sandman Posted April 30, 2008 Share Posted April 30, 2008 (edited) Пишете ме и мен! Що така ся? Че чак и скайп се сбъгясва! Edited April 30, 2008 by sandman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted April 30, 2008 Share Posted April 30, 2008 стига де, то пък човек майтап да не си направи асоциация, кво толкова... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted April 30, 2008 Share Posted April 30, 2008 Ами ти нали знаеш "Миг невнимание цял живот баща" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 3, 2008 Share Posted May 3, 2008 (edited) През почивните дни не е гот да се занимаваш с тва. Особено като го прецакаш един път и когато вече са те връщали 5 пъти. Ми нервната ми с-ма в момента се тества до краен предел Edited May 3, 2008 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted May 3, 2008 Share Posted May 3, 2008 Чефо имам само 2 въпроса към теб: 1 Каква и по какво дяволите е тая таблица 2 Защо не ти кирилизиран като хората ХР-то Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 3, 2008 Share Posted May 3, 2008 "Любимия" ми контактор смятам тук. Дължини, м.д.н-та, токове, напрежения. Всичко си има Кирилизиран е, ама така ги писах за да се подсещам кое за кво е, че и без тва имам едни степени от рода на 10 на минус 6-та дето са ми едно на ум Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted May 3, 2008 Share Posted May 3, 2008 Визирах Flex Type-а който използваш, много некадърна програма, която често дава грешки, когато гледаш файлове писани на нея на друг компютър с уиндоуски кирилизатор. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 3, 2008 Share Posted May 3, 2008 Визирах Flex Type-а който използваш, много некадърна програма, която често дава грешки, когато гледаш файлове писани на нея на друг компютър с уиндоуски кирилизатор. Има го тоя момент с уинампа ми сега. Някой от песните са написани на "инджикитайски" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted May 3, 2008 Share Posted May 3, 2008 Лелееееееее, 12 часа работа Супер уморена съм... И утре пак... И другиден... Взех да намразвам многото почивни дни (за нормалните хора) и празниците, че съм все на работа... Понякога се чудя как издържам... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 (edited) ами малко е тъпо но все пак ще се оплача че ми ръсте мъдрец и супер много ми е неудобно едно такова ся Edited May 5, 2008 by Dunc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 На мен през месец - два ми се обаждат мъдреците. Как не пораснаха веднъж завинаги, не знам, обаче имам чувството, че съм с 20 мъдреца, баси болката и чудото... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 Объркал съм се с датите и не си отидох на тойфела...(моля смейте ми се!) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 Ауу.. тва заболя.. ся кво става , кога ще го държиш? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 Ауу.. тва заболя.. ся кво става , кога ще го държиш? на 16-ти. може най-накрая да седна да поуча а? Аз от преди малко се смея на собствената си простотия. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 То тва е най-весело Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted May 6, 2008 Share Posted May 6, 2008 ее то тва наистина е много шибано ако ти се случи аз ако бях щях да си блъскм главата в стената Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted May 7, 2008 Share Posted May 7, 2008 ами малко е тъпо но все пак ще се оплача че ми ръсте мъдрец и супер много ми е неудобно едно такова ся Мен ме мъчи единия от 2-ри насам, болката е зверска , имам чувството че и физиономията ми се промени . Удавих се с хапчета, колкото и безобидни да са - такова количество не съм изпила през целия си живот. Тъпия ненужен зъб реши, че ще дълбае в костта точно сега и за к'ъв - няма отговор. Най- мразя да изпитвам безсмислена болка от ненужен причинител и без надежда за оправяне без външна намеса Не мога и зъби да стискам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyber4o Posted May 7, 2008 Share Posted May 7, 2008 Утре съм на колоквиум по Конституционно право, а до вчера дори не знаех, че се явявам на такова нещо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted May 7, 2008 Share Posted May 7, 2008 Мен ме мъчи единия от 2-ри насам, болката е зверска , имам чувството че и физиономията ми се промени . Удавих се с хапчета, колкото и безобидни да са - такова количество не съм изпила през целия си живот. Тъпия ненужен зъб реши, че ще дълбае в костта точно сега и за к'ъв - няма отговор. Най- мразя да изпитвам безсмислена болка от ненужен причинител и без надежда за оправяне без външна намеса Не мога и зъби да стискам Проблемите със зъбите не са майтап работа, ако искаш мога да ти дам кординатите на един много добър зъболекар, няма да сбъркаш ако отидеш при него! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 7, 2008 Share Posted May 7, 2008 Оо... да ви се "изфукам"... Вчера бях с родителите си на излет над Бачковския Манастир и всичко беше шест, огънче, печена скумрия, цър-пър и разбира се, след юнашкото похапване - юнашко подрямване... подложих си аз раницата за възглавница, ударих една добра следобедна дрямка и... като се събудих, установих, че телефона ми все още е седял в специалното джобче на раницата, тоест под нея и под главата ми и... сега на дисплея имам едно приятно за окото черно петно... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted May 7, 2008 Share Posted May 7, 2008 Мен ме мъчи единия от 2-ри насам, болката е зверска , имам чувството че и физиономията ми се промени . Удавих се с хапчета, колкото и безобидни да са - такова количество не съм изпила през целия си живот. Тъпия ненужен зъб реши, че ще дълбае в костта точно сега и за к'ъв - няма отговор. Най- мразя да изпитвам безсмислена болка от ненужен причинител и без надежда за оправяне без външна намеса Не мога и зъби да стискам Абе мен не е да е такав зверска болка което ме и учудва обаче едно такова се едно мие набъбнал и ме дразни щот не мога да си даржа устата много нормално освен тва като дъвча на същата страна тогава вече наистина започва да ме наболява Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted May 8, 2008 Share Posted May 8, 2008 (edited) Проблемите със зъбите не са майтап работа, ако искаш мога да ти дам кординатите на един много добър зъболекар, няма да сбъркаш ако отидеш при него! И аз винаги това повтарям - здравето не е шега работа и трябва да се поддържа! Сега ще звънна на една много добра зъболекарка да видим кога ще ме приеме... Гено, благодаря за предложението, ще го запазя и ще се възползвам ако мойта се издъни И само това ме спира още да съм се занесла при нея - много е далече (на другия край на града) пък и колко ли ще ми струва?! Ама не мога повече, не издържаааааам... Dunc, най-вероятно пробива венеца, който го покрива. Лошото е, че не знаеш кога ще стане и кога ще спре. Но твоите болки предстоят... А моята долна челюст вече се измести в ляво - голям смях пада в огледалото Edited May 8, 2008 by DaToNik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted May 8, 2008 Share Posted May 8, 2008 днеска трябваше да преведа едни пари на познат до сърбия , тъпата банкова служителка е объркала първите 2 букви от името му и сега не може да ги изтегли , утре пак трябва да се разкарвам до шибаната им банка мама и да е.а ....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted May 8, 2008 Share Posted May 8, 2008 (edited) И аз винаги това повтарям - здравето не е шега работа и трябва да се поддържа! Сега ще звънна на една много добра зъболекарка да видим кога ще ме приеме... Гено, благодаря за предложението, ще го запазя и ще се възползвам ако мойта се издъни И само това ме спира още да съм се занесла при нея - много е далече (на другия край на града) пък и колко ли ще ми струва?! Ама не мога повече, не издържаааааам... Този който щях да ти предложа е извън пловдив, така че твоята докторка е по-близо, на наистина от 2 до сега са много време за отлагане. Колкото по-рано се действа, толкова по-добре П.С. : искам да се оплача, че днес цял ден не можех да влезна във форума, даваше ми че не съществува Edited May 8, 2008 by chistacha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted May 8, 2008 Share Posted May 8, 2008 П.С. : искам да се оплача, че днес цял ден не можех да влезна във форума, даваше ми че не съществува И при мен беше така важното е че се завърна Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts