po_taka Posted August 18, 2007 Share Posted August 18, 2007 Аз живея в Тракия(Скобелева Майка) , днес към 14:30 излизам с колелото за тренировки.Яко се бях надахал.Стигнах за 15-20 мин до Фламингото.Яко денс .Излизам и 'АаАААААа' задната гума спаднала.Аз обаче знам че се случва да мина през някое стъкло и да пукна лекичко, и предведливо си нося помпа почти винаги.Приготвям се за процедурата и помпам,ама то яко издиша. И кво да праа .... тиках го до нас.Добре че поне задната гума беше здала , че ако беше предната е по гадно.Ама се пак ЧАС и нещо тикане направо ме скапаха отсякаде.Прибрах се към 18:15 , в 19 започва едно парти на центара,а трябваше да ям,да се изкъпя,да се пооправя малко,да стигна... - отидох към 20:30.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lexus86 Posted August 18, 2007 Share Posted August 18, 2007 аз пък маи скъсах с моито момиче виками нека несе виждаме известно време Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goonie Posted August 19, 2007 Share Posted August 19, 2007 Голям тормоз е даден човек НОН-СТОП да се изтъква, да се хвали, при това с доста изопачени и украсени истории. И всички останали са сакати, грози и криви! Аман...!!То се трае до едно време.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 19, 2007 Share Posted August 19, 2007 Не знаех, че се познаваме... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukather Posted August 19, 2007 Share Posted August 19, 2007 някой все ми се цупи тези дни.....а аз нищо лошо не правя Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted August 19, 2007 Share Posted August 19, 2007 Много ми е топло Ако скоро не се разхлади умирам. Жалко че климатика не е при мен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted August 19, 2007 Share Posted August 19, 2007 незнаех че ще ми свършва картата на WoW и ся получих доста неприятн изненада =/ а и няма да си зимам скоро =/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted August 20, 2007 Share Posted August 20, 2007 (edited) паяк... последните ми 20 лева вече не са 20, а са 5 ;( ама така е, като не гледам знаците... Мерси на колегата съфорумник (той си знае кой е), който ми помогна да си свърша работата Благодаря Edited August 20, 2007 by __smirnoff__ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Persefona Posted August 22, 2007 Share Posted August 22, 2007 заминавам на тъпата вила...мамка муу Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted August 22, 2007 Share Posted August 22, 2007 ако бях на твое място този пост щях да го изтопорча в темата за хвалбите иначе по темата - оплаквам се, че днес няма да ходя на вилата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ*Sammy Posted August 22, 2007 Share Posted August 22, 2007 днес някав пич ми спука топката беше супер яка оригинална adidas и ма е много яд на всичкото отгоре беше почти нова е тва си е за оплакване Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted August 23, 2007 Share Posted August 23, 2007 имам щурец някъде из стаята. ако не спре да цвърчи скоро ще му таковам таковата и ще ида да спъ на двора Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted August 23, 2007 Share Posted August 23, 2007 имам щурец някъде из стаята. ако не спре да цвърчи скоро ще му таковам таковата и ще ида да спъ на двора Там пък хич няма да има Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted August 24, 2007 Share Posted August 24, 2007 Майка отишла да вземе от Събота пазара 30 килограма краставички в две чувалчета и решила да викне такси.Обадила се на 6665 и дошло след малко.Вътре шофьора с някви ланци бил..сещате се..и като видял чувалчетата казал: "За това ли ме викна?Аз такива неща не карам!" и си тръгнал... Не стига, че само те са да им се обадиш, а не да ги стренеш и те да ти се обадят, да искаш да им платиш после и оня да дойде и с претенции. Ае сиктир!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted August 27, 2007 Share Posted August 27, 2007 (edited) Прехваленият национален вратар на Левски Георги ПеткОФФ с уникално левашката си проява в 93 минута ме лиши от близо 600 лв Edited August 27, 2007 by sasho_1989 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted August 27, 2007 Share Posted August 27, 2007 Ще влизам в болница... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted August 27, 2007 Share Posted August 27, 2007 психара разправя да сме излизали, ама само ме баламосва Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted August 28, 2007 Share Posted August 28, 2007 Уф,нещо ме е чатнал някъв вирус от тия еднодневките и ми е някво гадно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted August 28, 2007 Share Posted August 28, 2007 (edited) Днеска някав кретен ми спрял пред гаража.Аз щото се ядосах и нарочно спрях моето ренде на 10 см от неговата предна броня за да неможе да мръдне и да ме търси за да си изакара колата.Нещеш ли в момента в който си заключвам колата се показва някав кретен и ме пита как аджеба да си изкарал колата.Аз веднага му дадох контра въпрос аджеба аз как мога да си прибера мойта в гаража след като той е спрял там?Той ми отвърна да съм летял е и аз му отвърнах лети и ти да си изкараш колата.Замалко да се сбием хубаво че се усмирих малко и преместих моята кола да се изнесе инак щях да му чупя мутрата............ Edited August 28, 2007 by jozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted August 28, 2007 Share Posted August 28, 2007 (edited) Ти си бил голям бияч, ве мой! Браво, само така! Аз се оплаквам, щот пържолите свършиха... Edited August 28, 2007 by VeGor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted August 28, 2007 Share Posted August 28, 2007 Преядох като свиня, едвам се движа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted August 28, 2007 Share Posted August 28, 2007 Съндърланд се провалиха днес и ме е яд, защото ми прецакаха еврофутболчето!Искам пари! Сега трябва да пускам "спасяващ фиш" които да ми върне загубените левчета..пфф.. И днес в едно барче си порачах Mojito..ама НЕ!Беше им свършила ментата...И тавана в хола мазахме и стана на едни чертиии..мамата си джаса.Утре пак трябва.Ще му е 3та ръка.Нищо..има и по-лоши неща които мога да се случат! Хайде лека нощ на всички. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted August 31, 2007 Share Posted August 31, 2007 Днеска някав кретен ми спрял пред гаража.Аз щото се ядосах и нарочно спрях моето ренде на 10 см от неговата предна броня за да неможе да мръдне и да ме търси за да си изакара колата.Нещеш ли в момента в който си заключвам колата се показва някав кретен и ме пита как аджеба да си изкарал колата.Аз веднага му дадох контра въпрос аджеба аз как мога да си прибера мойта в гаража след като той е спрял там?Той ми отвърна да съм летял е и аз му отвърнах лети и ти да си изкараш колата.Замалко да се сбием хубаво че се усмирих малко и преместих моята кола да се изнесе инак щях да му чупя мутрата............ Според мен трябваше да го ступаш. Баси наглите хора! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted September 1, 2007 Share Posted September 1, 2007 (edited) Болят ме краката от претоварване и едното коляно( не изяснена причина ) ,мързи ме да отида на фитнес...остава само един почивен ден ,не мога да си гледам испанското първенство ,не изкарвам толкоз кинти колкото искам.Стига за сега. Edited September 1, 2007 by hosta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 1, 2007 Share Posted September 1, 2007 лесните пари от ефу май секнаха Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts