chistacha Posted August 9, 2008 Share Posted August 9, 2008 (edited) Така е , и на мен не ми действа вече мамицата и На мен ми действа добре само след тежка вечер за хидратация Edited August 10, 2008 by chistacha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 10, 2008 Share Posted August 10, 2008 Поради метеорологични проблеми пропуснах изпълнението на deflax на "Беглика free fest" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 10, 2008 Share Posted August 10, 2008 Пешо а така се надявах да се врежеш с байка в него.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted August 10, 2008 Share Posted August 10, 2008 Пешо а така се надявах да се врежеш с байка в него.... И аз, ама ако можеше така още няколко пъти , случайно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 10, 2008 Share Posted August 10, 2008 Братя тва все пак не е Хамилтън на излизане с ЧЕРВЕН светофар Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted August 10, 2008 Share Posted August 10, 2008 (edited) Братя тва все пак не е Хамилтън на излизане с ЧЕРВЕН светофар Ако беше Хамилтън той в последния момент щеше да кривне и да нацели Пешо Edited August 10, 2008 by chistacha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted August 13, 2008 Share Posted August 13, 2008 Искам да се оплача от жена ми която стои тук до мен и ми надува главата от почти час с наи разни характеристики за зодиите ни. Докопала е някаква книга и не спира. Дрън, дрън, дрън. Казвам аз не ми се слуша вече а тя продължава и се хили. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 13, 2008 Share Posted August 13, 2008 Пешо а така се надявах да се врежеш с байка в него.... При подобна катастрофа обикновено го отнася и велосипедиста. Хейтъри... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted August 13, 2008 Share Posted August 13, 2008 (edited) Искам да се оплача от жена ми която стои тук до мен и ми надува главата от почти час с наи разни характеристики за зодиите ни. Докопала е някаква книга и не спира.Дрън, дрън, дрън. Казвам аз не ми се слуша вече а тя продължава и се хили. Да вярваш на зодии е все едно да вярваш в Дядо Коледа При подобна катастрофа обикновено го отнася и велосипедиста. Хейтъри... До някъде това е част от глобалния замисъл Edited August 13, 2008 by chistacha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 14, 2008 Share Posted August 14, 2008 До някъде това е част от глобалния замисъл Ти и замисъл? Я пак? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted August 14, 2008 Share Posted August 14, 2008 (edited) Мишката ми след като и изпуши адаптора за зарядното един месец преди да и свърши гаранцията, сега започна да ми щрака по два пъти чат пат. Повече няма да си купя нищо на Logitech от Ресет-а. Преди това си бях купил тонколони от тях - пак Logitech и 4 месеца след като им свърши гаранцията ми се прецака копчето за захранване. А е така сложено, че трябва да разкова целия субуфер да видя може ли да се оправи. Edited August 14, 2008 by mIRCata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted August 14, 2008 Share Posted August 14, 2008 Ето! Мирка, без да го приемаш като заяждане лично към теб, защото и не е, но... всички, които познавам казват с(ъ/у)бБУФЕР. Е просто не е subbuffer, a subwoofer, второ Б там просто няма. Вероятно проблема, ако не идва от незнание, идва от това, че в българския реално няма дифтонги и хората си изчекват езика да кажат subwoofer. Реално звука на woofer не е дълго у, а дифтонг, почти същия като този в думата "уиски". Но вече навлизам в лингвистични глупости. Произнасяйте си го дори само с едно у, просто не казвайте суб БУФЕР Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted August 14, 2008 Share Posted August 14, 2008 Ааа, няма проблем. Аз докато се оплаквах, се чудех как се пише. До преди твоя пост, не го знаех. Нито на английски съм го гледал как се пише, нито знаех как се произнася точно. Затова го написах суб. Ся вече ще знам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted August 14, 2008 Share Posted August 14, 2008 лузери, друго си е суперуфър. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted August 14, 2008 Share Posted August 14, 2008 Може ли в най-жегавия ден да няма вода мамка му Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted August 15, 2008 Share Posted August 15, 2008 Двойка австрийци пристигат 3 дни по-рано от очакваното...и трябва да измисля къде да ги настаня, защото не върви просто да ги оставя на улицата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
afd Posted August 16, 2008 Share Posted August 16, 2008 (edited) няма какво да правя цяла седмица то хем не искаш да се занимаваш с досадни задачи а като ги няма изпростявяш Искам да се оплача от жена ми която стои тук до мен и ми надува главата от почти час с наи разни характеристики за зодиите ни. Докопала е някаква книга и не спира.Дрън, дрън, дрън. Казвам аз не ми се слуша вече а тя продължава и се хили. кажи и да зареже книгата и да чете тука има мн интересни работи http://www.yes.bg/category.php?city=&cat=155 Edited August 16, 2008 by afd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted August 16, 2008 Share Posted August 16, 2008 няма какво да правя цяла седмица то хем не искаш да се занимаваш с досадни задачи а като ги няма изпростявяшкажи и да зареже книгата и да чете тука има мн интересни работи http://www.yes.bg/category.php?city=&cat=155 Блогодаря ти за линка колега, наистина има интересни неща. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 17, 2008 Share Posted August 17, 2008 Искам да се оплача от жена ми която стои тук до мен и ми надува главата от почти час с наи разни характеристики за зодиите ни. Докопала е някаква книга и не спира.Дрън, дрън, дрън. Казвам аз не ми се слуша вече а тя продължава и се хили. Така си е ! Жените (съпругите) нямат спирачки ! А ако им се озъбиш се започва едно мърморене...... пишман да станеш ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted August 17, 2008 Share Posted August 17, 2008 Така си е ! Жените (съпругите) нямат спирачки ! А ако им се озъбиш се започва едно мърморене...... пишман да станеш ! Пишман е меко казано. До сега сме скиторили по центара от магазин на магазин. Направо в това слънце ми се взе ума, но немога и да откажа защото ще се почне, че за всичко друго имам време но за нея не. Та бях подложен днес на терор да скитосвам по магазини в таз жега. Но имаше и нещо хубаво, направихме си и доста приятна почивка в градската градини и доста добри снимки си щракнахме там. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted August 19, 2008 Share Posted August 19, 2008 Откраднали са ми капачките на винтилите и съм направо бесен Ако го хвана тва лапенце просто ще му счупя всичките кокалчета И то само предните 2 са ми откраднали сигурно някой си е сложил хубави капачки на колелцето, бахти крадливата нация, дет сме, за капачки за 1лев ше открадне да еба майка му да еба и нещастници Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 19, 2008 Share Posted August 19, 2008 Пфф.. Аз пък се ги губя, като лепя в полеви условия... Баси, не се бях сещал да тараша кварталните коли... Ха, т'ва е идея - някой като паркира така, че да не може да се мине по тротоара - свалям му капачките :] Може и игличката на винтила ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 19, 2008 Share Posted August 19, 2008 (edited) Искам да си шибна главата в някой ръб. Спазих всички ограничения от Приморско до Пловдив. Само на едно карах с колоната........и сега си чакам снимката. Майка му проклета . Тия куки направиха мнооого снимков матрЯл....Това иди дойде. Пари са - пак ще се спечелят, ама ония гнусен дебил със ЕС 500(сив на цвят), дано си намери майстора за тва, че ме мина с поне 100 км над мойта скорост на магистралата и то.....през аварийната лента. Докато от ляво ме минаваше Зафира....Такава лютеница щеше да стане. За протокола карах със 130. Луда работаааа. Edited August 19, 2008 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted August 20, 2008 Share Posted August 20, 2008 Изложих се пред колегите, защото не знаех къде се намира Предела. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted August 21, 2008 Share Posted August 21, 2008 Представете си как вървите по главната и ви се спуква чисто новия парфюм на Boss шишето на сол и на всичкото отгоре на дънките се изля и остави трайни петна Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts