa Posted August 25, 2008 Share Posted August 25, 2008 Не се вика проклети,а шибани.И то за един крак.Аве,Гогоо!Иначе да не съм офф,нещо е много умрял нета по тва време. dobre shibani orehi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted August 29, 2008 Share Posted August 29, 2008 Уффф, четвърто дежурство за девет дни....нямам търпение да отстъпя утре в 8.00 жив и здрав! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted August 30, 2008 Share Posted August 30, 2008 как могат тия идиоти да спират водата,тока,нета квото им скефне и когато им скефне Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 30, 2008 Share Posted August 30, 2008 една тъпа кифла от германос ми чукна 16лв на бележката за телефона, при положение, че сметката беше 15лв 90 и нещо си стотинки. разбирам да не ми върне 2-3стотинки, но тя просто ги маркира. хем набута мен, хем тя не печели, ами печели фирмата като цяло. отдавна не ми се беше случвало нещо толково тъпо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted August 30, 2008 Share Posted August 30, 2008 една тъпа кифла от германос ми чукна 16лв на бележката за телефона, при положение, че сметката беше 15лв 90 и нещо си стотинки. разбирам да не ми върне 2-3стотинки, но тя просто ги маркира. хем набута мен, хем тя не печели, ами печели фирмата като цяло. отдавна не ми се беше случвало нещо толково тъпо Ако съм разбрала правилно - си плащал сметка за телефон. В такъв случай можеш да доплатиш и с 50 лева отгоре, но те ще ти се приспадат в следващите сметки. На мен ми се е случвало много често подобно нещо, то е за улеснение. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 30, 2008 Share Posted August 30, 2008 Ако съм разбрала правилно - си плащал сметка за телефон. В такъв случай можеш да доплатиш и с 50 лева отгоре, но те ще ти се приспадат в следващите сметки. На мен ми се е случвало много често подобно нещо, то е за улеснение. ще видим. за тия работи много ме е яд. на мен до сега нито един път не са ми "закръглили" сметката и за тва се ядосах. то другия месец ще си каже, дано да си права. бтв - добре че хвърлих извлеченията, че щях да хода да се разправям...и без тва до довечера няма кво да правя Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 30, 2008 Share Posted August 30, 2008 на глобул е така , което за мене е донякъде по удобно примерно сметката ми е 12лв оставям и 20 и другият месец тези 8 лв ми ги приспадат от новата сметка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted August 30, 2008 Share Posted August 30, 2008 Ми не ми се учи пък... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 30, 2008 Share Posted August 30, 2008 Ми не ми се учи пък... Same old song... Ужас, дойде ли време за учене правя какви ли не неща, които при нормални обстоятелства не бих и пипнал... Днес примерно си отворих щайгата, обстойно я изчистих, смазах си вентилатора на процесора, смених термопастата, захванах кабеляците, да не пречат на въздушните потоци на охлаждането, почистих си лещата на лазера на DVD-то и въобще куп други неща, а съм минал само три урока... Да, и сега пиша във форума... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 30, 2008 Share Posted August 30, 2008 Отворих учебника. Прочетох 1вата тема. И после... Съм заспал и се събуждам сега... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted August 30, 2008 Share Posted August 30, 2008 az pyk nqmah tyrpenie da po4nat lekciite... i dneska edva ne zaspah sled pyrvata po4ivka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 30, 2008 Share Posted August 30, 2008 Лекциите са друго нещо... Говоря за момента с учене, а не за момента с айляка... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted August 30, 2008 Author Share Posted August 30, 2008 Да дойде времето на попрафките . На есен с песен ама коя ли ще е песента НП 1341 от 05.08.08г. чл.81 ал.1 т.5 от ЗБДС - глоба 20лв . Хм като го прочетох установих , че са ме направили жена кво да се прави ушеви ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted August 31, 2008 Share Posted August 31, 2008 една тъпа кифла от германос ми чукна 16лв на бележката за телефона, при положение, че сметката беше 15лв 90 и нещо си стотинки. разбирам да не ми върне 2-3стотинки, но тя просто ги маркира. хем набута мен, хем тя не печели, ами печели фирмата като цяло. отдавна не ми се беше случвало нещо толково тъпо На мен пък в тазмесечната ми сметка на Мтел са ми отчели 24.90 лева от 9 разговора към номер във Великобритания, които нито съм провел, нито ми е познат този номер. Странното е, че всички разговори са продължили едно и също време и струват едни пари Няма такава обърквация. Утре май трябва да си подам една жалба в офиса им Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts