DaToNik Posted May 9, 2008 Share Posted May 9, 2008 Вчера цял следобед и на мен ми казваше, че пеидж кеннот би дисплейд или Модзилата пък вадеше проблем при сървъра, ама днес вече е ОК. Връщам се от доктора - сложи ми дренче за успокоение и каза, че е нормално да боли щото расте. Ама само как боли!!! В 17 пак ще съм там да ми смени дренчето. Брей, може и да ми мине,а? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted May 9, 2008 Share Posted May 9, 2008 Връщам се от доктора - сложи ми дренче за успокоение и каза, че е нормално да боли щото расте. Ама само как боли!!! В 17 пак ще съм там да ми смени дренчето. Брей, може и да ми мине,а? Ха ха.... ама тава е само единия... , ами другият ? А на мене днес ми се наложи да сглобявам една системка по направен от мен проект от преди 2 месеца, и ей богу, отне ми 3 часа докато се светна какво съм имал на предвид! И тва ако не е простотия..... ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted May 9, 2008 Share Posted May 9, 2008 Poludqvam. Iskam da si se pribiram v nas, ama imam o6te 12 4asa do kraqt na rabotniqt den. Sku4no mi e, nqma s kogo da si obelq 2 lafa tuka. Sam sami4ak sam napravo ujas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvesgin Posted May 9, 2008 Share Posted May 9, 2008 Аз пък щах да ходя с едни пичове в Ловеч на концерт, обаче пропаднаха плановете. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted May 9, 2008 Share Posted May 9, 2008 Аз пък щах да ходя с едни пичове в Ловеч на концерт, обаче пропаднаха плановете. И при мен апсолютно същата история отвратително е Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spot_ex Posted May 11, 2008 Share Posted May 11, 2008 Почвам да се изненадвам как хора, които уж познавам, са способни за отрицателно кратко време да пълно пренебрежение, а след това неимоверно нахалство. Да ходиш да докарваш еди-кои-си, да те заебат половин час да кибичиш сам в кафето, а после "ама ти нали ще ме закараш до наааааас" Нито ми е жълта колата, нито има табелка "такси". Малко уважение ве, малко дипломация.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted May 11, 2008 Share Posted May 11, 2008 (edited) катострофирам за 2-ри път в рамките на 1 седмица..... - и двата пъти съм изцяло аз виновен Edited May 11, 2008 by Ferante Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted May 11, 2008 Share Posted May 11, 2008 Почвам да се изненадвам как хора, които уж познавам, са способни за отрицателно кратко време да пълно пренебрежение, а след това неимоверно нахалство. Да ходиш да докарваш еди-кои-си, да те заебат половин час да кибичиш сам в кафето, а после "ама ти нали ще ме закараш до наааааас" Нито ми е жълта колата, нито има табелка "такси". Малко уважение ве, малко дипломация.. руса ли е или само нахална? онтопик: разболявам се от кво ли не напоследък. уж не му е сега времето на грипа ма аз все пак съм намерил начин да се уредя... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spot_ex Posted May 11, 2008 Share Posted May 11, 2008 руса ли е или само нахална? онтопик: разболявам се от кво ли не напоследък. уж не му е сега времето на грипа ма аз все пак съм намерил начин да се уредя... В интерес на истината едната е руса, а другата - нахална. Оффф... и като се сетя, че утре пак ще се разправям 6 часа с некви даскалици.. Аман, аман, аман!!! Веднъж да свършва тая ралта, да си ходя в УНСС (живот и здраве) и да ми се махат всички от главата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted May 11, 2008 Share Posted May 11, 2008 (edited) Неска сичко се прецаква със неописуема скорост.. Edited May 11, 2008 by Tomahawx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted May 11, 2008 Share Posted May 11, 2008 днеска за пореден път се убедих,че приятелката ми не ме желае,а само желае да ме наранява,май ще трябва този път да я напусна окончателно,Боже писна ми от този живот вече Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted May 11, 2008 Share Posted May 11, 2008 днеска за пореден път се убедих,че приятелката ми не ме желае,а само желае да ме наранява,май ще трябва този път да я напусна окончателно,Боже писна ми от този живот вече Ти пък какво си се притеснил? Като не те желае се разделяте и това е Почваш да търсиш нова изгора Иначе не че искам да те поучавам ама закакво подяволите като сте скъсали веднъж се върна пак?Стане ли до късане веднъж рано или късно ще стане и 2-ри път.Поне такива са ми личните наблюдения Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted May 11, 2008 Share Posted May 11, 2008 днеска за пореден път се убедих,че приятелката ми не ме желае,а само желае да ме наранява,май ще трябва този път да я напусна окончателно,Боже писна ми от този живот вечеВ първия момент като го прочетох и се притесних, ама после видях, че се казваш Тончо - не съм аз виновен! Иначе, ако ти я обичаш - опитай се да я промениш! Ако не става - жени колкото искаш! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deflax Posted May 11, 2008 Share Posted May 11, 2008 Според мен най-удачен е варианта базиран на идеята "жени колкото искаш". Няма никакъв смисъл човек да си губи времето с дадена жена убеждавайки се че тя е перфектната за него при положение че е очевадно че не е така. Не е честно спрямо самотните момичета Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted May 12, 2008 Share Posted May 12, 2008 Denial Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted May 12, 2008 Share Posted May 12, 2008 Незнам от какво сигурно от времето, но голяма част от съфорумниците сме изпаднали в любовни драми Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SouLReAVeR Posted May 12, 2008 Share Posted May 12, 2008 Незнам от какво сигурно от времето, но голяма част от съфорумниците сме изпаднали в любовни драми Абе от времето ли е ние ли така си го правим или просто събитията и обстоятелствата така се нареждат ... ама си адски прав (или поне за мен, щот моето състояние е същото ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted May 12, 2008 Share Posted May 12, 2008 Nema liubovni drami nikvi. Daite edna i na mene Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted May 12, 2008 Share Posted May 12, 2008 (edited) Nema liubovni drami nikvi. Daite edna i na mene Внимавай какво си пожелаваш, че ще се сбъдне! А мъдростта ме продължава да избива, но малко по-кротко; челюстта ми се понамества...пренебрежително поносимо е... Edited May 12, 2008 by DaToNik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted May 12, 2008 Share Posted May 12, 2008 Незнам от какво сигурно от времето, но голяма част от съфорумниците сме изпаднали в любовни драми Pro-let pukna pro-let pukna, nie - ne! Nie - ne!.... Abe az drami nqkvi nqmam, ama shte stane nqkoq belq - ot 2 stola na...3-ti! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted May 12, 2008 Share Posted May 12, 2008 Pro-let pukna pro-let pukna, nie - ne! Nie - ne!.... Abe az drami nqkvi nqmam, ama shte stane nqkoq belq - ot 2 stola na...3-ti! Не мога да се въздържа: Сандман, направо разпъвай дивана И тогава драми не драми, да не ти дреме или ще подремнеш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted May 12, 2008 Share Posted May 12, 2008 Pro-let pukna pro-let pukna, nie - ne! Nie - ne!.... Abe az drami nqkvi nqmam, ama shte stane nqkoq belq - ot 2 stola na...3-ti! Na men i 1 stol mi stiga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted May 12, 2008 Share Posted May 12, 2008 Имаме драми я Ма иначе нямаше да е интересно.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted May 12, 2008 Share Posted May 12, 2008 Не мога да се въздържа: Сандман, направо разпъвай дивана И тогава драми не драми, да не ти дреме или ще подремнеш Razpana li divana, 6te si spq sam na nego. Ako si mislite, 4e e lesno da se stoi na 2 stola - think twice! Na men i 1 stol mi stiga Malko li mebelni magazini ima? Piniza e v na4aloto da ne byde6 pritenciozen, dokato ne dobie6 neobhodimoto samo4uvstvie za lyskavite "shtarkeli"! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted May 12, 2008 Share Posted May 12, 2008 Hahah ne6to mnogo s metafori zapo4nahme da govorim. Men lyskavite 6tyrkeli ne me blaznat. Edin obiknoven udoben stol s hubava hmm tapiceriq mi stiga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts